Kdo vypouští HOAXY? Tak prý Jakub Szántó napsal v Izraeli novou knihu, kde dokázal, jak zlikvidoval Islámský stát společně s americkou armádou. Nebo americká armáda s Jakubem Szántó? Nebo, co vlastně tento zpravodaj z Izraele napsal? Že by Rusko vymazala jenom Česká televize a opět se zaskvěla excelentním zpravodajským výkonem?

 

 

Protože vše vypadá tak neuvěřitelně stupidně a parta kolem Jakuba Jandy, Slonkové, Šlerkova ústavu antihybridní žurnalistiky či Manipulátorů by mohly napsat, že je to opět Fake News a HOAX, uvádíme nejříve autentická fota!

 

Fakta:

Putin poděkoval ruské armádě a vyhlásil porážku islamistických teroristů. Co následovalo? Hodinu a půl trvající oslava Jakuba Szántó o vítězství  USA nad Islámským státem. Před pár měsíci jsme se dozvěděli, že USA porazily nacismus, Hitlera a občas jim pomohl SSSR. Ale vlastně vojáci sovětské armády nebojovali, pouze  kradli a znásilňovali, zatímco hrdinná US ARMY musela osvobodit i Moskvu. A dnes zase chudáci z USA bojovali a zvítězili nad bojovníky z Islámského státu. Možná tam i bylo Rusko, ale jenom stínovalo...

 

Každopádně propaganda je už tak složitá, že manipulátoři v Čt se mlátí mezi sebou! Nevěříte?

 

 

Superexpert Votápek jako poradce Čt tvrdil toto:

Úspěchy IS na Blízkém východě (spolu s bezzubostí aliance, vedené Spojenými státy) umožnily Moskvě posílit vojenskou přítomnost v Sýrii a svou vojenskou kampaň, spočívající v leteckých a raketových úderech proti různým protivníkům Asada, vydávat za ruský příspěvek boje proti terorismu.(Psal se podzim 2015)
Vážně toto napsal Votápek a nejen on - zde je odkaz: Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/komentar-k-valce-v-syrii-a-ruskemu-zapojeni-a-k-ukrajine-piy-/zahranicni.aspx?c=A151123_144804_zahranicni_jav

 

A pak zde vidíme tabulku České televize. Kam zmizelo Rusko? A proč Szántó nadšeně tleská excelentní armádě USA? Zapomněli se spolu domluvit? Pane generální, nějak se vám Česká televize vymyká z kloubů! Jak to, že v knize napsal Szántó úplný opak? Kdo je tedy pro veřejnoprávní televizi důvěryhodný: Szántó z Izraele, nebo bývalý velvyslanec v Rusku Votápek? Nebo Newsroom 24 a Evropské hodnoty?

 

 

 

Další důkaz na podporu Votápka: 2.září 2015

 

 

 

Divné, nezdá se vám, že si z nás někdo utahuje? Kdo to je? Česká televize? Jakub Szántó? Nebo dokonce důvěryhodný Votápek, milujicí Rusko a Putina jako vosinu?

Hle, co tenkrát ještě napsal velvyslanec Votápek

Nicméně výsledky tzv. arabského jara jsou velmi problematické. V řadě zemí byly sice svrženy autoritativní a diktátorské režimy (ať už vlastními silami nebo s pomocí Západu), výsledkem ale byl většinou chaos a zhoršení situace obyčejných lidí. Odstranění represivních režimů otevřelo dveře změnám – brzy se ale ukázalo, že pro využití této šance byly nejlépe připravené nikoli rodící se a slabé demokratické síly, ale už dávno zformovaní a mnohaletým bojem zakalení islamisté.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/komentar-k-valce-v-syrii-a-ruskemu-zapojeni-a-k-ukrajine-piy-/zahranicni.aspx?c=A151123_144804_zahranicni_jav

 

 

Je zajímavé, že pro změnu tenkrát, když Turecko bylo ještě přítelem USA v NATO, naši zpravodajci a hlavně veřejnoprávní stejně jako probruselská média napadala "nepodložené hybridní informace", že by se vše pašovalo do Turecka. Dnes se zase korouhvička obrátila, tak Jakub Szántó potvrdil, za co jsme byli tenkrát dehonestováni: že Turecko skutečně bylo součástí zločinu a Islámský stát přes něj získával peníze.

Tak kdy to byly hybridní lži? Když Pařát psal, že to jde přes Turecko, a Jakub Janda od tyče nás za to zařadil  jako hybridní web do hrozby státu, nebo dnes, když píše Szántó a potvrzuje Čt, že to šlo přes Turecko?

 

Tuto mapku Pařát dnes vytvořil pro zjednodušenou představu. Napsáno 17. srpna 2015

Jak se dostanou zbraně do obklíčení Islámského státu?

Ta dokládá, že bez pomoci Turecka a území kontrolovaného USA a Velkou Británií si nikdo nemůže dojít ani na WC - ironicky. Prostě není kudy jinak obrovské množství ropy a zbraní převážet. Přesto se to daří.

 

Jak dlouho z nás budou dělat USA voly?

 

Faktem je, že už se tenkrát Jakub Szántó rozzlobil, když jsem ho nachytal při prapodivných výrocích:

Jakub Szántó mluvil o Homsu. Pak mě dokonce napadl - viz diskuze na you tube k tomuto klipu. A podívejme se na fakta:

Syrská armáda uspěla při bojích v provincii Homs, IS utrpěl těžké ztráty. Rusové zničili tisícovku tankerů IS, Asad postupuje k Palmýře. A když jsem nechápal, proč teda z Homsu Syřané před Asadem neutíkají, bylo mi naznačeno, že jsem primitiv. Viz onen výpad Szántó.

 

Prý to ví vše lépe, my jsme tupci od pohovky. Stále Szántó nechápe, že jsou základní informace, které se lépe analyzují ze základny? Že když byly prokazatelně nálety USA pro legraci, v květnu Daeš dobyl největší území, ač je údajně rok americkou koalicí bombardován a pak v září nastoupí ruská armáda  a Daeš začne mizet, tak nás Szántó nepřečůrá? Navíc zde jsou výroky České televize před dvěma léty, jsou zde výroky Votápka a slavný korespondent či zpravodaj nám v televizi dnes tvrdí opak? Myslí si, že jsme v poušti, nebo, že zde nemáme informace jako v Palestině?

 

Pletete se Jakube Szántó, my jsme Česká republika! Stát gramotné a všeobecně vzdělané majority! Tak jakým právem z nás děláte hlupáky a zesměšňujete nás?

A druhou a otřesnější kapitolou je zpravodajství Česká televize, které se už ani nestydí za děsivé opačné názory  vždy prý ověřené a pravdivé!

 

Takže na závěr se potvrdil výrok, napsaný bezprostředně po strategii ruské armády  12. září 2015|

Logistika
Logistika
 
Dnes se všichni shodují, že základ obratu byl: nástup skvělé ruské logistiky.
 
 
Vše se dá ověřit, vše se dá dohledat: tak kdo tady skutečně lže, podvádí a vypouští Fake News a HOAXY?
 
 

Zdroj: 20:00

 (Za celou dobu o skutečném vítězi Rusku asi pět vteřin - tak se dělá moderní propaganda)