Akce kulový blesk: ještě "neoschl inkoust" nad včerejším naším článkem a varováním a Prymula už neexistuje. Co o tomto atentátu víme? Faltýnek zavolal Prymulovi v noci, ten sedl na auto, přijel, byl vyfocen a odjel.

Kdo měl možnost toto zjistit, zavolat do Blesku a okamžitě propojit opozici, aby byla ráno v plné pohotovosti a akční včetně Hřibova kvílení na zavření restaurace, Pekarové, ProMoPro Vondry z ODS, a všimněte si, jak se ututlaly výhrůžky smrtí ODS prezidentovi či akce Řeporyjce z ODS.To Píár, když Hřib stačí během chvíle vytvořit tiskovku, jak rázně zakročí s restaurací, kde se jednalo o zdraví národa?

 

Je to jenom náhoda?

Kdo mohl zavolat Prymulu a rozjet akci "Kulový blesk na sejmutí Prymuly"?

Samotný Faltýnek, nebo Vrábel, který má šmírování a informace v popisu práce a Prymula ho chvíli předtím najal?

iROZHLAS Vector Logo

22. října 2020

Fake news o koronaviru sílí, matoucí zprávy od vlády narušují důvěru lidí, říká Vrabel. Nově radí Prymulovi

Prymula byl v noci na schůzce v ‚zavřené‘ restauraci na Vyšehradě. Podle Faltýnka mluvili o lékařích z USA

A ve veřejnoprávní České televizi ihned defiluje 10%ní většina a celý den kvílí, jak je konstruktivní, protože určila viníka. Babiše. Opět ten nenávistný Řezníček tvrdí, že jednat mimo prostory MZ je papalášské.  A to Pí Ár ministran jede na plné obrátky: stačí konstruktivně vyrazit Babiše a koronavir hrůzou zmizí. Idiotismus, nebo špína?

Co udělal dělník pro NATO Vrábel, aby Prymulu před fake news ochránil? Vážně ho chránil, nebo je také práskač i Faltýnek a celé připravil? Nebo v tom jeli oba?

 ProMoPro Vondra

Jednání o pandemii je dle tohoto cvoka - cituji: Trpělivost lidí je u konce, vláda zoufale nepřipravila zemi na druhou vlnu. ...Prymulu vystrčil Babiš jako fíkový list a když se ten fíkový list, který vynadal všem mladým lidem, kteří se loučili se svobodou (medici, když jdou na studie, se loučí se svobodou? Je Vondra magor?) a včera či předevčírem si udělá svou vlastní párty ve vyhlášené kmotrovské restauraci v Praze!

Takto Vondra okomentoval krátké setkání Prymuly a Řezníček se uculuje, byť ho naoko pokárá. Píár špinavé ODS splněno. Politická špína jeden na 200% a občan jde do pryč.

Není té špíny, podrazů a smradlavé stoky příliš mnoho?

Dokonce urážky Prymuly od ProMoPro Vondry, kdy to už ani veřejnoprávný Řezníček v nenávistné veřejnoprávní České televizi nevydržel a musel ho okřiknout jenom dokazuje kolorit akce "Kulový blesk na sejmutí Prymuly".

 

Přitom dvacet straniček, co mají dohromady cca 20% unisono ječí, že Babiš zavinil koronavir, nic nedělal, zatímco v okolních zemích umírají desetitisíce lidí, ale to je přátelská Merkelová a tak se mlčí.

Pirát Hřib, který nezajistí ani pořádně chod Prahy, ale dělá si Píár na hrdinu záchrany životů lidí (nafotí se s rouškou a covid s hrůzou uteče)

Prostě o naše životy vůbec nejde, ale je to řežba o politickou moc!

A co my, o nás se nejedná?

Je jasné, že Prymula nejel na žádnou "ožíračku" a jednal o zdravotnictví: tak o co sakra jde? Takže v okamžiku, kdy se sejde Parlament, nazve to ProMoPro Vondra papalášskou ožíračkou kmotrů? Zatím se jenom snaží opozice rozdělit ANO a ČSSD, protože nutně potřebuje lukrativní posty a Babiš ani plat nebere, takže tyto peníze leží na chodníku. A Pirát Bartoš by si tak přál plat Babiše, že udělá vše a už hlásá, jaký bude premiér...

A co pandemie a mrtví, to už opozici nezajímá?

 

Psali jsme

Zešílel Prymula? eROUŠKA, Vrábel, Kalenský a BIS Koudelka?

Proč Prymula nepovolá 100 000 flákačů z nezisku a héreček bez angažmá?