Vážně je normální, aby se předseda Ústavního soudu Rychetský, europoslankyně Šojdrová a slovenská prezidentka Čaputová takto vyjadřovaly? Takže prevence je dezinformace a hoax a mělo by se za to trestat. A srovnání, že když nevidíte zákeřnou nemoc, tak snad také neexistuje? Když nevidíte uprchlíky, tak neexistují? A vidíte snad, jak se otáčí Země kolem své osy? A Země kolem Slunce, nebo naopak?

 

 

 

Šíří se tu strach z uprchlíků, které tu nemáme. A z islámu, který tu nemáme. Pavel Rychetský se rozčiloval v ČT. Pak se přidala Čaputová. A v neděli to zopakoval Rychetský v Partii na Primě. Prý za vše mohou sociální sítě a rasismus. Nebo tak nějak.

Jak dlouho nás bude urážet?

 

Vážně netuší, že základem civilizace je strach a následně prevence?

Takže prevence před úrazem, prevence nebezpečí na silnicích, prevence před nemocí je nebo není správná? Ale prevenci před terorismem nesmíme vykonávat, protože tady nikdo terorismus "zatím" nedělá, protože migranti zde nejsou? (Mimochodem, co je to za číslo 200 000 vydané MV a stížnost Němců, že přes nás neexistující proudí?) 

A prevence je tudíž dezinformace a hoax, což je nebezpečné.

Někomu snad přeskočilo?

 

Je otázkou, zda tací lidé jako Rychetský mají právo být ve vysokých funkcích, dokonce v případě Rychetského rozhodovat o životech jiných. Šílené pomyšlení.

 

Když se očkuje, je to prevence před zákeřnou nemocí. Když se nepřijímají uprchlíci, tak je to prevence před terorismem. Lidé mají strach z nemocí, z rakoviny, z terorismu! Co je na tom nepochopitelné? Znásilněná dívka je komedie a sranda? Když Rychetského ještě nezabili, nepotřebujeme policii, přece nebudeme malovat čerta na zeď? Tak zrušme policii. I válka není, tak zrušme vojáky. Vojáci také šíří strach z války, která není? Tak rozpustíme dle stejné logiky NATO a vojáky pošleme do práce!

Strašné, strašné, strašné! Logika spíše do Bohnic!

 

A to nebylo vše, co vykládal na Primě.

Nacionalismus je živná půda. Já nečtu instagram, ani facebook, ale mám to zprostředkovaně. (Neověřeně, ale smí to veřejně říkat) Třeba americká univerzita slovutná americká univerzita udělala dlouhodobý průzkum, naprosto seriozní a výsledek je zdrcující: lež se na sociálních sítích šíří 7x rychleji než pravda. Úžasné, co když je to hoax a jenom 6x, nebo 3x? Jak to spočítal geniální Rychetský, bývalý člen KSČ? Nebo geniální univerzita? Pane Rychetský, dokažte to!

A fake news tedy lživé informace prý tvoří 75% všech těch sítí. Ano, to spočítal Rychetský, nebo to zjistil z nějaké superamerické superuniverzity. Ale facebook nepoužívá. Jak je možné, že toto může plácat a nepředloží žádný důkaz?  Rychetský tvrdí, že dřív si každý občan neříkal, co ho napadne. Fakt v hospodě neplácal každý, co chtěl?  Či drbna na rohu? Dělají z nás idioty? A nyní to místo v hospodě říká na sítích. Vážně už je Rychetský mimo mísu? A tento člověk rozhoduje o životě jiných? A vytřeštěně vykládá do televize, že nějaký inteligentní člověk nevěří, že útok na dvojčata dokázal tak komplikovaně někdo udělat a že si to Američani udělali sami. CIA nebo kdo.

"To je zřejmě říká se tomu trollí farmy, to je už průmysl, řízený nějakými velmocemi a ti lidé jsou proti tomu bezmocní, neumí to rozlišovat, my jsme v tom minulém režimu četli mezi řádky a věděli, že tam nikdy není pravda, a teď je pocit, že se dá vyhledat pravda a přitom opak je pravdou.", blábolil Rychetský na Primě. I u Moravce: že se zde šíří i „strach z uprchlíků, které tady nemáme, a strach z islámu, který tady nemáme“. Ze společnosti se dle předsedy Ústavního soudu vytratila solidarita a humanismus. Doplnil též, že je zklamán, že česká společnost není ochotna přijmout „jakoukoli lidskou bytost, která utíká před terorem a násilím“. Poukázal přitom, že se tak děje zrovna u nás, když po roce 1968 přijímali na Západě mnoho našich uprchlíků.

 Pane Rychetský, pani Šojdrová: je prevence zločin? My vidíme, co uprchlíci koncentrovaně dělají. I u nás vidíme vybydlené byty, domy, se kterými jste si vy, soudci a politici neporadili. A dokážete to porovnat s tím, co se děje v Británii, Francii, v Německu či Itálii? Kolik znáte českých teroristů, kteří uprchli po roce 1968 na západ? Sta? Tisíce? My nikoho. Tak prosím nepouštějte do éteru dezinformace a hoaxy!

Ten, co ostatní osočuje z dezinformací sám dezinformace vypouští?

 

Pane Rychetský, kde je trollí farma v České republice, když to vykládáte do televize? Buď udejte adresu a my se přesvědčíme, nebo se českému národu omluvte! Máme na to právo!

Partie
 

Partie 17.11.2019

Pane Rychetský, proč tedy? Je německá vláda trollí farma a vytváří paniku?

Od Nového roku bude povinné očkování pro všechny děti ve školkách a školách. Právní úprava, kterou prosadil ministr zdravotnictví Jens Spahn (CDU), začne platit 1. března 2020. Ze zákona vyplývá, že rodiče budou muset před přijetím dítěte do jeslí, školky nebo školy prokázat, že je očkované. Jinak jim bude hrozit pokuta ve výši až 2500 eur (64 tisíc korun). A co prevence proti terorismu?