Na facebooku jak nacistické pronásledování. Co si to ta zrůda dovolila? Neuvěřitelná snůška urážek se snesla na paní, co si dovolila protestovat proti šílenému zadlužení tím, že 5000Kč na důchodce jako úplatek a pak sekeru do futra za půl bilionu odmítá!

 

A největší zločin Plagy nese důsledky: politici dělají vše možné i nemožné, aby i naše (vaše) děti byly blbé a negramotné.

 

Ale neodpustím si, abych k bodu A neřekl i B.

Důchodci dostanou úplatek 5000Kč. Ale to není úplatek, pouze dorovnání za ekonomický terorismus Schillerové a Maláčové, kdy totálně rozvrátily za dohledu Babiše finance na 20 let dopředu. Díky úplatkům pro úředníky, lékaře, učitele a policajty se dostala inflace a hlavně zdražení potravin do šíleného tempa a výše. A nyní počítejte:

Kalouskovi a dalším grázlům vadí, že se důchodcům dorovná těžká ztráta výší 5000 Kč. Ale už jim nevadí, že učitelům dává Plaga na příští rok navíc 36000 Kč cca, protože v době sekery do futra půl bilionu jim přidá 9%.

Kalouskovi a dalším grázlům nevadí, že vězeňská stráž a další policejní složky prudce navyšují své stavy, ač to v ulicích a nikde není vidět. Takže se navyšují kancelářské síly a bezpečnost občanů pláče?

Kalouskovi a ostatním grázlům nevadí výdaje na neziskové organizace dělající propagandu, ale mají starosti o důchodce, aby nedostali peníze navíc?

Kalouskovi a ostatním grázlům nevadí výdaje na úředníky a šílené zvrácennosti na ministerstvu sociálních věcí, na ministerstvu vnitra a že vše cálujeme z dluhu půl bilionu?

Kalouskovi a ostatním grázlům nevadí výdaje na cenzory a fízlování na facebooku v zájmu Evropské unie, ale pomoc důchodcům jim vadí?

Kalouskovi a ostatním grázlům nevadí výdaje pro oranžové revoluce na Ukrajině, Bělorusku a kdekoliv jinde, ale 5000Kč pro důchodce je prý zločin?

A už vůbec nevadí, že jsme dojná kráva, kdy si zahraniční firmy vytáhnou z našich kapes ročně až půl bilionu v čele s rakouskou Českou spořitelnou, protože musíme západ a NATO prý podpořit?

 

Vážená paní, jednoznačně stojím po Vašem boku, ale s jednou výhradou: 5000Kč není dar vlády, Babiše, ale opakuji a podtrhuji: vyrovnání za zločiny Maláčové a Marksové, šílenou sekeru Schillerové, neboli jde o terminologii a názvosloví!

Na 5000Kč máte jednoznačně právo, ale není to pomoc vlády, pouze dorovnání do zločinu, který rozhazováním a zadlužováním zavinily šílené strany, které tvrdí, že dluhem prodlužíme k prosperitě jako Řecko. A ten zločin by měl být potrestán.

Vážená paní Eva Haladová, Vaší upřímnosti si vážím! A nikdy nebudu populista, i když mi budou mnozí nadávat!

 A zde pár ukázek z tisíců na facebooku

 

Možná budou chtít někteří vědět, co se mělo udělat, a neposlouchat pouze kritická slova

Tak několik příkladů letmo, protože se nakonec k tomu stejně dojde, ale už bude pozdě.

Neziskovým organizacím sebrat veškeré peníze (ale o tom se píše už dlouho a Babiš s Hamáčkem nevnímá)

Úředníkům dát stopstav na veškeré odměny a nenárokové prémie

Učitelům snížit mzdy o 10% a ne dokonce přidávat

Lékařům snížit peníze o 20% a max plat 100 000Kč

Policii odebrat veškeré prémie (ale to se nesmí týkat policie v terénu!)

Zrušit veškeré dotace na zahraniční extremismus pro senátory a poslance na rozvrácení Běloruska, Ukrajiny a dalších

Platy v senátu snížit na 50% a pouze za hodiny, strávené skutečnou prací

Zmrazit platy ústavních činitelů včetně justice

Je toho prostě hodně na seškrtání a nakonec k tomu dojde, ale to už budeme dluhově na úrovni Řecka a Itálie a staneme se definitivními vazaly Německa a Bruselu. Vážně to tak daleko necháme dojít? Ta paní má víc moudrosti, než půl národa!

Související

Důchodci mohli brát 30 000Kč, kdyby nás nevytuneloval Václav Havel, Vystrčilové a další!

Ekonomika a Bělorusko s Ukrajinou Babiše sejme, ne bonzáci Piráti!