Lidé by si neměli všímat toho, co se deklamuje, ale to, co je skutečností. Zatímco Drahoš to řekl jednoznačně a je to i na jeho stránce, že každého, kdo se neslučuje s Evropskou unií dle Jakuba Jandy, by měl stát vyloučit z veřejné diskuze, za Topolánka to řekla bývalá politička ODS a družka Topolánka Talmanová!

 

Co je víc než svoboda slova a svoboda?

Pokud se tyto dvě základní svobody zničí, k čemu jsou "otevřené hranice", když nám zavřou ústa jak Adolf Hitler či Stalin?

 

Je jasné, že o tom doma mluví a zatímco Topolánek ví, co na veřejnosti říct a umí se ovládat, Talmanová (ODS a družka Topolánka) to včera během Moravcova sóla o lásce k EU a nikdy jinak v prezidentské debatě řekla natvrdo: svoboda škodí, každému s jiným názorem na webu musíme šlápnout na kuří oko - parafrázovaně. To Topolánek umí kolem kroužit: Evropská unie a NATO je Bůh a přes ně vlak nejede, i kdyby nám měli uřezat hlavy! Prý je znepokojující, že v čele výboru stojí ten, který podporuje promoskevské dezinformační weby, řekla natvrdo Talmanová z ODS, družka Topolánka!

Které to jsou a jak ty peníze sem proudí? To Topolánka a Talmanovou nezajímá. Prostě kdo nesedí na zadku před svátostí Bruselem, tak jsou to zločinci!

 

Tak to teda ne!

 

Pouze dva se vyjadřovali jasně a svobodně: Hynek a Hannig! A na Barrandově Zeman!

 

To vážně Drahošovi a Topolánkovi nevadila Hitlerovská okupace, která se přehoupla ve stalinsko - brežněvovskou okupaci?

 

Tak to teda ne!

 

 P.S. Co je a co není vidět - napsal Frédéric Bastiat