Je to tragikomedie, kdy dnes levicová strana ODS s pomatenou starou dámou Němcovou hlásá socialismus a bije se v prsa o pravicovosti. Ukažme si jasnou definici a největší paradoxy.

 

Systém socialismu RVHP se zhroutil na šíleném přerozdělování, kdy se přerozdělovalo tak dlouho, až nebylo co přerozdělovat a ortodoxní komunisti (to není KSČM) prostě odešli ze všech východních zemí, nikoliv pouze z Československa, takže zásluha Havla a spol je nula. Zrušte už konečně tu modlu!

 

Adam Smith, Frédéric Bastiat

Tuší ta levicová partička ve vedení ODS, kdo to jsou?

Dnešní ODS horuje pro RVHP pod značkou Evropská unie a diví se, že si lidé klepou na čelo. Stále se ohání dotacemi z Bruselu a jediný Babiš dokázal vypálit Merkelové, že dotování České republiky je lživá propaganda, protože na západ jde 2x víc, než ze západu k nám. Že ODS stagnuje pouze na poču lidí, chtějící Evropskou unii z prospěchu vlastního, místo aby bojovali za občany našeho státu. Prostě se vezou na dotacích. Skutečný (myšlením) bolševik Fiala vede pravicovou stranu a každému se to zdá normální. Anarchista Bohuslav Svoboda a další podporují Prague Pride, manželství bez pohlavního rozmnožování, totální zvrácený extremismus stejně jako Antifa Piráti a tvrdí, že je seriozní pravicová strana. Baxa (politik ve vedení ODS) si plete pravou a levou, program který obhajuje by nerozklíčoval ani Sokrates a senátor Vystrčil sice mluví nahlas a hodně, ale je to plácání od ničeho k ničemu.

Pan politolog předseda ODS z leknutí Fiala netuší, která bije, stejně jako vedení ODS bojuje proti bývalým komunistům minulé války a na jejich místo žádá vstup ODS se stejnou myšlenkou a stejným programem. Komedie? Demence? Pani Němcová už vůbec netuší, který rok je, v kterém století se nachází, žádá, aby byli Gustáv Husák a Milouš Jakeš zbaveni svých funkcí. Zatím Němcové nikdo neprozradil, že Husák už nežije a Milouše Jakeše nezná už ani střední generace. Že skuteční bolševici jsou všude kolem od Rychetského přes Šabatovou (spíše levicovou extremistku), Štětinu či Teličku. Bolševici, kam se podíváš pouze s ukrytou Rudou knížkou. A o těch ODS farizejsky a zbaběle mlčí!

Členové ODS, sakra, otevřte oči: trend je jasný!

Jistě, je v ODS pár inteligentních lidí, v základnách ještě i relativně dost, ale mnozí stále nevědí, zda pod prapodivným vedením, které bojuje minulé války je nadále ochotno pracovat. Vážně jednoduchý Fiala nevidí, kolik lidí pod jeho hrůzovládou z ODS odešlo a stali se úspěšnými kandiáty jako - nezávislí? Že lidé jako například Skopeček, Jaroslav Zeman (ODS v senátu) o třídu převyšují tyto trapné figurky ve vedení ODS a nikdo se tím ve straně netrápí? Díky zoufalosti ostatních extremistických anarchistických pidistran KDU-ČSL, TOP 09, Starostů se ODS dostala nad 10 %, ale je to její limit a 15% nemá šanci překročit, protože slušní lidé ji volit s tímto vedením nebudou a vyžírků na dotace víc není. Ale jim to vyhovuje: berou krásný plat a ještě příplatky. Tak proč by Stanjura řešil něco závažného, když se může hádat s Okamurou a televize to přenáší? (Není sám)

Mimochodem, vážně Fiala netuší, že nebýt velkých osobností jako je například Skopeček, Jaroslav Zeman, Klaus mladší, Tomáš Jirsa, Zuzana Majerová či třeba členové jako Josef Provazník, tak by ODS možná nepřekročila ani rubikon 5% a zařadila by se k oněm třem extremistickým, anarchistickým stranám?

 

Je čas podívat se do minulosti, zda jsem se mýlil v roce 2015, repsektive v roce 2009. Nepoučili jste se. My voliči, skuteční pravicoví, slušní voliči jsme vám byli pro smích, dokonce o nás stále tvrdíte, že málo bojujeme proti Brežněvovi, Stalinovi. Idiotismus? Demence? Jájíčkování a samo sebe vynášení do nebes? Nevím, ale vy, co jste dnes (většina) ve vedení ODS, odejděte. Česká republika potřebuje vůdce, nikoliv zbabělce, hochštaplery a podvodníky, vezoucí se na dotacích, které nás jako za bolševika ničí, místo aby nás pozvedly.

 

 Co nejlépe vystihuje dnešní dobu? Pan profesor politologie Fiala, vůdce strany ODS, který nemá ponětí, co je pravice a co levice a kterého nelze rozeznat od "Špidly, zdroje jsou"!

  Může se nalézt ještě horší úpadek našeho vzdělávacího a politického systému?

 

 

Odejděte, Evropská unie končí a musíme mít v čele stran vůdce,

nikoliv trapné poskoky!

 

 

 Napsáno před čtyřmi (repektive uvnitř  odkaz "Kam kráčíš ODS") v roce 2009.

 

16. dubna 2015