Strašná situace v Maďarsku, kde lidé umírají hlady, a zatímco se jim prý Orbán vysmívá, nenechá to Pentagon spát. Ví, že musí Maďarsko zachránit jako Venezuelu, předtím Sýrii, Irák, či Libyi. A Pompeo už letí tuto zoufalou situaci Maďarů vyřešit.

 

 

A je to tady!

Pompeo přiváží do Evropy velkou potravinovou pomoc

 

NEZIŠTNĚ

Jako v Jugoslávii. Humanitární. Z letounů F15...

 

Lukáš Mathé - zpravodaj Čt na Slovensku: je to zvednutý prst americké administrativy. Mark Pompeo chce Viktoru Orbánovi "trochu" domluvit. Rosatom v Maďarsku drze staví elektrárnu (asi válečnou) a Maďarsko dokonce ani zbraně z USA nechce! (To zadlužené USA nepřipustí!)

 

Americké ministerstvo zahraničí uvádí mezi úspěchy, kterých dosáhl Washington skutečnost, že Slovensko přijalo rozhodnutí o nákupu nových amerických stíhacích letounů F-16.

Polsko vynaloží 414 milionů dolarů na nákup amerických raketometů.

Polsko získá nejvýkonnější zbraňový systém v širokém okolí. Za 4,75 miliardy amerických dolarů nakoupí americký protivzdušný systém středního dosahu Patriot.

 A je čas, aby dostalo mírovou pomoc i Maďarsko a Česká republika. Ta třeba dostane "mírový radar" a Polsko "mírové jaderné systémy". Už se o tom jedná.

A Maďaři nesmí být pozadu!

 

 

Stejně i na hranicích Venezuely je připravena potravinová pomoc. Totéž dostala Jugoslávie, Sýrie, Libye, Irák a stejně tak všechny další zachráněné země...

 

Nastal čas si upřímně přiznat: systém RVHP byl příšerný. Ale díky Sovětskému svazu jsme se nemuseli bát o životy své, životy svých dětí. To skončilo a může nás potkat masakr jako v Sýrii, nebo kdekoliv, kam šlápla americká, zločinná bota a jejich válečný arsenál. Dolary jsou důležitější!

Držme Orbánovi palce, ať se Maďarsku nevrátí krvavý rok 1956, tentokrát z USA a NATO!

 

Dvěstě let amerického terorismu, tajných operací a válečných zločinů - GOD SAVE THE US!