Prapodivné výroky premiéra Babiše na neziskové organizace a jejich audity, aby vzápětí vše zamaskoval složitostí a žádostí o další gastarbajtry - migranty z východu nás už přestaly bavit a oficiálně jsem požádal o interpelaci - jmenovitě Radka Zaorala z SPD.

 

Zdůvodnění interpelace je zde:

 

Vážený pane poslanče Rozvorale,

beru vás jako nejdůvěryhodnější parlamentní formaci v problému, který je výslednicí souhry manipulace neziskových organizací a bytové cenotvorby.

 

Neziskové organizace, nedostatek zaměstnanců a ceny bytů

Dovolte mi prosím vysvětlit podrobněji, jak toto vše PROKAZATELNĚ spolu souvisí. Pan premiér Babiš nechal udělat audit neziskových organizací zatím nezveřejněný a občané by měli znát nejen tento výstup, ale současně i vše související, což je důvod, pro který se na Vás obracím.

Pan premiér totiž stále žádá z nám neznámých důvodů urychlení přísunu zahraničních pracovníků. Přitom zde máme (ministr ČSSD Chovanec odmítal dávat data, takže dle odhadu) kolem 300 000 lidí v neziskových organizacích a NÁVAZNÝCH systémech, kteří nepřinášejí společnosti nic, a naopak ho dramaticky vysávají. Má to logiku, nebo je v tom úmysl?

Víme prokazatelně, že ministr vnitra Chovanec (ČSSD) mnoho neziskových organizací finančně podporoval a můžeme jmenovat např. prapodivnou chobotnici Evropské hodnoty včetně návazných průzkumů, výzkumů a výstupů na MV. Přitom přínos pro Českou republiku je v hodnotě totality z dob bolševické destrukce a cenzury.

Na druhou stranu v průmyslu schází přesně ten počet zaměstnanců, které odčerpaly prapodivné neziskové organizace, neprodukující mimo nenávisti vůbec nic. Dokonce se odhaduje, že těchto zbytečných, neproduktivních mladých lidí je daleko víc, než by mohl průmysl pojmout. Přesto je bývalá vláda ČSSD uvolnila do neproduktivní sféry převážně kontrolujících svobodu slova. A otázky jsou tudíž velice prosté.

Byl záměr odpoutat pozornost a na naše území dostat ekonomické migranty, byť veřejnosti byl předkládán odpor vůči „Bruselu“ a jeho migrační politice?

Samozřejmě s tím úzce souvisí cena bytů a nájmů ve všech průmyslových městech včetně Prahy. Opět PROKAZATELNĚ lze snadno dokázat, že tato města jsou zaplavena ekonomickými migranty, (údajně zvanými, jak viceprezidentem Svazu průmyslu a dopravy Radkem Špicarem, prezidentem Hospodářské komory Vladimírem Dlouhým, či Jaroslavem Hanákem, prezidentem Svazu průmyslu a dopravy ČR) přestože je na trhu zaměstnaných 100 až 300 tisíc uměle zaměstnaných lidí jak za doby nedávno minulé – za socialismu. (Opět samozřejmě rozptyl je obrovský, protože Marksová a Chovanec z ČSSD nám odmítali dát přesná data)

Tudíž opět PROKAZATELNĚ vidíme souvislost mezi byty formou airbnb, obrovským množstvím pronájmu cizincům, obecné kriminality a návazné akcelerace ceny bytů a nájmů v těchto aglomeracích související.

Dle ČNB, vlády v demisi a statistických úřadů ceny nemovitostí akcelerují v celém státě, což sice veřejnoprávní televize uvádí jako daň za úžasnou prosperitu Evropské unie, ale data ukazují, že je to unijní propaganda, nikoliv status quo faktů.

Závěrem mi dovolte rekapitulaci: vážně nevím, zda je v tom úmysl, ale důkazy lze zjistit nejen v Praze, ale v Plzni, Kvasinách a dalších problémových místech. Všude na sociálních sítích lze dohledat, že lidé nechápou, proč neziskové organizace vláda „krmí“ 18 miliardami, z čehož se odhaduje, že pouze cca 3 miliardy jsou na neziskové organizace občanům prospěšné. Proč není ve vládní ekonomické studii uváděno, o kolik desítek procent ceny bytů zvedá odčerpání mladých do zbytečného, neproduktivního sektoru a následné pronajímání či dokonce koupě bytů zahraničním dělníkům či spekulantům z východu?

 

Prosím o interpelaci premiéra, nebo o projednání v Parlamentu a následné zveřejnění faktů veřejnosti, protože máme jako občané České republiky na tuto informaci právo.

 

Petr Pokorný

 

 

(Všechna osobní data u poslance Radka Rozvorala – SPD. Současně upozorňuji, že tato žádost je zveřejněna na sociálních sítích, takže není soukromá!)

A související závažná informace: vláda rozhodla, že po takzvaném „režimu Ukrajina“, tedy zrychleném „dovozu“ ukrajinských pracovníků, umožní podobný režim také pro Filipíny a Mongolsko.

 

Takto pak interpeloval premiéra Babiše poslanec Rozvoral

 

 

Pan poslanec Radek Rozvoral z SPD svůj úkol splnil za což mu děkuji a zajímavou odpověď s komentářem přineseme zítra.