Tak nám pan Moravec filozofuje, co je a co není kvalitní novinář - Moravec je ten, který pochopil, zatímco my jsme ten plebs. On vlastně nepolemizuje a nehledá, on je osvícen a ví. Ví, že pouze šmejd radní bude chtít vědět, za co utrácí peníze (nazývá to cesťáky) a tím se stává podržtaškou, barbarem a polovzdělaným člověkem. (Např. Lipovská, která žádá o zveřejnění platů a výdajů pro kámoše Václava Moravce)

 

Nenávistné zvratky Václava Moravce autenticky

Taky mě trápí - a vidím to i u našich studentů -, jak se rezignovalo na rozdělení žánrů na publicistiku a zpravodajství. Vyprázdnili jsme pojmy. Mám vysvětlovat polovzdělanému radnímu, co je to objektivita? Že vyváženost není, když dáme deset deka hlupáka a deset deka vzdělance? Pokud ale měříme se stopkami, to tam moderátoři nemusí být. To tam nemusí být ani Rada České televize, když vedle sebe stačí postavit nácka a humanistu. Měli bychom protestovat proti tomu, že jsou veřejné instituce ničeny příchodem barbarů. V prvních Radách ČT seděli lidé typu doktora Jiřího Grygara. Byly to všeobecně vážené osobnosti, které za sebou něco měly. Podívejte se, jak dnes vypadá Rada ČTK s celoživotními radními. Jestli je cílem politiků ukázat, že je zbytečná, zvolením profesionálního radního, který se zajímá pouze o cesťáky, se to povedlo. Je mně líto kolegů z ČTK, že některým radním musejí vydělávat na platy a cesťáky.

Média veřejné služby budou stejně dřív nebo později doničena. Je to smutné, protože to bude opět vypovídat o tom, že ničíme zbytky veřejné sféry. Bezejmenné politické podržtašky v mediálních radách destruují instituce, jejichž značce mají sloužit. ( ZDE výklad a důkaz v originálu).

 

 
Jenomže Václav Moravec netuší, že nácek je ve skutečnosti on. (Nikoliv ten kriminální v pravém slova smyslu, protože těch je u nás kolem dvou set) On totiž má jasnou vizi, že Brusel je Bůh. Že slovo Čech znamená nácek a musí se zaměnit za Europan a kdo nesouhlasí,  je zločinec, proti kterému se má bojovat. A ta Moravcova propaganda se pak přenáší jako veřejnoprávní kánon přes veřejnoprávní média a ničí skutečnou novinařinu. Neboli "Moravecovina" je ve skutečnosti nová bolševická "Kojzarovina".
 
Pane Moravče, vy jste buď hlupák nebo podvodník. Nevím, co je horší
Jasně, že do státních médií nesmí stát pouštět Adolfa Hitlera, neboli oněch cca 200 zvrácených nácků, kteří jsou v podstatě kriminálníci, stejně jako obhájce pedofilů a dalších duševně zvrácené osoby. Před nimi se společnost skutečně jako před vrahy musí bránit. Ale nazývat lidi s jiným názorem nácky by mělo být tvrdě trestáno okamžitým výhazovem z veřejnoprávního média. To je právě ten mediální zločin. Protože náckovství je přesně definováno, zatímco Václav Moravec nácky nazývá oponenty Evropské unie.  Stejně jako Pražská kavárna,  Dle nich nejsme Češi, což je náckovství, ale jsme Evropani, tudiž jsme národ Evropa. Takže není národ Čech, Němec, ale Europan. Ta zvrácenost jde až do totalitně nesmyslných tézí absurdit, které snad ani nelze vyvracet. Není totiž co.
 
 Toto jsou ti dnešní náckové dle Václava Moravce!

 

Co je objektivní, vyvážené zpravodajství?

Pokud je selektivní výběr všeho záporného z nařízení vůdců zde z Bruselu, tak to se zpravdodajstvím či novinařinou nemá nic společného. A tato propaganda není a nemůže být nazývána novinařinou. Novinář je povinnen v masmédiích jasně rozlišit zpravodajství, což je popis daného bez emocí od jasně definovaného výkladu - názoru, co si máme myslet.  Ten názor zde zastupují nezávislé weby a které tak Václav Moravec a mainstream k smrti nenávidí. Mají totiž SVŮJ názor. Proto je nazývá "dezinformační", byť Václav Moravec svojí subjektivitou ve skutečnosti dezinformace vyrábí sám. Například tím, že tlačí "vyslýchaného" k odpovědím, které zpovídaného ukřižují, ale nedají mu prostor obhajoby.

Ne Václave Moravče, toto vaše běsnění není novinařina, ale novinářský totalitní zločin, kdy pracujete pro svého pána: osvícený Brusel.

 

Lžete, že vyváženost není, když dáme deset deka hlupáka a deset deka vzdělance!

Zde další důkazy, že data o manipulaci a vyváženosti jsou

Nejvíc "protiruská" byla ČTK

Ministerstvo obrany - kladné zprávy z Ruska neexistují v našem zpravodajství

 Nejvíce zpráv s protiruským vyzněním podle vojáků publikovala ČTK, které analytici nepřisoudili žádné zprávy s proruským vyzněním a jen minimum označili za neutrální postoj.

A stejně je změřitelné u České televize - toto je ta (ne)vyváženost, kterou odmítáme!

 

 Václave Moravče: kde berete tu drzost urážet lidi s jiným názorem, širokou veřejnost potupně shazovat jako stádo tupců, kdy jedině vy jste osvíceným monarchou veřejnoprávním? Jak je možné, že smíte tyto dehonestační žvásty vykládat na fakultách a studety urážet, pokud nebudou s vámi souznít?

Šílené, zvrácené a zločinné! Jinak se to nazvat nedá!