A rasistické urážky černochů by západ měl trestat stejně tvrdě, jako žádají tresty pro bělochy! Cambridge, Princeton a další univerzity, které podporují zvěrstva a útoky na obyčejné lidi by se měly zavřít! Černoši mohou znásilňovat, zabíjet, podřezávat, protože vždy se dostane vysvětlení, že jsou psychicky narušení? Přece každý vrah a násilník je psychicky narušený, protože normální člověk to neudělá, takže otevřeme kriminály a propustíme vrahy i bílé na svobodu?

 

Je vážně rok 2020 a ještě si smíme říkat civilizace?

„Na bílých životech nezáleží. Jako na bílých. Opusťte bělošství,“ uvedla 51letá Gopalová prý akademička. Tak mám své bílé děti zabít, abych ukojil její touhu? Nebo je opálit napalmem?  Co dělá Jourová a další cenzoři, co nám zakazují obyčejné drby a zde černošská akademička vyloženě vyhrožuje a tím nabádá černošské novousedlíky, aby nás zabíjeli, aby naše holčičky znásilňovali, protože pro černochy je to snad normální a v Africe se tak žije?

Na fotbale padají velké pokuty za pískání a bučení, což se dělalo na každého včetně rozhodčích, ale když znásilní černoch holčičku, tak je psychicky narušen, když v Glasgově migrant podřízne další, když v Londýně podřízne černoch obyčejné občany bílé nejen z Británie ale i turisty je psychicky narušen a navíc je to v Africe normální, protože jen na černých záleží?

A co heslo všichni jsme Charlie? To už neplatí?

S Němci jsme žili 500 let v pokoji a míru. Pak začala zvěrstva, že na Slovanech, Židech a dalších nezáleží, připravily se koncentrační tábory a plynové komory. Skončilo to děsivou válkou, kdy nás Rudá armáda osvobodila a my nacisty včetně těch, co jim pomáhali z naší země vyhnali.

A také to začalo slovními útoky Hitlerjugend v pohraničí, jako dnes to dělá černošská komunita a opět máme mlčet? Vrací se nacismus, který jsme vyrazili dveřni a leze nám sem oknem?

Jsem bílý, heterosexuální muž a na mých býlích dětech a vnoučatech záleží. Záleží mi dokonce i na romských, žlutých, rudých či černých dětech. Ale to neznamená, že si postavím dům a zasadím strom, aby přišel někdo jiný a oznámil, že je černoch, má deset žen a padesát dětí a proto mu to patří a mám odejít. Nebo se snad vrátíme k době, kdy jsme byli jedna tlupa a naše ženy patřily všem mužům stejně jako naše holčičky a my budeme pozorovat, jak je znásilňují a obsazují naše domy?

Vážně je rok 2020 a konec civilizace?

 P.S. Někdo může namítnout, že u nás se zatím pouze znásilňuje a soudí, že mají mít přednostní právo včetně nošení muslimských šátků ve třídách. I Hitlerjugend v roce 1938 začal se stejnou taktikou a v roce 1945 jsme počítali miliony mrtvých. To jsme vážně nepoučitelní?