21. století je v zajetí přirozenosti. Laktační liga kojících žen prosazuje veřejné kojení. A proč ne? Prsa jsou nádherná: malá, velká, jemná, tlustá. I muži mají své falusy. Také je to přirozené. Malé, ale vzteklé, velké, ale nemotorné, neboli malé, velké, tenké, tlusté...

 

#MeToo konvenčnosti, vzhůru k přirozenosti.

Kojící matky se chystají v pondělí vydat do poboček Raiffeisenbank po celé republice a na protest tam kojit své děti. Reagují tak na březnovou událost, při níž měla ostraha v bance matku vykázat se slovy, že má okamžitě „přestat exhibovat“. Žena o události informovala v tomto týdnu prostřednictvím facebookové stránky Laktační liga.

A Čůrající liga mužů jásá: v přirozenosti je budoucnost.

 

Chceme přirozeně veřejně čůrat jako ženy veřejně kojit.

 

K incidentu mělo dojít v březnu v pobočce v paláci Astra na Václavském náměstí. „Dcera mi při kojení seděla na klíně a hlavou v podstatě prs zakrývala, druhý prs jsem měla logicky zahalený (měla jsem kojící tílko a svetr na něm). Po pár minutách kojení ke mně přišla ochranka a nahlas, na celou pobočku mě upozornil, abych se okamžitě zahalila, „přestala exhibovat“.

I my muži tvrdíme, že se vždy otočíme, když budeme v bance čůrat. Nebude nic vidět. Přijďte muži, přijďte čůrat.

Vedení Raiffeisenbank může připravit otevřené Toi Toi a všude bude klid - viz úvodní koláž. Laktační ligo: souhlasíš?

 To bude krása vrátit se k přirozenosti. Kojení je přirozené. Čůrání je přirozené.  I kakání je přirozené. Proč v bance ne? Proč chodit na oddělené místnosti?

 

Laktační ligo, my muži vám děkujeme: jděte nám v čele jako hrdé vůdkyně. Čůrací a Kakací liga se přidává. Nejste sami...