Rozpad Sovětského svazu se blížil katastrofě, dravci už porcovali kořist, ale medvěd běhal ještě po lese. To však nikdo v devadesátých létech nevěděl, takže USA, které si současně dávají název NATO, potřebovaly mít základnu na dostřel Moskvy.

 

Režie byla jasná (rozvrat, rozdání zbraní, rozpoutání nenávisti, zabíjení a obsazení)

Vše se zdařilo, v Jugoslávii stačila zažehnout jiskra a už to běželo. (Narozdíl od Venezuely to zde chtělo ještě čas) Není třeba popisovat úlohu kosovských Albánců, Chorvatů, provokací. Dnes se dá vše dohledat, dokonce prezident Zeman, ale i poslankyně Černochová či ministr Metnar už od anexe Kosova dávají ruce pryč a přiznávají, že ten terorismus neměli podporovat.

 

Jednu věc však musíme připomenout: všichni dnes říkají, že po válce je každý generál. Bohužel zatímco řidič kamionu či tramvaje, který nabourá a jsou oběti, dostane tvrdý trest odnětí svobody, lidé nad masakry v Srbsku jako Černochová jenom pokrčí rameny: Madlen Albrightová to schválila a těšilo jí to. Chodí po svobodě a rozdává knížecí rady, jak zabíjet a nenávidět veřejně.

Co se stane těm, co schvalují holokaust?

A opačně nic?

 

Ve vzduchu však visí hlavní otázka: proč muselo tolik lidí zemřít?

Dnes už je odpověď jasná. USA provedly jeden ze scénářů, začaly masakry a pak vznikl důvod otevření mohutné základny na anektovaném území Kosovo. V roce 1999. V roce 2000 měla začít příprava na porcování ruského medvěda. Bohužel v ten nejhorší čas pro USA se v Rusku po opilcovi Jelcinovi zjevil mladý a energický Putin, co americkému běsnění učinil přítrž a Rusko zachránil.

 

Camp Bondsteel - to je to, oč tu šlo!

 Náhle vyrostla blízko Moskvy obrovská základna. Prý na záchranu světa a Jugoslávie. Anektované území zabrané přes mrtvoly!
 
Camp Bondsteel je americká vojenská základna ležící v Kosovu a vybudovaná v roce 1999. Nalézá se poblíž města Uroševce a rozkládá se na ploše 3,86 km³. Na základně je vybudováno přes 300 různých staveb, obývaných více než sedmi tisíci vojáky.[1] Základna má zhruba desetikilometrový perimetr. Je zde vybudováno 52 heliportů.
Camp Bondsteel
Camp Bondsteel
Camp Bondsteel
V blízkosti Ferizaj/Uroševac
Stát Kosovo
Zeměpisné souřadnice
Vznik 1999
Příslušnost US Army

A můžeme si opět ukázat, proč po mohutném obklíčení Ruska se musel ruský Krym vrátit pod Rusko.

 Jasný trojůhelník, kterýchrání sever, západ a jih od přepadení USA (NATO)

 Jasný trojúhelník, který chrání sever, západ a jih od přepadení USA (NATO)

 Základna Bondsteel byla první: v roce 1999. Nejblíže Moskvě. Pak přibyly další ještě blíž a ten zločinný Putin to Rusko stále nechce USA i s přírodním bohatstvív vydat. To je zločinec!

Ani komunista generál Petr Pavel nemůže zpochybnit tyto ručně vytvořené mapky. Základny kolem Ruska přibývaly jak houby po dešti, USA se zadlužovaly a nyní chtějí, abychom jim za to ještě platili! Neuvěřitelná zrůdnost.

 

Jistě, v USA občany mohou oblobovat. Všeobecné vzdělání je tam na nízké úrovni a neznají ani USA, natož logicky Evropu a Rusko. Ale našinci stačí jediný pohled, aby viděl, kdo lže. (Mimo expertů z Evropských hodnot a Člověka v tísni, ti jsou chytřejší...)

 

Odkazy

Obžaloba Václava Havla za schvalování masakru Srbů kvůli základně Camp Bondsteel v Kosovu proti Rusku

Krym byl, je a bude ruský i dle mezinárodního práva a americké NATO je agresorem!

Musíme milovat ze zákona americké NATO, které v útočných válkách zabíjí ženy a děti?