Ten pláč už se nedá poslouchat. Pak zavřete Piráta Hřiba, Michálka a Koláře, protože vyhnali turisty Číňany a Rusy a nyní není kam sáhnout pro miliardy...

 

Tak. Pan Soukup už dávno říkal, že všechno věděl, s koronavitrem si tykal a kam se na něj hrabou epidemiologové, prostě stádo tupců, které by Soukup strčil do kapsy a do toho Babiš vypnul ekonomiku. A tak je nutné, aby jim to někdo zaplatil. A hádejte, kdo to Soukupovi zaplatí, když jsme zde pouze my? A kdo to Prouzovi zaplatí, když jsme tady jenom my? A pak ječí, že všude jsou dezinformace, ale on je skvělý a vše ví. No potěš koště. Tak ať řekne, že pan Stát neexistuje a že jsme to my, co mu vše nahradíme za koronavirus, pokud soud dá zapravdu bohatým!

Přizná to ten, co nám to říkal, ředitel Soukup?

 

A pokud Soukup a Prouza pláče? Povězme si jeden příběh.

Byl rok 1990, malá privatizace. Praha. Hostinští se vrhli do boje o hospody. Pak je často získali. První rok dobrý. Druhá rok dobrý. Pak přišel pan majitel, který získal dům a vynutil si zvýšené nájemné. Protože byla plná hospoda, další rok žádal znovu. A znovu. A znovu. Pak už byla hospoda prázdná. Zavřela se.

Další případ. Protože se těmto tématům budeme zabývat dlouhodobě se snahou dokázat, jak Soukupové a spol s lidmi manipulují a pláčí na nepravém hrobě, když chtějí, abychom těmto rádoby podnikatelům zaplatili ztráty z turistiky, alespoň dnes bodově připomeneme.

Restaurace kolem Fleků, do kterých jsme chodili jako kluci. Cena piva 3 - 4 Kčs. U Fleků 4,10 Kčs a pinglové automaticky zaokrouhlovaly na 5 Kčs. Pak přišel rok 1997 a japonská Nomura si z nás udělala dojnou krávu. České pivo, kauza ČSOB, Pivovar Anheuser-Busch InBev a Staropramen, a tak prodej, koupě, naskakují miliardy a český zákazník pláče. Češi platili, západ nás dojil.

Pivo stouplo (12°) ze tří Kčs na cenu 50 - 150 Kč a západ nás dojí, seč může. 20000Kč za nocleh, pak pivo za 150Kč a z Čechů se stali "somráci a žebráci". Nemají ani na sodu na stojáka v těchto pražských hotelích. A peníze odtékají na západ.

Dnes chtějí Prouzové, Soukupové a další, abychom jim my, normální lidé ztráty zacálovali. Prý majitelé odmítají nést ztráty. A Soukup (Barrandov) každý den pláče, jak tratí a my (neboť pouze my jsme ten stát) mu máme zaplatit - vyrovnat jeho ztráty. Přes Babiše. Záchrana lidí je nezajímá. I kdybychom pochcípali. A to slyšíme každý den. Vláda vypla ekonomiku, my to máme zaplatit. Bohatí netratí.

 

Všichni chtějí, abychom jim zaplatili ztráty. Až soud vyhrají.

 

 Vraťtme se na začátek: Hřib, Michálek, generál Petr Pavel, otec a syn Kolářové vyhnali bohatou klientelu z Číny a Ruska. Že jim to vynahradí. Tak mají možnost a Soukup to může pískat. Místo pláče a nadávání na Babiše. Na MZ Vojtěcha. Na Prymulu. Jsou to zločinci. Vypli ekonomiku, tak to důchodci a nemajetní zacálujte.

Vážně to není na zvracení? Vážně to není demagogie a vydírání? Nemáme nést náklady všichni? Nemají si začít majitelé domů účtovat českou cenu a ne 30 000Kč za nájem bytu? Mají žít Soukupové a Prouzové v komunismu a lidé jít na dlažbu? Jako po roce 2008 v USA?

 

Zde je důkaz, o co jde:

senátor TOP 09 Tomáš Czernin.

„Přicházíme s ústavní stížností jako s posledním instrumentem, který může zabránit spuštění nespravedlivého řetězového efektu. Chceme tak chránit nájemníky, kterým by měl stát pomoci přímo.

 Je to lež a věřím, že odvolací soud rozsudek soudce Výborného zvrátí!

Neboli stát vyplatí nájemníkům peníze (stát jsme my), ti to dají majitelům, majitelé lukrativních domů dostanou veškeré ztráty zpět a zapláče... Ten občan, pro kterého TOP 09 a Czernin vymohl peníze, neboli občan, který to v daních zaplatí a bohatí si budou mnout ruce. To samé v restauracích a dalších místech. V malé hospůdce náhrada mzdy hostinským na přežití stačí. Protestují především velcí. A to je přesně to, proč už po několikrát rozlobeně píši: náklady mají nést všichni a nikoliv jenom chudí.

 

Nebo jsme raději měli nechat staré, nemocné a postižené vychcípat, aby chráněnci Prouzy netratili? Vždyť o peníze jde až na prvním místě!

 

 Mimochodem, nyní nadávají na Babiše a Prymulu, že prý udělali paniku. Že chtěli být stále v televizi. Že když zastavili ekonomiku, tak ať to MY zaplatíme. Soukupe, kdo dělal paniku? Kdo pořád Babiše, Vojtěcha a Prymulu otravoval? Kdo toto skutečně říkal?

 

Soukupe, my to psali už v březnu a nyní tvrdíte, že to chtěl Babiš?

 

DŮKAZ - screenshot

Tak kdo vysílá dezinformace?