Opět ve veřjnoprávních médiích defilovala parta kavárenských povalečů v čele s Bartoškem a se strašnou hrůzou, jak jednoho provokatéra vyzval poslanec Volný, aby s ním šel ven. A jaksi se opět vypařil důvod, vypařily se provokace a umně se to sestříhalo tak, že poslanec Volný je zrůda, SPD jsou zrůdy a Bartoškové, kteří se vyjadřují formou gestapa, jsou vlastně lilium. Ukažme si stenozáznam nejdůležitějších míst a mnohým se rozbřeskne!

 

Vše začalo až když Dolínek z ČSSD (ten strašně slušný z dopravy v Praze) začal vyřvávat tuto křivárnu jak z ukrajinského parlamentu:

Vážený pane (Volný) - teď už nevím, jestli možná slovo vážený je namístě - kolego z řad SPD. Víte, prostřednictvím pana předsedajícího, lidé jako vy se snaží legalizovat to nejodpornější v lidech, co v sobě mají - vraždění, zabíjení a snahu zastrašovat kohokoliv mohu kolem sebe! Je to hnus! Hnůj! A stydím se za vás! (Potlesk poslanců v levé i pravé části sálu a vřískání)

Zajímavé, že toto veřejnoprávní média vynechávají!

 

Není čas na vymetení? Pravda vítězí!

 

A zde je celý stenozáznam jako důkaz: doplněno o redakční silné zvýraznění a doplnění chronologie.

Poslanec Lubomír Volný:všímejte si, jak nejdříve hovořil důrazně s jasným názorem, ale slušně!

Děkuji, pane předsedající. Prostřednictvím pana předsedajícího ke kolegovi Kopřivovi. Kafkovský svět je svět Evropské unie. Svět, kde i občan České republiky je již prakticky bezmocný vůči nařízením Evropské unie. Svět, kdy je občan České republiky prakticky bezmocný proti vůli nikým nevolených orgánů budovaného superstátu, který přivede na tento kontinent totalitu takovou, jakou ještě nikdy v historii nezažil. Protože po totalitě politické, kterou buduje Brusel dneska nad všemi členskými státy Evropské unie, díky technologickým vymoženostem, které již dnes testuje Čína na svých občanech, tady bude vybudovaná taková totalita, že i díky činnosti strany pirátské s podporou neziskových organizací, s podporou veřejně právních sdělovacích prostředků, které já musím každý den proti své vůli sponzorovat, jak ty neziskovky, tak ty antiveřejnoprávní sdělovací prostředky, tak s pomocí strany pirátské tady vybudujeme, pokud to nezastavíme, nebo aspoň vy se pokoušíte tady budovat takovou supertotalitu, jakou tento kontinent ještě nezažil prostřednictvím nedemokratické instituce s nikým nevolenými zástupci, kteří mi můžou, kdykoli se rozhodnou, něco přímo přikázat, nejenom mně jako občanovi, ale každému z vás, jak tady sedíme, každému z nás může Evropská unie dnes (s důrazem:) přikázat, že musíme něco přijmout.

Já jsem občanem České republiky. Nejsem občanem Evropské unie. Jsem součástí Evropské unie, tak jak dneska funguje a tak jak dneska pracuje, nedobrovolně, proti své vůli. A nejsem sám. To si buďte naprosto jistí. Takže pojďme se všichni (upozornění na čas) společně postavit proti tomu, aby tady taková supertotalita vznikla. Děkuji. (Potlesk poslanců SPD.)

 

Poslanec Jan Bartošek: provokuje a přitvrzuje!

A ještě nemohu, než zareagovat na pana poslance Volného, prostřednictvím pana předsedajícího. Chápu, že ne každý se identifikuje s projektem Evropské unie. Já jsem rád, že jsme členy Evropské unie. Já se považuju za Čecha a za Evropana. A jen tak si říkám, když tak nasazujete na tu Evropu, v jakém světě byste radši chtěl žít. Tam, kde bují byznys s chudobou, kde na tom různí šmejdi vydělávají? Tam, kde se nebojuje s dezinformacemi? To je svět, který se vám líbí? Mně ne.

 

Místopředseda vlády a ministr vnitra ČR Jan Hamáček: všímejte si - totální dezinformace Hamáčka, který ostatní napadá z dezinformací. Víme, že si Němci stěžují, že jim zaplatí letenky a oni se vrací! Přesto napadne jako vždy zákeřně SPD. Zde máte důkaz další! Kdo je tedy ten Bartoškův šmejd? Volný, nebo Hamáček?

Děkuji. Víte, ta debata asi není o tom, kdo je větší Evropan, kdo je větší Čech, Moravan, Slezan atd. Ta debata je o tom, že tady kolegové z SPD, zejména pan kolega Volný a občas to vylepší pan předseda Koten, vystupují a straší lidi. Nejprve jsem se dozvěděl a stále to nebylo vysvětleno, jak tady s kolegou Kopřivou zavřeme italského ministra do basy. Tak to je první dezinformace, která tady byla. A potom pan kolega Volný tady vymyslel jakési imigrační perpetuum mobile, jak ti migranti přijdou do Evropy, jsou vyhoštěni, dostanou tučný (nesrozumitelné) z kapesného, odletí do té subsaharské Afriky, tam to utratí, vezmou si bágl a vyrazí zase přes tu Saharu nahoru a riskují život na té Sahaře a potom ještě na tom Středozemním moři, aby se dostali do Evropy a tady by zase zkasírovali peníze a zase se vrátili do té subsaharské Afriky. To je naprostý nesmysl. Akorát to děsí lidi. A pan kolega Koten to vylepšil ještě tím, že řekl, že oni se sem potom vrací ne pro to, aby tady zkasírovali ta eura, ale aby tady páchali teroristické útoky. *** A zatím je Hamáčku v Německu, Rakousku,  Itálii klid a mír, neznásilňuje se, nezabíjí se ani ve Švédsku...Není to už na facku - zednickou? To vážně občané nevidí?

 

 Poslanec Lubomír Volný:čtěte pozorně, co řekl poslanec. To si myslí skoro každý nejen v našem státě, ale i Itálii, Švédsku, Německu a reakce sálu pseudodemokratů
je doplněna nepříčetností

Děkuji, pane předsedající. Prostřednictvím pana předsedajícího k panu kolegovi. EU - to je obchod s chudobou. EU - to je obchod s bídou. EU - to je obchod s lidským utrpením. EU - to je obchod se smrtí. Protože EU jako taková podporuje nelegální imigraci do Evropy. EU je obchod s chudobou dělníků, kteří pracují u nás v montovnách. EU - to je obchod s chudobou při vyvážení mnoha set miliard korun zisku z naší země, který už se tady v této zemi nikdy neobjeví. EU - to je obchod s chudobou Řecka. EU - to je do budoucna zkáza Evropanů a zkáza Evropy. A co se týká prvního a prozatím naštěstí jediného odsouzeného teroristy v rámci České republiky, tak toho jste vytvořili vy. (Smích v sále.) Vy! Vítači! Vy, kteří jste podporovali nelegální migraci. Vy, kteří dnes podporujete legalizaci nelegální migrace! Vy jste vytvořili pana Baldu! Protože jste ho vyděsili, (Smích napříč sálem.) že by tady jednoho dne mohla být situace úplně stejná jako reálně je v Německu. Ve Francii! V Anglii! Ve Španělsku! V Itálii! To vy jste jej vytvořili! A já vás žádám, abyste s tím přestali! Abyste přestali děsit občany České republiky tou vizí, že by tady jednoho dne mohli žít pod hrozbou útoku kyselinou, pobodáním nožem, znásilňováním, vražděním a teroristických útoků! Přestaňte to dělat! Přestaňte podporovat legalizaci nelegální imigrace! Přestaňte podporovat sebevražednou politiku Evropské unie a vzpamatujte se! Protože lidé jako vy vytvořili Breiviky! Lidé jako vy vytvořili pana Baldu a lidé jako vy jsou bezpečnostním ohrožením této země! (Poslanci napříč sálem nesouhlasně buší do poslaneckých lavic.) Nepodporujte afrikanizaci, islamizaci České republiky a nepodporujte vlastizrádnou tendenci Evropské unie! Děkuji vám! Děkuji vám! Děkuji vám! Mezitím se demokraté chovají jako ukrajinská sběř, mlátí do lavic a řvou!

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Pane kolego. Skončil vám čas k faktické poznámce. (Poslanec Birke vyzývá poslance Lubomíra Volného ke konfrontaci.) Prosím o klid.

 

Poslanec Petr Dolínek:a nyní nastupuje Dolínek, který měl na starosti dopravu v Praze, ten úžasný machr z ČSSD - a jeho urážky Česká televize a další proevropská média vystříhala! Kdo skutečně začal sprosté urážky? Bude odveden Bartoškem na mandátní a imunitní výbor?

Dobré odpoledne, vážení kolegové, vážené kolegyně, měl bych tři poznámky. První poznámka. Pro mě slovo nezisková organizace nebylo, není a v životě nebude sprosté. Jestli vy máte nějaký osobní problém, tak si ho, prosím, řešte. Ale jsou to lidé, kteří ve svém čase, ve své energii, za poměrně málo peněz dělají spoustu práce a já jim chci poděkovat touto cestou a ať věří, že ve mně zde budou mít zastání. To je první věc.

Druhá věc. Evropská unie je bezpečnost, demokracie, volný pohyb lidí, zboží, pohyb studentů. Je to budoucnost. Je to budoucnost pro Evropu i v rámci celého světa.

A to poslední. Vážený pane - teď už nevím, jestli možná slovo vážený je namístě - kolego z řad SPD. Víte, prostřednictvím pana předsedajícího, lidé jako vy se snaží legalizovat to nejodpornější v lidech, co v sobě mají - vraždění, zabíjení a snahu zastrašovat kohokoliv mohu kolem sebe! Je to hnus! Hnůj! A stydím se za vás! (Potlesk poslanců v levé i pravé části sálu a vřískání)

 

 

Poslanec Jan Chvojka:všímejte si, jak úlisně provokuje Volného a uráží SPD. Samozřejmě všichni vědí, že SPD nenabádá k terorismu, ale ten magor, co porazil stromy na koleje se k urážení a provokacím tak nádherně hodí na každého, kdo je proti Evropské unii!

Děkuji za slovo. Já jsem chtěl reagovat ještě na pana kolegu Volného prostřednictvím vás, samozřejmě. Tak já doporučuji všem týdeník Respekt z minulého pondělí. Je to týdeník, kde občas s těmi články, které tam jsou, souhlasím, občas s nimi nesouhlasím, ale minulý týden v pondělí to číslo bylo velmi výživné a bylo tam šest nebo osm stránek o tom, jak jste panu Baldovi v tom vašem SPD vymyli mozek. To byl celkem normální pán, který 70 let svého života fungoval jako oblíbený člověk ve své obci, hrál na akordeon nebo na harmoniku, neměl nikdy žádný problém. A pak, když vstoupil do SPD nebo sympatizoval s SPD, tak se z něj stal s prominutím blázen. Protože vy jste mu vymyli mozek. Vy jste mu začali posílat maily o tom, jak tady hrozí islámské nebezpečí. On je potom začal rozesílat a přeposílat svým přátelům a kolegům a tohle vlastně všecko a je to konec konců na těch odposleších, kde vaše tajemnice s ním probírá v podstatě věci, které jsou trestního charakteru. Tohleto je přece na kriminál! A konec konců, pan Balda se do něj bohužel nejspíš dostane díky vám, díky SPD. A mne by zajímalo, jestli těch 200 nebo 300 tisíc, které on bude muset uhradit v rámci samozřejmě náhrady škody, kterou způsobil Českým drahám nebo Správě dopravní železniční cesty, jestli mu s tím pomůžete. Protože on tohleto, co udělal, vlastně způsobil díky vám. A ta vaše argumentace, že jako chtěl upozornit, nebo dokonce někdo říká, že to je snad nový Jan Palach - no to snad nemyslíte vážně! Já jsem snad neslyšel za devět let svého působení tady ve Sněmovně větší drzost, že to je jako jakýsi novodobý Jan Palach, který chtěl upozornit na to, co se tady děje.

A když jste říkal o těch různých kyselinách, to, co se děje, samozřejmě s tím nesouhlasí vůbec nikdo. A tak měl pan Balda upozornit na to, co se děje v různých zemích, že měl polít nějakou ženu například kyselinou, aby jako upozornil na toto nebezpečí. To je přece mimo logiku! Vy jste mu vymyli mozek a takhle dopadl, chudák. Je mně ho líto! A je mně líto i vás! (Potlesk části poslanců zleva a zprava.)

 Tyhle podpásové, sprosté provokace by dřív každý skutečně řešil zednickou pomelicí mezi oči a není divu, že to poslanec Volný už nevydržel. Obviňovat ty, kteří jsou proti EU, že nabádají jednotlivce z terorismu už ten hnůj kolem ČSSD a Bartoška nemůže být větší.

A pak finále jako důkaz, jak špinavě opět veřejnoprávní televize sestříhá a překroutí provokace, že poslanci SPD z toho výjdou jako zrůdy a veřejnost, která není přítomná ve sněmovně, toto vůbec netuší a uvěří SKUTEČNÝM dezinformacím!

Poslanec Lubomír Volný: Děkuji, pane předsedající. Já bych se chtěl pana kolegy Birkeho vaším prostřednictvím zeptat, co jste to na mě primitivně vyřvával z té lavice? (Poslanec Birke odpovídá z lavice: Už běž pryč.) Takže až vy, pane kolego Birke, nebudete používat slovník IV. cenové skupiny, prostřednictvím pana předsedajícího, tak se vám nedostane úplně stejné odpovědi. Já jsem jenom tomu vašemu primitivismu a agresivitě nastavil zrcadlo. A jestli máte problém se mnou něco řešit, tak pojďte ven! A tam si to můžeme vyřešit. A vyřešíme si to způsobem, který začne tím, jak se budete chovat vy. Protože já jsem nezačal. Tuto agresivní situaci jste vyvolal vy svým primitivismem. Tak si to laskavě uvědomte!

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji za dodržení -

 

Poslanec Lubomír Volný: Opět opakuji, opět opakuji, že jste to vy, vítači, kteří jste vytvořili pana Baldu. Protože vy jste ho vyděsili reálnou možností toho, že tady bude spáchán teroristický útok. List Mladá fronta DNES napsal, že čeští muslimové o Dominikovi, kterého policie viní z přípravy bombového teroristického útoku, věděli, že je radikální. Tyto informace místní muslimové měli už loni v lednu. Nikdo však na to policii neupozornil. Ano, této republice hrozí reálný muslimský teroristický útok. Z této republiky odcestovalo minimálně 11 muslimských teroristů do Sýrie, aby se zapojili do bojů v rámci ISIS, nebo Al- Káida, nebo An-Nusrá. A to je skutečný bezpečnostní problém této země, který vy zamlčujete. Který bagatelizujete. A který když se k němu realisticky k této reálné informaci dostanou občané této země, je vyděsí natolik, že když mají psychické problémy, tak zkratkovitě jednají a porušují zákony této země.

My v SPD jednoznačně odmítáme násilí jako prostředek k řešení politického boje na rozdíl od Antify, spřátelené - nedokončil poslanec Volný.

 

A končí to tím, že tato parta provokatérů a politických zrůd chce projednat Volného, ale špínu, provokace a urážky podpásové Dolínků, Hamáčků a Bartošků už ne. To je ta "demokratická elita"?

 

 Nutno ale zdůraznit, že slušný poslanec Birke se v další debatě za pokřikování z lavice veřejně omluvil. Věděl, že přestřelil, ale s prominutím demokratická probrusleká chátra Dolínků, Bartošků je ten skutečný hnůj, co ostatní nazývá hnojem a důkaz je výše!