Všimli jste si v USA vyšetřování Trumpa za údajné vměšování Ruska do amerických voleb? A všimli jste si, že USA a CIA se už ani netají, že se vměšovala do vnitřních záležitostí voleb Venezuely, dokonce ji daly sankce, ale naše veřejnoprávní televize, která je aktivní v protiputinovské hysterii o vměšování, toto tvrdě neodsoudí? Dokonce se ani nezmíní?

 

SANKCE SANKCE SANKCE

A to je právě ta špinavá propaganda, kde svoboda a demokracie dostává přes pr..., prostě jde stranou a americká totalita vítězí!

Venezuela na tom není dobře. Ale zeptejme se proč, kdo je strůjcem bídy mnohých lidí! Zeptejme se, jak Maduro na poslední chvíli unikl z amerického klinče i díky Rusku a jeho kryptoměně navázané na venezuelskou ropu, když opět USA zločinně zablokovaly Venezuele nejen účty, ale i prodej ropy stylem teroristů, aby sami mohly tuto komoditu prodávat. A svět se bojí ukázat na zločinné praktiky USA stejně tak, jako se bál ukázat na zločiny Adolfa Hitlera a Německa před druhou světovou válkou. Přitom nikdo na světě nemá právo diktovat venezuelskému lidu, jaké zřízení má mít, pokud režim nemučí občany jako USA na Quantánamu.

 

 Venezuela je už demokratická jako USA - opozice také odmítá uznat vítězství Madury jako v USA Trumpa

Stávající socialistický prezident Nicolás Maduro vyhrál volby ve Venezuele. Jeho hlavní soupeř Henri Falcon však prohlásil, že výsledek neuznává, podle něj byly volby poznamenány nesrovnalostmi a postrádají legitimitu. Po sečtení výsledků 93 procent volebních míst Maduro získal 68 procent hlasů. Právě ekonomická krize (prý podle expertů) pomohla Madurovi k získání 5,8 milionu hlasů. Podle opozičního lídra Henriho Falcóna, pro něhož hlasovalo asi 1,8 milionu Venezuelanů, si Maduro hlasy voličů kupoval potravinovou pomocí. V zemi totiž kvůli krizi funguje přídělový systém a potravinové balíčky se rozdávají na základě vlasteneckých průkazů. Zvýhodňování některých voličů při volbách kritizoval i jeden z členů ústředí volební komise Luis Emilio Rondón.
 

Jenomže jediné, co se nezpochybnilo, je způsob voleb, které byly tajné. A už nikdo nevysvětlil, jak si Maduro mohl zkontrolovat volební lístky, když nebyly cinknuté. Asi jenom USA a CIA znají opět pravdu.  

Vlastenecký průkaz

„Vlastenecký průkaz Tě chrání a ty chráníš vlast tím, že půjdeš volit,“ prohlašoval v kampani Maduro. Těm, kdo přijdou k volbám, sliboval Maduro více potravin. Museli při volbách navštívit červené kiosky, které stály u většiny volebních místností, a prokázat se tam vlasteneckým průkazem. Tuto kartičku má podle serveru BBC přes 16 milionů lidí. Podle výsledků voleb se tedy dala takto „koupit“ jen necelá třetina jeho držitelů. Mnozí se báli, že v případě vítězství opozice o potravinové balíčky přijdou. „Co se stane, když nevyhraje Maduro? Balíčky nedostaneme,“ řekla reportérovi BBC na předvolebním mítinku třicetiletá Dinalia Ávilaová, která má dvě děti a je bez práce.

Podle serveru BBC není uplácení voličů sociální pomocí a dárky ze strany socialistické strany v zemi novinkou, v těchto volbách bylo ale mnohem intenzivnější. Červených kiosků, v nichž se voliči legitimovali vlasteneckými průkazy u volebních místností, aby dostali benefity, podle BBC v těchto volbách výrazně přibylo.

Pokud si to však přečtete pozorně, tak Maduro lákal na guláš (potravinové balíčky) všechny voliče, aby šli volit. A to je prá dle BBC ta nedemokratičnost. Takže sami tupci přiznávají, že nemanipuloval volby a nebylo to výměnou za volbu Madury, ale zval tím všechny voliče k volbám!

 

Možná si této mediálně-propagandistické frašky lidé bez upozornění nevšimnou. Tak zde to máte jako na dlani z mainstreamu a České televize! Lžou už víc než komunisti za totality! Kam šel antihybridní tým Evropských hodnot ČSSD a Romancovové, aby ten HOAX a FAKE NEWS odhalil?