Proč nevykopete pseudoodborníky, co s národem hrají ruskou ruletu? Jak je možné, že pár údajných epidemiologických kapacit terorizuje celý národ? Jsem ohrožená skupina, ale klidně své vakcíny předáme těm vašim rádoby pseudoodborníkům a mohou si je dávat k obědu i k večeři! Píchejte si co hrdlo ráčí! Já prostě nevěřím, protože "odborníci" lžou! Donuťte je, ať nám odpoví na otázky, pro které lidé zuří a nesouhlasí! A pak se třeba mínění veřejnosti změní!

 

 Vážně není poplašná zpráva, když Kubek vyřvává: nepouštějte děti do škol?

A nyní jasné důvody, proč tento obranný útok, zatímco vy nejste schopni národu říct ani jedno zdůvodnění.

Úvodem se zeptám rádoby takyodborníka Chlíbka: je pravdou, že Covid-19 má už 17 mutací a nejagresívnější je ta, která je nejméně nebezpečná, takže prapodivné číslo R stoupá, počty nakažení stoupají, ale počty ohrožených vůči počtu nakažených dramaticky nestoupají? (U zelené schází slova propuštěných a vyléčených v tabulce)

Nás nezajímá PES, ale fakta

ZÁVAŽNÉ

Jenomže včerejší zpáva z Londýna šokuje další rádoby experty: kolem Londýna se objevila další mutace, která není v očkování a tak se budeme očkovat, prokáže li se to (další a těžká mutace už je, ale neví se, jak dramaticky se bude šířit do světa) a tak do nás rychle naperou zase nějaký preparát? A tak to bude donekonečna?

Jak je možné, že nejvíce nakažených je mezi zdravotníky, ač mají nejlepší vybavení, mají nejvíc informací, stále žádají o vyšší platy a odměny, ale mezi první linií jako jsou prodavačky, ženy u pokladen dlouho dokonce bez roušek a přesto tam je nakažení minimální a smrtnost skoro nulová? A perla největší: zdravotníci se skoro vždy nakazí mimo nemocnice. Takže jsou nejblbější a nebo kašlou na vše, protože vědí, že je to kolosální podvod?

Jak je možné, že největší koncentrace studentů, zaměstnanců a tím spojená migrace je v Praze, stejně jako hospody a restaurace, ale Praha je na tom nejlépe, zatímco tam, kde nejsou takové koncetrace, je napočítán PES v největší "extázi" na bodě 5?

Kdyby to mělo logiku. Ale hospody se zavírají, školy se zavírají a kde je největší koncentrace a migrace? V Praze. A jaké je tam číslo? Nejlepší. A nejhorší je například "v pustinách" na hranicích s Polskem a Německem, zatímco Praha září. Kde je logika? Logika vážně "odborníků"? A premiantem je Bělorusko, zatímco Německo se hroutí a zavírá. Kdo mi to vysvětlí Z ODBORNÍKŮ?

Nehovoří to za vše?

A jak tuto další frašku vysvětlíte? Titíž, co jsou v Metru hodinu a dojdou se najíst do hospody a na dvě piva k jídlu? (Pozor, idioty, co pili z jednoho brčka alkohol v "Techtle mechtle" do toho nemontujte!)

To vymysleli vaši "odborníci"?

 

Jak se udělala statistika dle počasí (například ve Švédsku v listopadu nebyl ani jeden jasný den), přestože nám "Gréta a Zelený panel" prorokoval, že už se Evropa  v roce 2020 ponoří do totálního sucha a Slunce nás spálí na kost?

Stále tak je po smrti za týden asi 500 lidí nad průměrem, které ale nezabil covid. Co je příčinou těchto úmrtí, ministerstvo zdravotnictví nedokáže vysvětlit.

Průměr pro 45. týden je 2037 úmrtí, letos zemřelo 4135 osob. O týden dříve to podle zpřesněných údajů bylo 4194 osob.

Dvojnásobný počet úmrtí statistici zaznamenali u všech věkových kategorií s výjimkou dětí a mladých dospělých. Valná většina úmrtí, konkrétně 3665, připadala na věkovou kategorii nad 65 let.

 

Na covid to nebylo

A kdo navakcínuje tato úmrtí? Kdo z nás dělá idioty?
Jirina Kynclová
Před 16 hodinami

Jako 74 léta důchodkyně jasně a důrazně říkám ,že to co nedokáže vysvětlit .Ministerstvo zdravotnictví ,dokážu vysvětlit já. Ti lidé co umřeli takzvaně navíc ,umřeli strachy. Novináře a televizní moderátory ovšem nikdo z "genocidy" neobviní. Oni jsou totiž hlídací psi demokracie. A páníčkové těch psů se soudit nedají. ?☺️?

 
 

Jak to, že z dětí děláte ztracenou generaci, vyháníte je ze škol, zatímco učitelé se učit nebojí a žádají návrat dětí do škol? Jaká je smrtnost učitelů od prvního ledna v porovnání třeba ze zedníky či silničáři v práci? Nebo v poměru zvýšené celkové úmrtnosti viz výše?

 

Nouzové schválení ruské vakcíny je zvěrstvo grázlů, zatímco západní nouzové schválení americko-německé vakcíny  je úžasné a bezvadné a tak si je musíte všichni napíchat! A pokud odmítnete, jste ruští agenti, vozíte ricin v kufru, novičok házíte do čajů a posíláte lidi na Sibiř!

Vážně patří politika do údajného ohrožení občanů státu a výběr vakcíny dle ideologie, i když se údajně na nás valí smrt?

Takže Babiši, buď nám pošlete skutečné odborníky, kteří řeknou, co bude zítra, pozítří a za rok a jak zmutují viry a budou si za tím stál lidsky a právně profesně, nebo s nimi jděte k čertu. Já prostě těm výše demagogiím a blábolům nevěřím. A mám na to právo - nevěřit bez důkazů! A to jsem jich zveřejnil jenom pár, oni se množí jak COVID-19, nový koronavirus SARS-CoV-2 a takzvaní odborníci se ve zhovadilostech předhání. A vy se nám divíte? Dokonce nám vyhrožujete přes cenzory a vykladače pravdy?

P.S Nepodceňuji covid, roušky nosím, vyzkoušené vakcíny neodmítám, spíše naopak, ale nenechám ze sebe dělat idiota od podvodníků, co nic nevědí, ale za to stále vyhrožují bez důkazu a logiky! Prostě odmítám hrát ruskou ruletu dle západních farmaceutických firem, pokud mě (a nejen mě) na výše otázky vy odmítáte s rádoby odborníky seriozně odpovědět!

 

SOUVISEJÍCÍ

Neuvěřitelné: jeden z nejlepších českých epidemiologů Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. je také dezinformátorem! To už je zvěrstvo!

Pane Babiši: toto o vakcíně AstraZeneca pro Reuters je dezinformace? Kdo vlastně lže?

Přemluví Blatný bábu a dědka na vakcínu, když sám má máslo na hlavě?