Kdo stojí za Deníkem N? Jak je možné, že Česká televize přebírá neověřené zprávy Čapího hnízda a Babiše z tohoto SOUKROMÉHO média? Jak je možné, že Česká veřejnoprávní televize dělá nepřetržitou reklamu Deníku N, který vysílá nepřetržitě dezinformační obvinění, čachruje z informacemi a RRTV pronásleduje ty, co to kritizují? (TV Barrandov např.)

 

Blamáž, výsměch, vykrucování, a zoufalé plácání státního zástupce Zemana!

Přece je jasné, že tento z Bruselu dosazený zástupce by měl udeřit nejdříve na Deník N, dát trestní oznámení a RRTV by měla okamžitě zahájit interní vyšetřování, jak zpravdodajsví a přebírání dezinformací z Deníku N probíhá. Státní zástupce Lata se v odpovědích kroutí jak had, místo aby veřejnosti jasně sdělil, jaké tvrdé kroky na ochranu informací do tohoto deníku provedou!

Není to poprvé a vždy v něčím zájmu a pak to běží ve smyčce na České televizi celý den! Jako dezinformace!

Není čas vyrazit ředitele Dvořáka a celou extremistickou skupinu jeho veřejnoprávních slouhů?

 (Nejedná se o možnou polopravdu, ale exklusivitu pro veřejnoprávní médium)

 Doplnění v 19:00

Šéf Unie státních zástupců Lata konečně přesně obvinil tlak Deníku N, popsal správně situaci a nyní by měl následovat policejní výslech. Kdo bude iniciovat?

 

Dezinformace senátora Fischera policie nevyšetřuje? Která dezinformační média jeho dezinformace přejímají?

 

Jak rada RRTV (vůdce ČSSD) lustruje spřátelenou Českou televizi: Deník N pro veřejnoprávní médium jako clona dezinformací?