Je jasné, že premiér země jakékoliv nemůže přečíst a vědět vše, co se v zemi šustne. Proto má své rádce, poradce a důvěrné spolupracovníky, na které se musí spolehnout, že mu dodaný materiál předloží nezmanipulovaný, bez hoaxů a především takový, aby ho nezdeskreditoval.

 

Rozeberme si tedy prosím jednu kauzu, kterou připravil politický ideolog Semantic Visions pan Vrábel  pro pana premiéra.

 

 

screenshot

 

Zde  Skrytá pravda je prosím odkaz na onen text, který Vrábel popsal jako dezinformaci,  že se AstraZeneca ÚDAJNĚ vyvázala, takže napíše li pan Vrábel "ÚDAJNĚ", znamená to nepravdu. (Údajný, též synonymum: • domnělý • předstíraný • zdánlivý).

Ale v témže odstavci sám Vrábel předloží důkaz "údajně vyvázala" že naopak slovo údajný pana Vrábela je hoax a dezinformace a je tam odkaz na článek i z ECHO 24, který údajnost pana Vrábela vyvrací a potvrzuje, že článek na Skrytá Pravda je podložen důkazy přímo s odkazem na Reuters a vyjádření jejího manažera.

Je to normální?

 

Jak je tedy možné, že autentický výrok manažera AstraZeneca pan Vrábel zpochybnil a předložil premiérovi naší země Babišovi dezinformaci a hoax?

 

A právě kvůli nenávistné dezinformační kampani, zaměřené na jiný názor, nebo dávání potencionálních nebezpečí JAKOUKOLIV FORMOU, ale nikoliv nepravdou se zvedá odpor proti vakcíně, protože lidé jsou znejistěni. Pane premiére, ty výroky nejsou hoax a dezinformace, ale takto se přímo vyjádřil manažer Dobber z AstraZeneca a potvrzuje, že se skutečně (neviděli jsme onu smlouvu) AstraZeneca vyvázala. Proč by to jinak tvrdil, když by to nebyla pravda a citoval to prestižní deník Reuters?

Osobně se domnívám, že kampaň začala nešťastně. Místo osobních útoků a vyhrožování měl ministr zdravotnictví odmítnout politické ideology, měl sezvat zástupce protivných stran imunologů a dalších, vytvořit seriozní porovnávací studii v rámci dostupnosti a přeložit do řeči lidské a s tím seznámit širokou veřejnost. Dehonestací těch, co mají strach, nebo nevěří výkřikům ideologických politologů, když si lidé mají vakcínu vpichovat do svého těla aniž tuší následky nikdy něudělalo žádnou osvětu, dokonce ani za druhé světové války. Tak proč ministr Blatný najednou věří, že útoky a dehonestace místo seriózní studie a porovnání dnes zapůsobí?

 

Když dokonce na portále ministra zdravotnictví pan Vrábel vyvrací sám sebe a pak se to snadno zneužívá?

 A další dezinformace je "údajný boj proti vakcinaci". Je to lež! A toto je z onoho inkriminovaného článku. Tak jak si může někdo dovolit veřejně to otočit a pak lhát? A o očkovacím pasu tam není vůbec nic!
 

Pro podvodníky bojující s údajnými dezinformacemi, kteří stále lžou

Nejsem odmítač vakcín a priori, byť je jasné, že vakcíny zdravé nejsou. Ale ty prověřené jsou "natolik prověřené", že umírá, či je trvale z nich poškozeno pouze minimum obětí, což je v poměru v případného neočkování jasné pozitivum. Ale pokud se preventivně firmy vyvléknou ze zodpovědnosti a vůdci z Bruselu, potažmo z naší vlády jim podepíší preventivní bianco šek na nepotrestání v případě katastrofy, nemohu své nejbližší vystavit této smrtelné hrozbě. Žádám záruku, že tato hrozba neexistuje...

Co je na tom sakra zločinného, minimálně dezinformačního, že mě pan Vrábel dal na pranýř ministerstva zdravotnictví?

 

Proto jsem dnes odeslal mail panu premiérovi formou otevřeného dopisu o požádání vysvětlení a zítra s ním budete seznámeni.

P.S. Na pana premiéra Babiše se nezlobím, je jasné, že pouze přečetl výše podklad Vrábela Semantic Visions...