Prosíme všechny slušné lidi, aby tento text (pokud si ověří jako pravdivý) i s odkazem šířili všude. Musíme znát pravdu! 21 let okupace SSSR i mnohým slušným zatemnila mozky, takže se na svět dívají jednostranně, zaujatě. Problém je, že i mnohým nestačí důkazy, pokud nejsou jasně a nezpochybnitelně doložené. Zde teda jsou!

 

Ve zkratce:

Strašné, jak nás masíruje Čt 24!

Strašné, jak nás masíruje Jakub Szántó - součást izraelské propagandy!

Strašné, že Putin věřil krysám ze západu jako v roce 1938 my!

Strašné, když Putin nevyzbrojil Sýrii normálním obranným systémem!

Strašné, že lze snadno a lehce vyvrátit všechny špíny, přesto naše politická špína v čele s Babišem a Stropnickým se zachovala jako prodejná děvka.

Podlézavě a hnusně.

STBácky úlisně!

 

 A nyní důkazy

Triáda zlikvidovala chemické sklady se sarinem, který byl skoro v Damašku, masíruje nás izraelský zpravodaj Jakub Szántó

Idiot non plus ultra: kdyby vybuchl pod střelou Triády chemický sklad se sarinem, Damašek by umřel! Nebo Homs, to už je jedno. Prý právě proto, aby to nikdo nebombardoval, Asad umístil sklady u hlavního města! Proboha, jak to ti idioti mohou potvrzovat? Kde jsou ty masové odvozy statisíců mrtvých po sarinu? Jak to může Babiš a Stropnický potvrzovat? Vážně máme tak idiotskou, stbáckou vládu, která kývne na každý zločin? Tak kde jsou ty obrovské chemické sklady, které se podařilo zlikvidovat?

Podle Pentagonu (ministerstvo obrany USA) bylo zasaženo jedno vývojové centrum a dva sklady: vědecké výzkumné centrum v Damašku, skladiště chemických zbraní západně od Homsu, skladiště vybavení k chemickým útokům a velitelství poblíž Homsu. USA, Velká Británie a Francie cílily na tři syrská zařízení spojená podle nich s vývojem, výrobou a skladováním chemických zbraní. Velká Británie, Francie, Německo uvedly, že silně podezírají z nasazení sarinu syrskou armádu.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/prehledne-jake-byly-duvody-spojencu-k-utoku-na-syrii-a-jake-zbrane-byly-pouzity-g0k-/zpravy-svet.aspx?c=A180414_125629_ln_zahranici_ele#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_zahranici&utm_content=main

 

A i odle McKenzieho 22 "zbraní“ zasáhlo sklad chemických zbraní v Him Šinšáru, který leží jižně od Homsu. Sedm dalších raket pak bylo vysláno a zasáhlo bunkr s chemickými zbraněmi na tomtéž místě.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/trump-syrie-exploze-utok-damasek-utok-asad-fkf-/zahranicni.aspx?c=A180414_031609_zahranicni_aha

Takže HOAX? Ne, zločin na mezinárodní soud včetně našich představitelů!

 

Prý se Putin holedbal a nakonec se strachy stáhl: další špinavá propaganda!

Prezident Putin slíbil na svou čest, že nevyzbrojí Bašára Asada kvalitnějšími obrannými systémy, než potřebuje proti Islámskému státu, ale za slib z druhé strany, že vždy se musí podezření vyšetřit a nebudou se zapojovat bez důkazů.

Ta neuvěřitelná urážka je v tom, že Putin věřil dohodě se západem a západ ji bez mrknutí porušil. Opět a opět. Jsou to špinavci, ale tvrdí to bez důkazů o Putinovi. 

Zde jsou fakta!

 

Sýrie v současnosti disponuje protiletadlovým systémem, který z větší části spoléhá na rakety vyrobené v Sovětském svazu. Při zásahu Damašku byly podle Moskvy použity systémy protiraket S-125, S-200, Buk a Kvadrat. Všechny byly vyrobeny v Sovětském svazu před více než 30 lety. Generál Sergej Rudskoj z ruského generálního štábu uvedl, že Moskva uvažuje o tom, že by Sýrii „a dalším zemím“ dodala protiletadlové rakety S-300. Rusko před několika lety odmítlo Sýrii tento protiletadlový systém dodat „vzhledem k naléhavé žádosti některých našich západních partnerů“. A ti to opět a opět zneužívají!

Další jednoznačný důkaz, že prezident Putin svá slova dodržuje. Že je to pravda potvrzují i posměšky v diskuzích, že slavné zbraně ruské se syrské armádě podařilo aktivizovat vždy po dopadu. Ty kvalitní má pouze na svých základnách (zatím) ruská armáda a ta je vůbec neaktivizovala, což potvrdilo nejen Rusko, ale i USA. Přesto propaganda jede na 200% a mnoho lidí tomu věří.

 Ve skutečnosti Rusko oznámilo, že přiblíží li se nějaká střela či raketa k ruským základnám, bude zničena nejen ona, ale i zdroj vyslání, což si USA, Francie a velká Británie "setsakramentsky" rozmyslely a úzkostlivě dbaly, aby ruské základny nebyly ohroženy. A pouze velká, velká umírněnost prezidenta Putina nepřinesla dramatické zhoršení pro celý svět.

 

A technická: zatímco zde se nabízí Sýrii S-300, Rusko má běžně ve výzbroji vysoce výkonné obranné systémy S-400 a Moskvu už chrání dokonce protivzdušný a protiraketový S-500 Prometěj, který spolehlivě zlikviduje donedávna neohrozitelné F-35 s technologií „stealth“, díky které byl pro nepřátelské radiolokátory téměř neviditelný. Byl, už není, pouze je nejdražšíí na světě!

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Na Facebooku se mě lidé často ptají, komu mají věřit, když obě strany tvrdí, že nelžou a pouze SSSR nás okupoval. Pro zkušenější to však tak složité není. Mimo výše absudních hlášení, že rozbombardovali sklady se sarinem a chlorem, což by byla katastrofa, pokud by to udělali skutečně, jsou to pak méně důležité informace, ale které do rámce zapadají: Rusko je prý zaostalá zem, lidé nemají peníze ani zboží. Ale mají široké silnice, aby se tam dobře mašírovalo. Osmiproudové! A tak je potom záhadou, kde na to ti chudáci berou:

 

Češi loni strávili v kolonách až 24 hodin, řidiči v Moskvě skoro čtyři dny

 

V Česku na tom nejhůře byli řidiči v Praze, na druhém místě se umístily České Budějovice a na třetím Brno, ve kterém řidiči prostáli v průměru „pouhých“ 17 hodin. Analytici společnosti sbírali data za rok 2017 ve 38 zemích a více jak 1 300 městech. Oproti ostatním městům je na tom Česká republika poměrně dobře. Se svými 24 hodinami v kolonách se Praha umístila až na 323. místě. Nejdelší dobu v kolonách - 102 hodin - prostáli řidiči v americkém Los Angeles. Hned za ním následovala Moskva, která se umístila na prvním místě pouze v rámci Evropy. Celosvětově stojí hned za Moskvou New York.

Jak je to možné? Nemají silnice?

Naopak!

V Moskvě mají osmiproudové silnice.

 

My se Rusku smějeme, ale oni dohánějí svět úžasným tempem:

Kilometr osmiproudé silnice v Moskvě pokryli asfaltem za jediný den

Do pokládky nového asfaltu se pustilo až 300 kusů techniky. Tverská ulice v Moskvě má osm proudů a s použitím velikého množství techniky se podařilo její kilometrový úsek pokrýt za jediný den. 

Během jediného dne položili asi 8.000 tun asfaltové směsi na ploše více než 32 tisíc metrů čtverečních.

Byl položen jediný asfaltový koberec, bez srůstů. Ten zvyšuje jeho životnost.

 Nastavte si rychlost pomalou, normální a žasnete. To opět není HOAX. Proč se tak nestaví u nás?

 

 

Už je třicet let po okupaci. V Rusku není SSSR, je tam už jiná generace, jako u nás. V Rusku se pracuje a studuje. V USA zabíjí a válčí. Svět se změnil. Při prvním vážnějším ohrožení si vláda stáhne kalhoty a strachy se počůrá. Je to útrpné vidět Babiše, Stropnického, Pelikána a Šlechtovou v negližé. V negližé, strachy se třesoucí, jako pokaděné ratlíky. K čertu s takovou vládou.

 

Dejte nám Orbána a vystupme z NATO! Už těch zabíjení bylo dost a my nechceme mít na rukách krev chudáků za americké války! Podporovat americké lži. Americké zabíjení. A americké výhrůžky každému, kdo nesouhlasí. Čert je vem!

 

 Petr Pokorný

 http://www.skrytapravda.cz/