Ludvík Svoboda byl masový vrah, agent Leonida Brežněva, zradil Československo a paktoval se s Adolfem Hitlerem. Dále prohlašuji, že nás neosvobodila Rudá armáda, ale skvělá, nejskvělejší americká armáda, která postupovala přes Vysoké tatry, osvobodila celé Slovensko, když předtím vybojovala svobodu Ukrajině a pak vztyčila obrovský sloup v Plzni.

 

Pokud budu generálním ředitelem veřejnoprávního média Česká televize, ani práh nesmí přelézt nikdo, kdo by kritizoval Brusel, EU a NATO.

Lidé se mají od vstupu do EU úžasně, milion lidí není v exekucích, Brusel našim spoluobčanům zajistil díky Evropské unii levné bydlení, levné maso, levné brambory a Německo nám dává skoro vše zadarmo. A já nepřipustím, aby někdo drze v televizi, která patří pouze mě a mým přátelům povídal něco jiného.

Každý, kdo bude nadávat na Rusko a jemu podobné státy bude mít do České televize neomezený přístup třeba i se spacákem jako Jan Ruml v roce 2000. Naše veřejnoprávní televize je tak obrovská, že by zde umístila před jadernou bombou všechny Pražany a blízké okolí a já jejích velikost uhájím.

Se vším, co vyhlásí Brusel a Evropská unie souhlasím, i kdybych si měl kolena a čelo sedřít do krve.

 

Vystudoval jsem inkluzní vysokou školu politickou a umím číst a psát. I tiskací. Nenávidím Rusko, Čínu, Trumpa, miluji Tchaj-wan, Evropskou unii, Brusel a věřím v zářnou budoucnost božské EU.

Jsem práskač a udavač.

Věřím, drahá komise, že nikdo není lepší kandidát s lepšími názory na generálního ředitele České televize než já a proto mi rovnou dejte razítko a já půjdu.

Může být lepší curricullum vitae v roce 2020 na funkci generálního ředitele veřejnoprávní České televize?

Ale upřímně: vážně jsme my, co jsme cinkali klíči v roce 1989 mohli tušit, že nakonec funkce a různé posty po roce 2000 a vstupu do EU obsadí taková chátra a prolhaný hnůj?

 

Nikdy nezapomeňte, jak lehce jste svobodu ztratili a jak těžce a za cenu velikého úsilí a velkých obětí našeho a zejména sovětského lidu jsme ji dobývali zpět.

 Ludvík Svoboda