Jsem chirurg, jdu do stávky, zavírám operační sál. A hned bude klimatický ráj na zemi. Vychcípáte, moji pacienti včetně pátečních studentů.

 

Poslouchat klimatické alarmisty a přiblblou Gretu je nad síly obyčejného člověka. A podvody extremistického Beránka z Greenpease jsou už za hranou. Jaký trest má být pro ty, co smrtelně vyděsí část neinformované společnosti? Stačí totiž jednoduchá otázka: v kterém geologickém období se klima neměnilo? A co je skutečná mega-dezinformace, naše milá Česká televize?

 

V České republice by každý učitel, každý profesor měl být tvrdě potrestán, pokud se stále bude válet doma, a nebude žáky učit. Za neomluvenou absenci vyhazov, či snížená známka z chování na nižších stupních. Nelze podporovat školní idiotismus.

 

Pátkem začal celosvětový protestní týden za klima iniciativy Fridays for future (Pátky pro budoucnost) inspirované švédskou školačkou a aktivistkou Gretou Thunbergovou. Studenti tentokrát vyzývají, aby se k protestům připojili i rodiče a další dospělí. Hnutí v pátek 20. září očekávala dosud největší účast, protestů se účastní už ve 185 zemích, uvádí iniciativa na svém webu.

 

Vypněte mobily, kamery a televizory, blbečkové, výroba ničí životní prostředí. Zbourejte teplárny, továrny a zpátky na stromy, žerte trávu a listí. Bude líp.

Mimochodem, nepletou si klimatologové klima a klimakterium?

A nebyl největší klimatolog Adolf Hitler? Během šesti let přestalo prdět 75 milionů lidí.

 

 Otázkou spíše je zda zneužívání šestnáctileté těžce zdravotně poškozené Grety Thunbergové ženami a muži v OSN není spíše pedofilní zvěrstvo, než brát vážně, aby všichni na týden přestali chodit do práce a modlili se k bohu: tentokrát klimatickému.
 
 
Mimochodem: skutečný idiotismus non plus ultra
Dement Pirát Šimral Vít (pražský radní - Pražák z Roudnice nad Labem)

Pražský radní pro školství Vít Šimral (Piráti) zaslal ředitelům a ředitelkám škol dopis, v němž je žádá, aby byli vstřícní k omlouvání žáků, kteří zanedbají docházku z důvodů páteční stávky za klima. To už rozum nebere vůbec.

 

A vzduchem tiše pluje citát Jaroslava Haška: „Každej nemůže bejt chytrej,“ řekl přesvědčivě Švejk, „ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej.“ A k tomu dodává: Ať si bylo, jak si bylo, přece jaksi bylo. Ještě nikdy nebylo, aby nějak nebylo.“