Úlety veřejnoprávní televize a hlavně jejich manipulátorů už jsou skutečně za hranou: Moravec nadává na Babiše a adoruje Německo s Merkelovou, jak zvládá covid a za zády mu vříská Merkelová, že nenechá umřít další tisíce lidí a vyhlašuje lockdown po Vánocích!!

 

 Po stopách jedné špinavé hry - potracené plody na vakcíny covid

 

 

A nyní se držte pevně, nebo si sedněte!

MANIPULACE - DEZINFORMACE

BBC pošpiní prezidenta Trumpa, přebere to ČTK, a masmédia, pak bojovníci proti dezinformacím pošpiní "alternativní média", a nikdo už si nevzpomene, že to byl původně útok na Donalda Trumpa od BBC.

DŮKAZ

 

PŘECE ZDE

 A pak už Manipulátor Cemper, který má certifikát na manipulování s lidmi, překroutí zdroj a jaksi se to "ohne" na ty špinavé alternativní, dezinformační weby.

 HOAX: Vakcíny na COVID-19 od firmy AstraZeneca obsahují fragmenty tkání z potracených lidských plodu

--------------------------------------------------------------

A Českou televizi zazdí Venouš Moravců - viz úvodní foto.

Vážně nemá Moravec duševní chorobu, nebo mu už nenávist způsobuje zatemnění mozku? Leda že by měl "náhlé hnutí mysli v šestinedělí"...

Nikdo nemůže tvrdit, že obhajujeme Babiše. Že jsme adoranti premiéra Babiše a je pro nás Bůh. Spíše naopak a lze snadno dohledat. Ale není možné, aby certifikované veřejnoprávní médium si mohlo dovolit cokoliv. Lze snadno dohledat kecy o úžasném Švédsku, které se dnes pod covidem hroutí. Lze snadno dohledat urážky Běloruska, které je dnes premiantem. A adorace v přímém přenosu Německa, ač "on line" je vše opačně, už je natolik za hranou, že by měl letět Moravec i s Dvořákem nikoliv na hodinu, ale na minutu.

 

Na nás nepřetržitě útočí Jourová a Česká televize si může dovolit kdejakou špínu bez mrknutí oka?

TO JSOU PŘECE TY MAINSTREAMOVÉ MANIPULACE A DEZINFORMACE!

To, že je Bělorusko v čele s Lukašenkem veřejnoprávní televize zamlčuje. To se smí. To jsou ty vyvážené zprávy. (Pozor, to není pochvala Lukašenka, žádný vyřvávající a nám vyhrožující epidemiolog netuší, proč to tak je) jako stejně netuší skvělí Němci, proč se jim systém proti covidu zhroutil, stejně tak šílený nárůst netuší ti takzvaní odborníci na epidemie ve Švédsku, na Slovensku, v Rakousku, a proč je situace v Africe lepší.

A nikdo netuší, co se u nás děje, co s tím, pouze vědí, že my dezinformujeme, aniž tuší, že co platilo včera neplatí dnes a co platí dnes, nebude platit zítra. Prostě jsou do ODBORNÍCI!

Vtipné je, že ti takzvaní odborníci to vůbec netuší, pouze vědí, že vše, co napíšou malá média a které nazvali urážlivě "alternativní dezinformační" je lež a dezinformace a když se ukáže, že mají pravdu a dezinformace vykládají takzvaní "odborníci na covid", nastupují cenzoři z týmu Jourové, aby ty veřejnoprávní dezinformace obhájili a dali na správnou míru. No, není to rozkošné?

 

 Autenticky: pane vícepremiére Hamáčku, znovu se ptám, jestli ta restriktivní opatření se vlastně nepřijímají jen proto, že tu situaci vláda ne zcela zvládá při pohledu na Německo nebo Rakousko a proto ti lidé přicházejí s občanskou nespokojeností. (doslovně 41:05 první hodiny vysílání Václava Moravce)

Takže takto si dovolí Moravec dezinformovat veřejnost v přímém přenosu jak to Německo úžasně zvládá, zatímco mu za zády vříská a pláče Merkelová, že je Německo K.O a žádá o tvrdý lockdown po Vánocích!

 

A pak podvodníci na 168 bojují proti zhovadilostem, které si možná vymysleli, občas do toho vypustí, jak lidé věří, že Země je placatá, (kdo tomu věří?) a těžce bojují proti webům, které to píší. Nepíší, je to podvod!

 

 Zde je útok na dezinformace, které Vrábel Semantic Visions a Moravec automaticky spojuji s dezinformačními, což jsou ty "proruské" z rublové zóny. Tvrdí to, tak asi je to pravda. A zde máte důkaz, jak to skutečně je!

Je to hra pouze o miliardy, jak je odvést do správných kapes, jak přiznal Vrábel Semantic Visions, pracující dnes na manipulacích ministra zdravotnictví.

 

 Zde další důkazy - a o nic víc nejde: o miliardy...

 Umíme sestřelovat ruské ”dezinformační rakety”. Politici...

Analytik Vrábel: Dezinformační weby chceme připravit o peníze,

 

P.S. Mimochodem, v nadpisu je vloženo slovo hoax, ale vypustila BBC hoax a dezinformaci proti Trumpovi, nebo ne? Kdo to ví...? A zda to přiřadit té které vakcíně je už úplně mimo rozlišovací schopností 99% čtenářů, (viz Demagog ) když v prostoru to jako "hoax" už běží!