Ne, to není vtip, na Slovensku nesmíte přijmout odměnu či mzdu ve výši 40 180 korun, musíte ji odevzdat soudcům, jinak vás čeká 8 let vězení.

 

Někdo namítne, že je to nesmysl, že tam nemají koruny, ale eura a má pravdu. Jenomže paní soudkyně a hlavně znalec Matej Medvecký se ve svém posudku přiklonil na stranu prokuratury a jejího názoru že ekvivalent 40 180 Kč je 1488 euro a to je symbol nacismu, což znamená, že tento plat musí odevzdat panu soudci, či prokurátorovi. Co s tím udělají se už nepíše, ale pokud jim ho nedáte, jdete na 8 let za mříže.

A co jde

Symbolické šeky na částku 1488 eur předal Kotleba v roce 2017 před téměř 400 pozvanými hosty třem rodinám. Pan slovenský expert to rozdělil na číslo 14 + 88 a konstatoval, že tento nacistický symbol musí Kotlebu stát život. Politický. Vlastně i civilně svobodný. A jak řekl, tak vykonal: znalec Matej Medvecký se ve svém posudku přiklonil na stranu prokuratury a jejího názoru, že čísla 14 a 88 jsou známá a používaná v extremistické symbolice. „Prý tato šifra (14 a 88) má v neonacistickém prostředí jednoznačný a specifický význam. Jde o jednu z nejpoužívanějších šifer v prostředí extrémní pravice,“ napsal v posudku superznalec Medvecký.

Zmíněné číslo 14 podle slovenské prokuratury odkazuje na počet slov anglické věty pravicového teroristy Davida Lanea, která v překladu zní: „Musíme zajistit existenci našich lidí a budoucnost bílých dětí.“ Osmička má zastupovat osmé písmeno abecedy, kterým je H, a 88, tedy HH, je považováno za zkrácený tvar nacistického pozdravu Heil Hitler.

 

Příklady jiné

V roce 1977 byl poplach v tehdejších Zemědělských novinách. Komando STB žádalo zatýkání v redakci, protože se chystal masakr ve vládě a měl být zabit mimo jiné soudruh Gustáv Husák. Jak to skvělá STB odhalila? Anonym (tuším z Českých Budějovic) vypátral šifru, dle které měl být Gustáv Husák zabit. A jak na to přišel? Článek Zemědělských novin o chovu hus domácích sestříhal, složil jak PEXESO a zaslal na tajné oddělení jako to dnes dělají členové Pirátů o premiéru Babišovi či volbě do rady České televize. Během týdne se vše vysvětlilo, i STB přiznala, že je to totální zhovadilist a případ odložila. Ale...

Ten týden byl pro onoho redaktora hrůzou a peklem.

Přibližně kolem roku 2008 v Ohradní ulici v dnes již zaniklé tiskárně Viktora Koženého Victoria Security Printing nastal poplach: Česká televize oznámila, že policie si přišla pro nacistického grafika, který propagoval Adolfa Hitlera. Jak? Hákovými kříži. Všichni, kdo návrh viděli, tam nic nacistického neviděli a byli v šoku. Udavač a "expert" ano. Podtisk na cenině měl různé tvary a jedním z nich byly i klikyháky. A pouze setřižením malého kousku toto bylo vidět, neboli nekonečný klikyhák byl sestřižením ukončen. Toho si všiml někdo jako jsou dnes Piráti, nahlásil policii jako propagaci fašismu a nacismu a zděšený grafik byl vyslýchán.

Samozřejmě opět anonym, opět nějaký magor a opět strach kluka, který byl tichý a nějaký šmejd se nudil, nebo psychicky narušená zrůda udávala.

 

Přibližně dvacátá minuta o NATO - fakta - skutečný důvod soudu

Jasně, slovenský Marian Kotleba není ten typ, naopak tančí na hraně stolu a mezi vejci provokuje. Možná ho nějaká nacistická slovenská republika ani nezajímá. Prostě se tím baví. A policie včetně slovenské justice skáče na každou hovadinu a láká další provokatéry, místo aby pana "znalce" vyhodila a poslala ho někam pracovat.

Soudkyně po zahájení procesu s Kotlebou dříve v tomto roce oznámila, že obžalobu bude možná posuzovat podle přísnějšího ustanovení trestního zákona, než navrhovala prokuratura. To by znamenalo, že Kotlebovi by v případě uznání viny hrozilo až osmileté vězení. Proces s Kotlebou bude pokračovat v červnu. Nebo reklama s reklamní agenturou "justice slovenská"?

 

Ale hlavně: dnešní "demokratická" scéna od USA až po Brusel používá stejné prostředky, stejný princip a stejný justiční zneužitelný systém jako bolševici po roce 1948 a těžce se tomu brání obyčejní lidé stejně jako v době, kdy převzala moc totalita! Tak je dnes totalita, nebo není?