Vydatná pomoc konečně přichází ze zahraničí z USA. Přetížené pokladní a prodavačky v České republice dostanou obrovskou pomoc od NATO. Jeden voják nastoupí v Globusu v Praze, druhý v Tescu v Ostravě, třetí... Vtip? Jenom napůl, druhá část je zločin!

 

Šest amerických vojenských lékařů pomůže blbým Čechům

V Česku už je šest amerických vojenských lékařů a sester, kteří budou v tuzemsku pomáhat s péčí o pacienty s nemocí covid-19. Jeden lékař, jeden zdravotní terapeut, tři sestry a jeden organizační důstojník!!! Díky, díky, slavná Ameriko. Postavíme v Plzni další pomník?

Mimochodem, proč ty americké hvězdy letí k nám, když v USA je covidové šílenství a nezvládají to? Nebo že by zde vytlačovali covid do Ruska k Putinovi?

 

Má Václav Klaus pravdu? Kdo z nás dělá idioty?

 

Záhada odolných prodavaček. Proč je v supermarketech tak málo nakažených?

Ačkoli prodavačky v českých supermarketech pracují v takzvané první linii a denně se setkávají s až tisícovkami lidí,dotazem na vedení některých obchodních řetězců, mezi tisíci prodavači a prodavačkami v jednotlivých řetězcích se po měsíci nouzového stavu pohybuje počet potvrzených infekcí jen v řádu jednotek. A to se ještě navíc jedná o případy nákazy mimo zaměstnání.

Ve všech našich 256 prodejnách jsme se dosud setkali celkem se 4 pozitivními případy. Ve všech případech se jednalo o zaměstnance, kteří se s největší pravděpodobností nakazili v rodině,“ řekla INFO.CZ mluvčí řetězce LIDL Zuzana Holá v dramatické jarní situaci.

 

11. září 2020

Opět odolné prodavačky

Zaměstnanci obchodních řetězců a prodavačky patří podle hlavní hygieničky k profesím, které jsou nákazou méně ohrožené. S koronavirem se od začátku pandemie v této profesi léčilo 331 lidí, v současné době jich je na covid-19 pozitivních 79.

Prouzové a další divní lidé tvrdí, že je to díky opatřením. Jenomže každý chodíme do obchodů: ze začátku neměly (převážně ženy) ani roušky, zatímco sestry a lékaři měly skoro skafandry. Dnes už jsou někde skla, nebo roušky mají. Ale ochranu jako sestry nemají. Ani náhodou. Natož lékaři.

 

Záhada, nebo jsou lékaři a zdravotní sestry chcípáčkové, že stačí jenom větérek...? Nebo z nás někdo dělá debily, jak se poslední léta vžilo?

Technická

v ČR je zaměstnanců v 7 obchodních řetězcích: cca 60 000

v ČR  je zdravotního personálu: cca 300 000

 

K počtu cca 300 000 zdravotních zaměstnanců přiletěla SILNÁ posila: 6 amerických vojáků zdravotnického personálu. Vážně z nás dělá NATO, USA a vláda idioty pod cenzurou Vrábelů a Elfů včetně Newsroom24?

 

Doplnění - svět žasne

Vědci totiž zatím marně hledají vysvětlení situace, k níž došlo v Madridu. Počty infikovaných zde totiž razantně klesají – a to navzdory otevřeným barům a restauracím, které rozhodně nezejí prázdnotou. Otevřené jsou i obchody. 

Na konci září přitom dosahoval počet nakažených ve 14denním průměru 813 infikovaných na 100 tisíc obyvatel. Nyní tento podíl klesl na 152 infikovaných na 100 tisíc obyvatel. „Tak rychlé zlepšení situace jako v Madridu se nikde jinde nezaregistrovalo,“ píše se na serveru Novinky.cz.„To je otázka za milion dolarů,“ podotkl mimo jiné epidemiolog José Jonay Ojeda k tomu, co že dělá Madrid správně.