Zatímco nám klimaalarmisté a fantasmagoristé nabízejí, že už už bude tropické horko a tvrdí to už tři měsíce, na Antarktidě už měly kvést růžičky a lidé si tam měli zakládat zahrádky, opět se jim příroda vysmála a jede si dle svého.

 

Lidé, podívejte se z oken, co vidíte? Horko, sucho, saharský žár...

Já ale vidím normální přírodní cyklus, stejný jako před dvaceti léty, čtyřiceti léty, nebo v roce 1947, v minulém století nejhorší. Pouze zločinci a obchodníci z deštěm mnoho miliónů lidí na světě okradli, platíme za solární elektřinu jak šílení a hledáme sluníčko, které nám stále někam mizí.

Sucho v Itálii

 https://d15-a.sdn.cz/d_15/c_img_F_J/BmL7K6.jpeg?fl=cro,0,0,800,450%7Cres,1024,,1%7Cwebp,75

 

Neměla by Jourová razantně vystoupit, že horko a sucho je dezinformace a Aktuálně.cz  rakouskou Českou spořitelnu a Vodafone žádat, aby u těchto dezinformačních serverů, webů  a politiků neinzerovaly a byly potrestány?

Vážně Jižní pól taje?

 

Haló Jourová, vylezte! Kde je od ledna horko, sucho a sluneční žár? Koupaliště pláčí a už začínají prázdniny - děti už měly chodit na plovárny!

 

P.S. Jo a ty bouřky a průtrže mračen dnes módně "přívalové deště" existují co lidstvo lidstvem je. Pouze dřív žádní pitomci nestavěli vodě do cesty žádné překážky. Dnes jsme chytřejší...