Evropská unie a USA zavalily domovy důchodců rouškami a respirátory, jak tak nějak tvrdí Zdechovský na popud Procházkové, zatímco nejen Soukup na Barrandově ale i opozice pláče a ječí, že kde nic, tu nic. Tak sakra, kdo lže?

 

 Itálie, Francie a Rakousko zaplavily Evropu vysoce ochranným materiálem a kdo bude tvrdit, že je to Čína, hlásá prý fake news. Zajímavé, když zrovinka tyto státy pláčí, jak strašně jim schází. I USA pláčí...

 

Tak nějak se rozhodl Zdechovský bojovat za Evropskou unii opět s plným nasazením.

A Zdechovský to převzal od nenávistné a fackující protiruské redaktorky před časem bydlící v Čečensku,

aniž si sám ověřil,

zda Deník N nevysílá přes Procházkou fake news.

 

 

A že si klidně napíše Zdechovský  fake news, aniž si ověří zdroj na nenávistnou Procházkovou? Ví o tom, že sazba je 8 let natvrdo?

 

Ruská federace poslala do Itálie virology i dezinfekci.  Lidovecký europoslanec Tomáš Zdechovský však upozorňuje, že jde o fake news, kterým není radno věřit.

Také jste slyšeli o tom, jak Rusko, Kuba a Čína v Itálii pomáhají, a EU selhala? Fakta ukazují opak: Nejvíce peněz, masek, zdravotnického materiálu i lékařů je ze států EU, které navíc už rozvezly desítky těžce nemocných pacientů do volných nemocnic v Německu, Lucembursku, Francii nebo s EU spolupracujícího Švýcarska,“ upozornil europoslanec. „Věděli jste například, že Francie a Německo na rozdíl od Číny zdarma dodaly Itálii vysoce kvalitní masky ve větším počtu, než si italská vláda v Číně koupila? Nebo věděli jste, že sousední Rakousko, které je menší než Česká republika, dodalo díky intervenci kancléře Sebastiana Kurze do Itálie zdarma 1,6 milionů ochranných masek?“ zeptal se ještě Zdechovský.

 

Jenomže Itálie dává důkazy, že Zdechovský díky nenávistné Procházkové lže!

Den předtím, co Zdechovský vypustil hoax: 06:44 
Čína poslala už třetí tým lékařů a odborníků do Itálie z Fujianu  ve snaze bojovat proti kronavírové krizi. Letadlo, které nese osm tun zdravotnického materiálu darovaného jihovýchodní čínskou provincií (pozor, darované provincií) - 30 plicních ventilátorů, 20 sad zdravotních monitorů, 3 000 ochranných obleků, 300 000 masek (plus dalších 20 000 typu N95) a 3 000 obličejových štítů - odletělo na 11:10 místního času (4:10 v Itálii) z mezinárodního letiště Fuzhou Changle a očekává se v Miláně v 16:45 italského času.

A pro poslance Zdechovského

Čína vyslala z Šanghaje do Říma čínské lékaře a specialisty včetně a v ten den to dělalo celkem 31 tun zdravotnického materiálu.

  Rusové vyslali do Itálie celkem devět těžkých dopravních letounů Iljušin IL-76 MD a jeden letoun Tu-134A, který do země dopravil armádní specialisty z jednotky radiační, chemické a biologické ochrany Ruska. Na palubách letounů dorazilo do země osm mobilních lékařských týmů, zdravotnické vybavení zahrnující např. i sanitky nebo specializovanou mobilní laboratoř, dále 20 vozidel určených k desinfekci veřejných prostor s technickým personálem a nakonec i stovka ruských vojenských odborníků na virologii a epidemiologii.

Pane Zdechovský, víte, že za vypouštění fám můžete s Procházkovou dostat až osm let natvrdo v kriminálu, pokud by se potvrdilo, že je to lživá a poplašná zpráva, jak tvrdí ministerstvo vnitra?

 A ta česká pomoc Itálii? Česko poslalo do Itálie přes 100 tisíc roušek. Stejný počet pomůcek pro zemi byl dříve policií objeven ve skladech v ústeckých Lovosicích. Informaci potvrdilo italské velvyslanectví v Praze.

 

Ta  extremistická dezinformace nazvaná vznešeně analýza je odsud

Petra Procházková

Petra Procházková

 

Ruská vs. evropská pomoc Itálii. Co je ruská propaganda a co dělá EU pro Lombardii i pro ČR

Analýza Procházkové: I Češi posílají nejvíce zasaženým zemím – Itálii a Španělsku – pomoc. EU už několik měsíců investuje miliony eur do vývoje vakcíny proti viru SARS CoV-2. Nejvíc je…
 
Takže Evropská unie investuje peníze, které nikdo nikdy neviděl a těch pár "šušlíků" co do té doby investovala možná sebrala Jourová na propagandu.  Zeptal se někdo Procházkové, co se učila v Čečensku, proč tak zoufale v New Yorku shánějí roušky a respirátory, když jsou tak tůůůze vyspělí a Rusáci zaostalí?

 A vážení spoluobčné, kolik roušek a masek nám dodal Brusel a USA Jourová, Zdechovský, Roithová a Piráti, neboli  těch skvělých, západních? Stačilo, aby nás skvělá Evropská unie zavalila a domovy důchodců by byly vysmáté. Jourová, přiznejte se, kolik jste jich dodala? Že to nikdo nikde neviděl? Zajímavé...

 

 Toto bylo před týdnem: a včera sebraly USA letadlo s čínskými zdravotními pomůckami v Číně Francii, (přeplatily už dojednané) a Francie protestuje a  Rusko poslalo USA do New Yorku dalších 60 tun materiálu, přišly ventilátory i respirátory. A Trump děkoval. Umírají tam totiž lidé.

Myslíte, že to nenávistná Procházková (Deník N) a Zdechovský pochválí?