Vážně si Jourová a Blatný myslí, že jsou všichni nad 65 na LDNkách s mozkem minutu před demencí? Vážně si ti grázlové myslí, že starší generace je náchylná na žvásty o placaté Zemi, kolem které obíhá Slunce a lomí rukama, když se objeví kruhy v obilí, aby nám vyhrožovali Vrábelovou ideopolicií?

Není to spíše tím, že partička na ministerstvu zdravotnictví mlátí do klávesnice, aniž vidí, co se ve skutečnosti děje?

My se máme chovat zodpovědně a protože se nechováme zodpovědně, štěkající čokl značky PES na nás vrčí.

Jenomže příkazy vlády by musely mít logiku a Prouza by musel být okamžitě zbaven funkce. Malé prodejny se uzavřely a co se stalo ve velkých? Billa, Pennymarket a další, aby ztížily lidem rychlý odchod, do uliček navezly palety, košíky, a lidé se "nahňácají" na sebe, aby vůbec prolezli. Nandnárodní obchody si s námi hrají na schovávanou, mění místa sortimentu, sůl dají mezi oleje, palety piva k mléku... Stačí se podívat na přiložená autentické fota.

Není kudy procházet
K čemu je počet lidí v prodejně, když se nespočítá skutečně volná plocha?
K čemu má Blatný a vláda ideopolicii, když jsou to tupci a skutečnost nevidí? Všude reklamní bludiště!

A pak vyleze v televizi Blatný (Prymula, Babiš), za zády se ukrývá ideopolicie a místo aby předložil fakta, začne vyhrožovat? Neměla by ideopolicie zvednout zadek a podívat se, co se ve skutečnosti děje? Že obyčejní majitelé restaurací, majitelé obchůdků řvou oprávněně, protože dodržují hygienu a každé nařízení, ale  supermarkety se nám smějí?

  1. Proč nejsou základní potraviny na nejpřístupnějším místě?
  2. Proč žrádlo pro psy, kočky a další zbytné není v potravinových marketech zavřeno a prodej se nepřesune na palety ven?
  3. Proč není drogerie v supermarketech dočasně zrušena, když stejně všichni chodí do prodejen drogerií jinam, hlavně ženy?
  4. Proč tam, kde tyto nepotravinové věci nelze pořídit jinak, nejsou dány tak, aby byly bokem a lidé měli dokonalý přístup k základním potravinám?
  5. Proč se zavírají malé krámky, ale vláda nezakáže reklamní překážky (upoutávky) v obchodech a lidé to mají jako překážkovou dráhu a musí se cpát na sebe?
Jakoby nestačilo, že vakcína se vybírá dle východní a západní ideologie ač je údajně Covid-19 smrtelně nebezpečný, čekáme jako mopslíci, až nám Brusel povolí a schválí vakcínu západní, která už je dávno úžasná, bezpečná a každý, kdo pochybuje, bude potrestán, neb je dezinformační lotr.

Vážně si myslí biochemik Jan Konvalinka, prorektor UK, že "kruhy v obilí, placatá Země a potracené lidské plody" změní odpor k vakcíně, která je nevyzkoušená a nikdo neví, co udělá? Ať tedy vloží tito EXPERTI  svůj celý majetek za jistotu, že nikomu tato vakcína vážněji neublíží. Přece se o nic nemusí bát, když je jistota!

Jan Konvalinka, prorektor UK

V posledních dnech jsem doslova zavalen konspiračními texty a videy,“ řekl Právu biochemik. Vážně si myslí Konvalinka, že jsme jako národ dementní? Ne, Země placatá není, mnozí si celá staletí vymýšlí různé teorie na vše, ale je snadné vyvrátit lži pana Konvalinky: kdyby přesně věděl, jak to funguje, kdyby byla naprostá jistota, tak by se to nemuselo schvalovat a rovnou vyrábět. Proč ji už tedy pak génius Konvalinka nevyrobil v lednu, když všechno zná a nás uráží? Protože takto je dle mého názoru podvodník! Nadčlověk.

 

„Je potřeba vysvětlovat, je potřeba informovat všechny,“ konstatoval Blatný s tím, že v mnoha rodinách bývá často jeden člen s dominantním postavením, který „dává zásadní impulz k rozhodování ostatních“.

Pokud se tak někdo z rodiny, „otec, někdy je to dědeček, maminka, babička, to je jedno”, rozhodne nechat naočkovat, existuje podle Blatného velká pravděpodobnost, že tak učiní i zbylí členové.

Tak vysvětlujte, protože na naše otázky nikdo neodpovídá viz i fota!

Ať se tedy zaručí za NAPROSTOU bezpečnost všemi svými majetky. Pak se mohou jít jako první všichni naočkovat v čele s americkým prý prezidentem Bidenem a kompletně naším Senátem a lidé se přidají.

A výhrůžky si nechte mezi sobě rovné!

Mimochodem, už změnila nadnárodní Ikea svůj zrůdný systém, že musíte prolézt vše a roznášet Covid po celém domě, protože vás to dřív nepustí ven? Kontrolovala to ideopolicie MVČR cenzora Vrábela?

Kde bere vláda tu drzost národu vyhrožovat, když sama má máslo na hlavě?