Z výroků našich udatných Reků se zdá, že každou chvíli pošleme do Číny a Ruska naší neohroženou armádu a tvrdě je za jejich výroky ztrestáme: nejdřív dorazil Magor Řeporyjec na tragáču před ruské velvyslanectví a vyhlásil válku ruské armádě s likvidací ministra zahraničí Ruska Lavrova, nyní vrchní senátor Vystrčil zavrčel výhružně na Čínu a ta se začala údajně strachy hroutit.

 

A není ce čemu divit: když zaútočí na Rusko a Čínu naše dvě stíhačky a nastartují dva Pandury, tak se Rusko a Čína roztřese hrůzou. Navíc má hrdina Vystrčil s sebou další těžké váhy a Čínu stíhá děs. Do toho další neohrožené hrdinky Černochová s Pekarovou, kdy Pekarová opět zavrčela na Putina. Chudák Putin, ten tlak nemůže od Pekarové a Černochové vydržet. A to máme v záloze ještě super auta škodovky: stačilo jedno auto a těžce poškodilo a vyřadilo čtyři Pandury na dlouhou dobu. Prostě naše zbraně nám svět závidí a hrdina Vystrčil to dává Číně najevo! Prý tvrdě najevo...

A bába Kuberka na CNN Prima NEWS: teď už jde prý do tuhého, skrčkové Kubera a Vystrčil, kteří měřili metr dvacet začali máchat pěstičkama, že Čínu rozdrtí a neskutečná čínská drzost, no považte, ta Čína si to nechce nechat líbit. Přece když dupne Kubera a Vystrčil, tak se má Čína postavit do haptáku a poprosit milostivě o odpuštění. A ona se ještě před naší českou velmocí vzpouzí! Asi na ně platí strach z Řeporyjce..

 

Může být zvoleno ještě něco blbějšího?

A Vrchní senátor Vystrčil prý raději rodinu předem varoval a psychicky se na to i sám připravoval: „Varoval jsem rodinu, že nám bude vyhrožováno. Jestli jsou s tím srozuměni, jestli jsou připraveni a tak dále. Takže já jsem na to dneska připravený. To není tak, že bych to nečekal,“ řekl Vystrčil, podle kterého přišlo to, co předpokládal.

Asi se mu vybavilo demokratické Španělsko a demokratické referendum Katalánska, kde hrdina Velký Vystrčil bojuje proti trestům třináct let vězení politických vězňů, kteří si prý drze dovolili svůj názor dát veřejně najevo včetně referenda o svobodě Katalánska. Jenom se lidé marně ptají, kde ve Španělsku a Bruselu náš hrdina protestoval, že to v záznamech není a dokonce ani v záznamu Senátu. Že by byl hrdina pouze tam, kde se může ukrýt za ochranu a pak se naparovat a kráčet jako páv? Jakoby Vystrčil připomínal disidenty, kterých je po roce 2000 víc, než bylo občanů Československa.

 

A co je na tom nejhoršího? Že to, co je psáno ironicky, si tahle opovrženíhodná odloučená lokalita politiků a jejich pochlebovačů skutečně myslí. Je to děs!

Pokud by totiž byl člen ODS a šéf odložřených politiků v Senátu skutečným demokratem, po návratu z Tchaj-wanu by odletěl do Katalánska a postavil se do čela politiků, co protestují proti zneužití španělské moci a žádal by propuštění politických vězňů se sazbou až třináct let, zatímco Václav Havel za údajné totality měl čtyři roky za pokus svržení režimu a ještě ve fešáckém vězení.

Upřímně: těmito zbabělci hluboce, hluboce pohrdám a nikdy by mě v roce 1989 nenapadlo, když jsem cinkal klíči, že se takový separát dostane do čela našeho státu. A věřím, že se společnost (skutečně demokratická) probudí a na poslední chvíli vstane jak Fénix z popela. Jinak bychom se museli stydět sami za sebe. A slova Adolfa Hitlera s urážkami o zbabělosti českého národa by se vrátila zpět.