Načasování perfektní, snaha zavřít ústa všem, kdo rozkrývají zločiny se nepodařil a generál Petr Pavel to dnes řekl jasně: potencionální hrozba je Rusko a terorismus. A ta hrozba je prezident republiky Zeman a premiér Babiš!!!!

 

Artilerie1 se stala pouze užitečnými idioty

Naivní ti, co si mysleli, že je to řízeno slaboučkou opozicí a jejich naivitou. A zmanipulované davy (davečky) naskočily na frašku kolem Čapího hnízda, aby se odvedla pozornost! Žádný 17. listopad a rozkrádačka před X léty. Jsme konečně doma. Kolečko Rusko, Krym, Babiš junior a Čapí hnízdo našlo svůj cíl! Artilerie přesně zacílila!

 Ukrajina, Skripal a terorismus České republiky hledejme kde?

V dostavbě Temelína a Dukovan!

 

Komunistický generál Petr Pavel odhalil (konečně) důvod destabilizace!

Generál Petr Pavel předsedal bezpečnostnímu výboru a určil dvě hrozby: Rusko a mezinárodní terorismus. Hrozba Ruska je v českém kontextu opomíjena. A vinu na tom nesou výroky prezidenta republiky Miloše Zemana a premiéra Andreje Babiše! Ta hrozba spočívá v dostavbě jaderných bloků Ruskem a Čínou v České republice. A to potvrdil i další host bezpečnostního výboru Václav Bartuška - zvláštní velvyslanec České republiky pro otázky energetické bezpečnosti (prý vůdce revoluce 1989 s vůddkyní SSM Monikou Pajerovou) , který taktéž konstatoval, že výstavba je největší hrozbou a tudíž zakázka patří (asi) USA.

I proto zde byli narychlo členové Trumpovy vlády ministr obrany USA  James Mattis a ministr energetiky Rick Perry. A prý je pro nás nejen vojenskou, ale i ekonomickou hrozbou Rusko a Čína stejně tak i pro Německo.

(U Ruska se jedná pro nás výhodný Nord Stream 2, kdy by byla cena za transit levnější než přes Ukrajinu a Slovensko, Čína pro již známé důvody)

 

Shrnuto, opět řetězec protičeských médií v čele s Českou televizí, Slonkovou a Kubíkem jako nastrčenými idioty chtěl udělat z občanů České republiky poklonkující blbečky, zatímco prezident Zeman a premiér Babiš řekli natvrdo, že tyto otázky jsou a budou součástí řádného výběrového řízení výhodného pro Českou republiku a nikoliv pro USA jako už po několikáté. Například zrušení velvyslance USA Eisena na tendr s léky, kdy se tím ještě podvodník velvyslanec USA vychloubal, že nás okradl o miliardy (lze dohledat) a halil to do hávu boje proti korupci včetně již výše zmíněné dostavby Temelína.

 

Nový velvyslanec USA chce v Česku pomoci s bojem proti korupci ...

www.ceska-justice.cz › Politika
3. 11. 2014 - Na tomto poli se výrazně angažoval Schapirův předchůdce Norman Eisen kvůli tendru na rozšíření jaderné elektrárny Temelín, kterého

Norman Eisen - Aktuálně.cz

https://zpravy.aktualne.cz/norman-eisen/l~i:keyword:111099/
 
Téma: Norman Eisen .... 2012 | Zprávy / Domácí Věříme, že ČEZ Temelín dostaví, říká velvyslanec Eisen Česká strana začala naznačovat, že tendr může dopadnout ... se pokoušel lobbovat za zrušení zákona o internetových aukcích léků.
se ...
 
A zde byl další velvyslanec USA Schapiro dokonce  M. Zemanem vyhozen, takže prezident Zeman je hrozba, řekl dnes komunistický generál Petr Pavel!

 
Zde je důkaz i na protičeské televizi 20.11.2018

 

 Takže my, Česká republika se má stát vazaly USA i za cenu, že budeme platit daleko více za ropu, plyn a jádro, aby z toho měly USA profit. A komunistický generál Petr Pavel jde proti českému národu se vznešenými slovíčky o hrozbě v boji za demokracii a svobodu.

Jenom jaksi opět zapomněl zdůraznit, že za tu jejich, dolarově americkou, nikoliv českou! Vážně není v bezpečnostním výboru jako komunista, co zradil, bezpečnostní hrozbou?

 

Co když znovu zradil Českou republiku  nyní?

 

Artilerie1: Dělostřelectvo je druh vojska zajišťující hlavní palebnou podporu na bojišti. Hlavňové dělostřelectvo představují děla a minomety, zatímco raketové dělostřelectvo je vyzbrojeno raketami odpalovanými z raketometů