A nezkoušejte manipulátoři za peníze daňových poplatníků tvrdit, že je to hoax a dezinformace. Překládám jasné vysvětlení!

Nikdo nemůže tvrdit, že tuto vakcínu dlouhodobě preferuji. Naopak a lze snadno dokázat, že za její kritiku parta dezinformátorů kolem Vrábela Skrytou Pravdu dehonestovala. (Odkaz nakonec). Tak co se změnilo?

 

Ač jsem nejen já přesvědčen, že dostat vakcínu prapodivného, nevyzkoušeného a bez záruk Pfizer a BioNTech, kde obalují mRNA do olejových bublin vyrobených z lipidových nanočástic je hazard  a risk, je to především reklama na strach, vytvoření paniky že kdo nebude první na očkovací pásce za velké peníze, čeká ho předčasná smrt.  A nastal zlom, kdy jsem názor po některých opatřeních AstraZeneca změnil. Takže nikoliv, že bych se probudil ze sna, ale z racionální úvahy.

V okamžiku, kdy se AstraZeneca tvrdě vyvlékla ze záruk, pokud by byl někdo zdravotně poškozen, ztratil jsem nejen já důvěru. Jenomže pak dva totálně političtí nepřátelé (Velká Británie a Rusko) ve zdravotnictví oznámili, že záchrana lidských životů je víc, než ztráta po přetížení nemocnic a dokázali se dohodnout, že ukončí utajení a předají si veškerá data, je to přesně to, co jsem od NAŠÍ VLÁDY žádal.

A naši občané nedostali!

Místo toho, aby vláda pomohla občanům, ještě nás za tuto žádost nazvala málem lotry, aby se posléze stal zázrak a Velká Británie s Ruskem (a Německem) si podaly ruce.

V zájmu nás všech!

 

Úžasné

že nestačí ruské výrobní kapacity, byť to bylo opět prezentováno jako ruská zaostalost a naopak americký nedostatek vakcín jako užasný výrobek, po kterém je strašný hlad, nechme stranou. Nejsme tupá česká vláda a Koudelkova BIS, abychom ještě více rozdmýchávali nenávist. Ale předání vzájemných dat o vánocích byl největší vánoční dárek občanům, který mohli dostat.

A když včera začala jednat kancléřka Merkelová s prezidentem Putinem jak navýšit výrobní kapacity, čímž je jasné, že ani AstraZeneca ani výrobce Sputniku V nemají nějakého kostlivce ve skříni, stalo se to pro mě zárukou, že se nemusíme této vakcíny bát. A spolupráce Velké Británie, Německa a Ruska je obrovskou zárukou!

A to i přesto, že vakcíny na chřipkové chodroby narozdíl od tetanu apod. odmítám.

Neboli po předání dat a rozjetí výroby bych už tuto společnou vakcínu nikomu nerozmlouval. Stal jsem se neutrálním.

A zde jsou odkazy, že výše je pravda: jak ostrý protest proti původnímu blufování AstraZeneca a následného vývoje. A k tomu by tento tip vakcíny měl být zásadně levnější a není nutno kolem převozu a skladování takového divadla u mínus sedmdesáti stupňů.

 

A opakuji: nepokoušejte se jako šmejdi vyprovokovat další kauzu o dezinformacích. Zde jsou odkazy!

 Otevřený dopis premiéru Babišovi: dezinformace o vakcínách AstraZeneca a Sputnik V

AstraZeneca to test combination of AZD1222 and Sputnik V ...

14.12.2020 „Dnes oznamujeme program klinických hodnocení pro hodnocení bezpečnosti a imunogenicity kombinace AZD1222, vyvinuté společností AstraZeneca a Oxford University, a Sputnik V, vyvinutý ruským výzkumným ústavem Gamaleya,“ uvedla AstraZeneca.

 

------------------------------------

Z webu britské AstraZeneca (překlad)

Jak AZD1222, tak Sputnik V se podávají ve dvou dávkách, ale tam, kde první používá adenovirové vektory od šimpanzů, Sputnik používá lidské adenovirové vektory.

Společnost tento návrh přijala a uvedla, že se předpokládá, že klinické studie testující kombinaci lidského adenovirového vektoru Ad26 a AZD1222 u dospělých (18 let a starších) začnou do konce roku 2020. RFID uvedla, že tyto studie umožní vědcům AstraZeneca „ prostudovat možnost posílení účinnosti jejich vakcín použitím tohoto kombinovaného přístupu “.

Sputnik V je vakcína COVID-19, kterou Rusko vyvinulo. Tyto dvě dávky (primární a posilovací) používají různé lidské adenovirové vektory k dodání Spike proteinů SARS-CoV-2. Podle RFID tento inovativní přístup brání imunitní reakci na vakcínu a také poskytuje silnější a dlouhodobější imunitní odpověď ve srovnání s vakcínami používajícími stejnou složku pro obě očkování.

RDIF uvedla, že tato nabídka je příkladem „proaktivního přístupu“ Ruska - že je připravena sdílet svou technologii s těmi, kteří jsou ochotni vyrábět vakcíny pomocí technologie dvou vektorů.

Kirill Dmitriev, generální ředitel Ruského fondu pro přímé investice, uvedl: „Tento jedinečný příklad spolupráce mezi vědci z různých zemí při společném boji proti koronaviru bude hrát rozhodující roli při dosažení globálního vítězství nad pandemií. Ruská vakcína Sputnik V již dnes v Rusku zachraňuje životy lidí prostřednictvím rozsáhlého očkovacího programu. Rozhodnutí společnosti AstraZeneca provést klinické studie s použitím jednoho ze dvou vektorů Sputniku V za účelem zvýšení účinnosti vlastní vakcíny je důležitým krokem ke sjednocení úsilí v boji proti pandemii. Vítáme začátek této nové etapy spolupráce mezi výrobci vakcín. “

--------------------------