Kdyby na vše nebyly důkazy, zdálo by se, že větší hoaxy a fake newsy na sobotu nelze vymyslet. Americký svět už asi nikdo nepřekoná. Pokud se jedná o výkaly, je to úsměvné, ale střelba a výbušniny už jsou bohužel z jiného ranku.

 

Střelba ve škole v Texasu

V pátek ráno tamního času vyrazili policisté ze Santa Fe ve Spojených státech k místní střední škole k nahlášené střelbě. Areál školy je v současnosti uzavřen. Starosta před chvílí oznámil, že jsou pouze ranění a všechny děti přežily.

 

 Mimořádné agenturní velice závažné doplnění:

Houston (USA) - Neznámý muž dnes pronikl do jedné z tříd střední školy u texaského Houstonu a zabil nejméně osm lidí. Oznámila to televize ABC s odvoláním na policii. Pachatelem je podle televize student, kterého policisté zadrželi.

 

 

Vrtulník americké armády omylem svrhl munici na školu v Texasu

Neuvěřitelné!  Vrtulník americké armády svrhl na základní školu bednu plnou munice. Ta prorazila střechu a vyřadila z provozu elektrické vedení. Naštěstí ale neexplodovala. Střelivo tak vyzvedli policisté a dovezou je vojákům zpátky. Ti se omluvili a slíbili, že už školu nechají na pokoji. V pátek o tom informovala stanice Fox News.

 

A do třetice o něco výše v Kanadě

Na základě videa, které se začalo šířit na sociálních sítích, již začala policie jednat a zadržela ženu, která po hádce se zaměstnanci restaurace Tim Horton's vykonala potřebu přímo před pokladnou a hodila vlastní výkaly na obsluhu. Incident se odehrál v pondělí v kanadském fastfoodu ve městě Langley. Na záběrech z bezpečnostní kamery je vše vidět.

 

 DOBROU CHUŤ...

 

Amerika se skutečně stává zemí neomezených možností a dnes už vysoce převyšuje v minulosti velice zaostalý Sovětský svaz.

 

Originál včetně videa zde

Woman defecates, throws poop at Tim Hortons employee during ...