Ta drzost několika desítek lidí a bandou skoro nikým nevoleného Senátu už překračuje všechny meze! Kde bere drzost synáček Smoljaka a jeho pár přítelíčků vyhrožovat národu, že České televize patří jim a národ si může políbit...?

 

(Samozřejmě to hlásali jemnějšími výrazy o konspiraci národa proti těm, co to s námi myslí dobře!)

Dokonce komando kolem "majitele České televize Moravce" si udělalo svoji show v rádiu a vykládalo, že když Moravec rozhodne, tak národ musí zavřít hubu! Moderátor Michael Rozsypal si ke své diskusi Proč potřebujeme veřejnoprávní média přizval spřátelenou pětici hostů, co jediní tomu prý rozumí: Lenku Kabrhelovou (Český rozhlas), Kristýnu Guryčovou (iROZHLAS.cz), Tomáše Etzlera (bývalý zpravodaj v Číně), Václava Moravce (ČT) a Roberta Břešťana (Hlídací pes.org). Komando jak od Goebbelse vyšité. Jednolitý názor, jak občanům vymýt mozky!

 

Přece si nenecháme od 9 miliónu Čehúnú diktovat, když jsou to samé dezinformace!

 

A v pozadí vše pozorně sledují Hamáčkovi agenti: Vrábel, Elfové...

Michal Tučný

 

Na dnešek jsem měl divnej sen:

slunce pálilo a před saloonem
stál v prachu dav, v tvářích cejch očekávání.

Uprostřed šibenice z hrubých klád

šerifův pomocník sejmul odsouzenci
z hlavy kápi a dav zašuměl překvapením.

I já jsem zašuměl překvapením:

ten odsouzenec jsem byl já a šerif četl
neúprosným hlasem rozsudek:

Pověste ho vejš, ať se houpá...

 

 A dozorčí Rada ČT v čele s Veselým (Xaverem)

Divákům následně pustil autentickou nahrávku ze zasedání Rady ČT z 11. 12. 2019 ještě ve starém složení. Předseda Rady České televize Jan Bednář vyjádřil hluboké pochybnosti o práci dozorčí rady. „Musím říct, že jsem zásadně nespokojený se stanoviskem dozorčí komise k návrhu rozpočtu ČT na rok 2020. Komise pouze rekapitulovala údaje v rozpočtu, které si můžeme přečíst. Nejde do podrobností, které chceme mít. Považuji to za závažnou chybu. Má poskytovat doporučení radě, jak hlasovat v případě rozpočtu. Je na hluboké zamyšlení, jak dozorčí komise pracuje a zda poskytuje to, co potřebujeme a co stanoví zákon,“ kritizoval tehdy Bednář poradní orgán.

Xaver se následně obrátil na senátory, kteří radní ČT ostře kritizují: „Kde jste byli v tu chvíli, Smoljaku, Hilšere? Kde jste byl, senátore Drahoši, vy lháři a křiváku? Tenkrát jste nechtěli ochránit nezávislost ČT, vy pokrytci? Na co jste čekali? Až bude záminka? Až přijde paní Lipovská, která se toho nebude bát a řekne věci nahlas?“ tázal se.

 

 Jak dlouho se tady bude ještě těch pár lotrů roztahovat a mluvit bez mandátu za celý národ a občanům vyhrožovat?