Facebook a jeho sestra Instagram před pár dny permanentně zrušili účty Alexe Jonese, Milo Yiannopoulose, Paul Joseph Watsona a Laury Loomer. Označili je za nebezpečné osobnosti, které propagují násilí a nenávist. Z FB už dříve odstranili Tommyho Robinsona nebo stránku Britain First či Infowars. Pro většinu z těchto „nebezpečných individuí“ to není žádná novinka, už je předtím exkomunikoval také Twitter.

 

Zlikvidování nejhlasitějších kritiků liberální demokracie, islamizace a osekávání svobody projevu na sociálních sítích proběhlo bez většího odporu. Levicové plátky se rochní blahem, pravicové jen upozorňují, a to je vše, co zmůžou. Mezi kritiky tohoto kroku je také prezident USA Donald Trump nebo jeho syn Don Jr a já bych se ani trochu nedivila, pokud by Facebook i Twitter smáznul také je.

Řekla bych, že naopak schvalují tento krok dva typy lidí. Jednak levicoví idioti, kteří žvatlají cosi o trollech a těmito udavači já se zabývat ani nehodlám. Druhou skupinou lidí jsou pak tací, co berou omezování svobody slova za právo Facebooku na ochranu svého soukromého vlastnictví. Jenže to je iluze, to je lež. To je pokřivený a zjednodušený pohled.

Tito giganti komunikací už dávno nejsou jen soukromými sociálními sítěmi, ale největšími globálními sociálními platformami s tak obrovským dopadem, že umějí ovlivnit politiku, trh, ekonomiku a také výsledky voleb. Tohle selektivní odsekávání legitimních pravicových názorů a kritiků dnešních vládnoucích elit z veřejného prostoru opravdu není totéž, jako když vás hospodský nepustí s mrnětem do dveří své krčmy.

Pokud by se Facebook s Twitterem rádi vrátili do dob, kdy jim tam lidé postovali své obědy a štěňátka, jednak to prostě mají takhle říct. A druhak by fakt měli být důslední.

Musela by z obou platform zmizet mimo jiné teroristická organizace Antifa a všichni její podporovatelé, včetně českých Pirátů. Museli by odsud zmizet všichni islámští hlasatelé nenávisti a propagátoři džihádu. Museli by zmizet Čecháčci, kteří otevřeně přejí smrt vlastnímu prezidentovi – a je mi u dírky, že ho nevolili.

 

A především by musela z Twitteru zmizet rasistická mrcha Sarah Jeong, která nikoli náhodou dělá také editorku pro levičácký New York Times.

Například milá Sarah píše:

Idiotští bílí lidé si značkují internet svými názory jako psi ochcávající hyndrant.

Jsou bílí lidé geneticky predisponováni hořet rychleji na slunci, logicky tak patří pod zemi žít jako goblinové.

Zrovna mi došlo, proč nemůžu vystát koukat na Breaking Bad nebo Battlestar Galactica. V obou jde hlavně o „utrpení bílých lidí“.

Bílí lidé přestali rodit. Vy všichni budete eliminováni. O to mi celou tu dobu šlo.

Jejda, je to až zvrhlé, jak moc mne baví, že mi pořád prochází krutost vůči starým bílým lidem

  1. Bílí lidé jsou sračky.
  2. Nikomu na ženách nezáleží.
  3. Můžete na internetu vyhrožovat komukoli kromě poldů.

#ZrušteBíléLidi

 

 

Facebook ani Twitter prostě nešíří pravdu ani nehájí soudržnost společnosti

Je paradox, že Facebook, Twitter a další chrání názory těch, kteří by je nejradši zdemokratizovali stejně jako všechno dalšího, co vydělává peníze. Pravicové názory už byly dávno odstraněny ze soukromých médií, kde neomarxisté kážou své idiotské bludy o tom, jak migrace je prospěšná a kdo tvrdí opak, je ultra-pravicový, extrémistický, nenávistný, nevzdělaný zmetek. A nepatří se, aby se vyjadřoval na sociálních médiích.

 

V těch veřejnoprávních médiích je situace samozřejmě ještě horší. Tam, kde by nebezpečné individuum, šiřitel dezinformací, trol a pravicový extrémista prohlásil, že „migranti přepadli loď, která je zachránila, a pod pohrůžkou násilí přinutili posádku změnit směr plavby“, tak tam velmi eufemisticky a někdo by mohl říct i sakra lživě Česká televize bez uzardění napíše, že „zachránění uprchlíci radši převzali kontrolu nad tureckou nákladní lodí a posádku donutili zamířit k Maltě“.