Bezpečnostní informační služba měla na začátku března upozornit premiéra a několik dalších ministrů, že čínská ambasáda u nás ve velkém nakupuje ústní roušky a respirátory.

 

 

Zdravotnické potřeby měla přes prostředníka vyvážet do Číny. S informacemi přišel Deník N, BIS je ale nechce komentovat. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-bis-zdravotnicky-material-skupovani-cinskou-ambasadou-varovani.A200324_154036_domaci_brzy

Ta zpráva je napsaná "tak senzačně", že by měla policie začít zatýkat a ministr vnitra Hamáček už by měl za ohrožení národa sedět ve vězení. Stejně jako Petříček, Babiš... Jde o nedostatkové zboží v celé Evropě, nyní se k nám z Číny zdravotnický materiál zase dováží, stovky lidí si šijí textilní ústní roušky doma. Čínské velvyslanectví mělo skupovat i respirátory. Informace BIS měl dostat premiér, ministr zdravotnictví i ministr zahraničních věcí. Informace Deníku N to prý potvrdily dva vysoce postavené zdroje z vlády a státní správy.

 

Jenomže je otázkou, co útokem na vládu premiéra Babiše Deník N, kde pracuje i extremistická fackující redaktorka Procházková zamýšlel. Je totiž faktem, že od února to mají za úkol všechny ambasády v Evropě, takže i naše musí shánět a zkoušet nakoupit roušky a respirátory, což potvrdil i ministr zahraničí Petříček. Přitom respirátory kategorie FFP3 se nesmí ze země vyvážet už od 3. března, od 17. března platí zákaz i pro léků!

 

Takže ve vzduchu visí otázka, co dalším cíleným útokem proti Babišovi bylo myšleno. Předtím měl úlet ředitel BIS Koudelka vůči prezidentu Zemanovi, není nás zase měla na životech ohrozit vláda.

 

Je tedy otázkou, co tím rozdmícháváním nenávisti BIS sleduje a proč (údajně dle Deníku N) pouští účelově nenávistné zprávy, byť je samozřejmé, že toto děláme i my, Česká republika, Německo dokonce zadrželo naše a my zase italské atd.. Takže je strůjcem nenávisti BIS místo aby nás chránila? Pokud to zjistila na konci února, proč se to lékárníci dozvídají až dnes, místo aby stáhli roušky a respirátory z prodeje už na konci února? Je to cíleně vytvářená nenávist z BIS stejně jako proti Rusku, stejně jako proti údajnému boji proti dezinformacím? Nebo je propojena s Deníkem M, který stále cituje "neznámé utajené vysoké státní úředníky"?

 

Všimněte si zajímavé věci: BIS skutečně spočítala, kolik roušek a respirátorů Čína zde koupila? Jak je možné, že lékárníci nedělali poplach a zdravotní pojišťovny obrovský nárůst nezaznamenaly? Přesto zná prý Dan Pribáň přesná čísla od redaktorů Deníku N, který však vše píše že asi a možná a BIS údajně toto nekomentuje, neb se veřejnosti a novinářům nesvěřuje, což dokladovaly i Parlamentní listy s mluvčím Štichou. No uznejte, není to záhada?
Aktuálně, Bakalovy noviny, Deník N, Česká veřejnoprávní... Jak to spolu souvisí?

Není nakonec Koudelka zapojen do mezinárodní "zatím" záhadné neznámé organizace a nemá za úkol pouštět nenávist? Nebo je druhá možnost, že šílenou rasovou nenávist rozpoutává pro kavárnu Deník N a cifry a pseudodůkazy z neznámého zdroje hází od oka, zatímco nad Deníkem N drží někdo ochrannou ruku? Kdo ale toto bude vyšetřovat?

Samozřejmě titulek je odvozen ze zprávy extremistického Deníku N fackujících redaktorek, ale je naprosto jasné, že je toto obvinění zločin, nebo se tohoto zločinu účasní všechny země světa včetně Německa, Rakouska a USA, protože dělaly to samé: jakou hru tedy s námi hraje BIS? Nebo sakra kdo?

 Skutečně obvinila BIS Babiše a vládu z teroristického ohrožení občanů ČR ústy Deníku N, že vláda nekonala, ač byla upozorněna tajnými službami?