Panika, kterou vytváří "globální oteplovači" je pouza hra o sta miliard dolarů a eur. Nic víc. Dejte nám miliardy a my poručíme větru, dešti. Kecy. Dezinformace.

 

Výkyv, který se stal předminulý rok a vždy se opakuje po cca 50 létech sice nikdo netuší proč, ale dá se popsat. Vždy za určitou dobu pronikne sucho a vedro na území mezi Ukrajinou až západní Evropou. Někdy je to dokonce pás mezi Čínou až západní Evropou. Dříve pak následoval hladomor, dokonce umíraly miliony lidí. Dnes díky možnostem dopravy třeba z jižní Ameriky a naopak hladomor nehrozí, ale zažíváme  výkyvy cen potravin.

 

(Mimochodem toto bylo i  po válce, kdy sedláci si nacpali sýpky, totálně zvedli ceny a hladoví lidé je vzali útokem. A Lidové milice je za ty zločiny posílali do kriminálu, což se dnes vykládá jako komunistický teror. A pak těm keťasům začali zabírat půdu a vyhnali je do dolů. Samozřejmě to využili i nějací šmejdi a když měli zálusk na něčí majetek, svezlo se to s tím také. Nakonce se lidé nevyznali, co byl politický zločin a co skutečný, spravedlivý trest a toho využili třeba i vrazi Mašínové)

 

Ale zpět k počasí

Problém není s globálním oteplováním, ale že z neznámých důvodů kolem Golfského proudu se do Evropy stále hrne jižní, teplý vítr a protože by měl touto dobou foukat severní, "rvačka" studené a teplé fronty, kdy žádný předpovídač počasí netuší, která vyhraje, se v reálu ukazuje jako prudká změna tlaku, poryvy větru, vichřice a prudké změny teploty.

Přitom všude kolem mrzne, až praští. Dřív se tomu říkalo "bláznivé aprýlové počasí", dnes to dostalo honosný název "globální oteplování", kdy šaškové běhají s teploměry a hledají rekordy. A když někam foukne teplý poryv jižního větru, vytřeštěně nám to zvěstují z televize a rádií.

 V průřezu planety Země vidíte, že ani na jihu žádné horko není

Takže sice nikdo zatím nezjistil, jak poručit větru, aby změnil směr a vrátil se "Severák", ale když jim zaplatíme miliardy, tak nám vysvětlí, že v roce 2050 až 3000 bude jinak. Sice nevědí jak, ale jsou si jistí, že bude jinak. A když jim nedáme miliardy, tak nám neprozradí, že bude jinak.

Tři dny dopředu už je pouze 50% předpověď počasí, ale oteplovači vědí, jak bude za sto let. Když dostanou miliardy, což je podmínkou. To je osvítí duch svatý a vyleze další Greta.

 

Související

Oteplování planety, nebo jenom počasí blázní? V Denveru z +23°C na -17°C

Koronavirus, genderismus, klimatismus, komunismus, fanatismus

Hrůza globálního oteplování, nebo umělá panika na okrádání občanů?

Klid, my žili v době hippies, dneska řádí děti kolem Grety. No a co?

Plísně a houby děsivě útočí na milého broučka (kůrovce) v lesích. Dělají si z nás legraci? Vážně klesla cena dřeva o 50%?