To, co předvádí Jourová už překročilo všechny morální hranice svobody poslankyně, která byla nominována za Českou republiku. Za obrovské peníze, které dostává  každý měsíc, neudělala žádnou práci. Lže a podvádí s každým novým slibem. Vážně tyto zločiny lidsky (nikoliv právně) ve formě vlastizrady nedokáže česká justice spravedlivě ohodnotit?

 

Paní Jourová si myslí, že smí urážet kohokoliv kdekoliv, ale sama neudělala žádnou práci

Jako součást širšího týmu  česká komisařka měla přispět k realizaci propojeného digitální trhu, předseda Juncker ji pověřil modernizací legislativy upravující ochranu osobních údajů a... Napříč celou Evropou zní, že GDPR je zvěrstvo a tvůrci by měli být potrestáni. Každý den nám přitom z USA šmírují naše počítače, data odchází kdoví kam do USA přes jakési aktualizace a záplaty a klídek, pohoda, zatímco stále slyšíme, že ta Čína a Rusko...

 

Spotřebitelské politika

v této oblasti neudělala Jourová vůbec nic pro skutečného spotřebitele, ač za tuto práci brala více jak PŮL MILIONU MĚSÍČNĚ! Lze se vůbec obhájit, že pobírá plat, aniž vykoná a odevzdá práci? Jourová brojila proti "šmejdům", co za hodně peněz dávají jenom málo především důchodcům a jsou tím obelstěni. Přitom Jourová dostává obrovskou mzdu za práci, která není vykonaná a český spotřebitel je klamán každý den. Jak je možné, že si Jourovou nikdo nepředvolal a nežádal vrácení peněz za práci, kterou nevykonala? Přece když si zavoláte dělníka na práci domů a on ji provede špatně, máte právo žádat vrácení peněz a často i náhradu. Paní komisařka Jourová svoji práci neprovedla, dostala za ni ale zaplaceno a přesunula se na stejně lukrativní místo na jiné porfolio. A to je v pořádku?

 

Co dodat?

 

 Eurokomisařka Jourová si myslí, že ona jediná má kulaté razítko na pravdu

Útoky na nezávislé weby, na jiné názory, než nám předkládá Brusel, na jiné vidění světa se z jejích úst valí každý den. A útočí na Polsko, Maďarsko, na Slovensko a dokonce na stát, který ji do Bruselu nominoval a za který dostává půl milionu měsíčně. Na Českou republiku a její občany. Přitom lidé jako Alois Indra, Drahomír Kolder, Oldřich Švestka, Antonín Kapek a Vasil Biľak, kteří také útočili proti našemu státu a paktovali se s cizí mocností byli pokládáni za vlastizrádce, byť nebyli odsouzeni.

 

A nyní zase uráží Maďarsko. A Maďarsku už došla trpělivost!

Bretschneider zatýká pro velezradu - názor Švejka...

Za urážky a útoky maďarská ministryně vyzvala Jourovou k rezignaci

Jourová dokonce v pátečním rozhovoru s německým magazínem Der Spiegel řekla, že Orbán vytváří "nemocnou demokracii". A odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.

 

"Žádná demokratická instituce by neměla tolerovat lídra, který používá takové urážky jako ona v rozhovoru se Spiegelem," napsala maďarská ministryně spravedlnosti Vargová. Jourová musí rezignovat, neboť výrokem o nemocné demokracii urazila Maďary a zostudila komisi.

 

Jenomže maďarská ministryně spravedlnosti Vargová není sama. Ohlasy na drzé výroky Jourové se ozývají ze všech stran, zatímco tato dáma si myslí, že má neomezenou moc a právo diktovat státům, co si mají myslet. Nejen státům, i novinářům, i webům a všude jenom vyhrožuje sankcemi a odebíráním peněz stejně, jako to dělali bolševici v roce 1948 v Československu. Na peníze prý mají pouze právo ti, co drží linii ústředního sjezdu ÚV KSČ, vlastně dnes výboru vůdců kolem Jourové.

A trpělivost Maďarů, Poláků, ale i většiny Čechů stejně jako Slováků začíná vrchovatě přetékat a maďarská ministryně spravedlnosti už to dala nepokrytě najevo. Poučí se Jourová, nebo si stále bude hrát na Jozifa Stalina bruselské moci?

 

Mimochodem JUDR. JIŘÍ VYVADIL už také na komisařku podal trestní oznámení

Tak a dost! Je podáno trestní oznámení na komisařku Jourovou za nenávist ke svobodě slova!