Z několika málo motorek se dnes stává velká demonstrace za svobodu a mír mezi národy. A fanatičtí stavěči amerických základen to prostě nemohou vydýchat a pražská kavárna lepšolidí dostává kolaps.

 

Boj proti lžím a dezinformacím veřejnoprávním!

U Jaromíra Soukupa

Možná bychom měli ukázat, kdo dezinformace vypouští: kdo skutečně osvobodil Česko - Slovensko a co nám předkládá Česká dezinformační televize (možná lépe by vystihl nadpis Česká utajovací televize)

Zkusí Česká televize a cenzorní orgány zpochybnit tuto mapu?

 

 Z pravdy má Česká televize a pseudodemokraté hrůzu

A utajovací Česká televize, snad právě proto, že fakta nehodící se utajuje víc, než komunistická propaganda, se stala jedničkou v dezinformační kampani. O těžkých bojích při osvobození Slovenska na Dukle nic. Slovům "Rudá armáda a osvobození" se vyhýbá jak čert kříže. Ale každému, kdo se zabývá fakty, vyhrožuje z obrazovky celá plejáda Čepičků, Urválků a Stalinů, kteří zahodili rudé knížky a hrají si na demokraty!

Braník Praha: Foldyna a spol.

 

Česká televize lže: jízdy Nočních vlků se účastní všechny národy! Lidé, co chtějí mír!

všechny národy

Jenomže mír některým lidem, co z války bohatnou nevyhovuje. Proto se snaží vyvolat válku, nenávist a zlo! Ale Němci (obyčejní lidé) to dnes nejsou!

SPZ dokazuje

A Kozácký soubor v Praze

Braník Praha 2019
Mezi národy

Možná bychom si měli ptát, proč ta nenávist: je to boj o rozdělení zbytku dolarů, než USA zničí šílený dluh? Potřebují nerostné bohatství Ruska, Venezuely, Iránu, Libye a dalších na válečné běsnění a humanitární bombardování států z celého světa?

Lidé potřebují rodinný krb, ne válku! Toto jsou přírodní kamna na celou noc.

Kdo skutečně osvobodil Československo?

 

PRAVDA VÍTĚZÍ

Dějiny nepřekreslíte, dějiny nepřepíšete!

 

Je čas zločinu další války říci rozhodné: NE!