Stále více zdrojů ukazuje, že hlad ve Venezuele je špinavá propaganda CIA a teroristů z Pentagonu. Velí jim ještě prezident USA, nebo už armáda USA obsadila Bílý dům?

„Mám v Caracasu právě teď přátele a zatím tam nedochází k žádné občanské válce, žádnému krveprolití a běsnění a žádná zjevná diktatura, žádné masové zatýkání opozice a potlačování tisku,“ říká člen skupiny Pink Floyd Waters. Bransonův koncert nemá s humanitární činností nic společného. Důvodem pro koncert je podle Waterse to, že Branson převzal pohled Spojených států amerických ve smyslu „Právě jsme se rozhodli, že ovládneme Venezuelu, jakékoliv mohou být naše důvody“. „Ale nemá to nic společného s potřebami venezuelského lidu.“

 

 

„Není zde problém s distribucí potravin nebo nedostatkem potravin," tvrdí i Blumenthal. „Problém je, že kupní síla Venezuelanů byla zničena, protože jejich měna byla silně oslabena hyperinflací, spekulací a záplavou dolarů, které zde vláda nemůže ovládat, a hromaděním soukromých kapitalistických elementů, které podporuje opozice. Navíc blokádou ropy, kdy USA brání vojensky či umělými sankcemi vydat Venezuele peníze za ropu.

 

 A zatímco prezident Trump je vyšetřován, že údajně před volbama promluvil s nějakým Rusem a tím dramaticky ovlivnil 50 miliónů občanů USA, ve Venezuele stejná teroristická CIA vyhrožuje humanitární pomocí a likvidací legálního vedení státu.

 

Vlétnou vojska USA do Venezuely, když se vymaňuje z jejich vlivu?

Po Rusku se z klinče dostává i Venezuela (za pomoci Ruska) a USA zuří

Huawei? Kecy tajných služeb. Drama USA je opět ukryto v ropě a technologiích!

Obrovská demonstrace na podporu Madura, zatímco kanadská a americká média totálně jako naše veřejnoprávní mlčí!

Dvěstě let amerického terorismu, tajných operací a válečných zločinů - GOD SAVE THE US!