Praha - Jeden student všeobecné medicíny přijde podle předsedy Asociace lékařských fakult Aleksiho Šeda z 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze asi na milion korun, pokud nestuduje déle než šest let. K tomu základní a střední škola, které jsou také zdarma.

 

 A pak si je západ ukradne, aniž našim školám (České republice) za ně zaplatí!

Vždyť i za výchovu hokejisty zaplatí NHL, za fotbalisty také a za lékaře, zdravotní sestry a další profese se nám vysmívají?

Podle rektora Univerzity Karlovy Zimy odchází ročně do zahraničí po promoci přibližně 10 až 15 % absolventů lékařských fakult. Podle Milana Kubka, prezidenta České lékařská komory (ČLK) až čtvrtina absolventů lékařských fakult.

Nejčastěji čeští lékaři odchází do Velké Británie, kde v roce 2015 pracovalo 1 266 českých lékařů. Druhou nejčastější zemí je Německo, kde v roce 2015 pracovalo 1 014 českých lékařů. V Rakousku pracovalo 106 českých lékařů. Dnes je to daleko víc včetně pendlerů, kteří berou západní platy a platí české daně.

Další tisíce zdravotního personálu pracuje pro zahraniční klientelu, například zubaři a proto pohrdají českou klientelou. A český občan o zubaře nezavadí, ač je jich papírově nadbytek.

Jak je možné, že ministerstvo zdravotnicví a vřískající Kubek ještě nedali trestní oznámení na Merkelovou a její vládu, že zabíjí české pacienty, rozvrací české zdravotnictví , protože nám odebírá zdravotnický personál, aniž za jejich výchovu zaplatí?

 

Každý rok posíláme na západ formou dividend či manipulacím ve vnitropodnikovém účetnictví 500 - 600 miliard korun. (Za minulý rok asi méně)

K tomu místo vyšších důchodů či navýšení peněz pro tělesně postižené dáváme vzdělání zadarmo lékařům, zdravotním sestrám, ale i inženýrům a dalším profesím, aby pak se nám západní státy smály, že za ně nezaplatí ani korunu a stáváme se otroky pánů ve vlastní zemi. Prý je vzdělání drahé a oni na to nemají peníze. Němci nemají peníze. Britové nemají peníze. Rakušani nemají peníze.

Tak si zadarmo kradou u nás. A vláda s opozicí jim za to děkují. My lokajové jsme hrdí, že to financujeme.

A vláda mlčí. Opozice, nebo ten paskvil, co si dnes říká opozice, mlčí! Je to hnus!

 

Jak je možné, že Poslanecká sněmovna nechává umírat české pacienty, protože nás německá vláda (a další) vydírá? Jak je možné, že důchodci mají poloviční důchody, protože musíme zaplatit z českého rozpočtu zdravotnický personál pro Německo, Rakousko, Velkou Británii a a další západní státy?

 

Proč se obracíme na Trikolóru, Svobodné a SPD

Protože vláda na nás kašle. Dlouhodobě. A paskvil, který si říká hrdá opozice nemá program. Jenom vříská o Čapím hnízdu a udává. Práská občany České republiky do Bruselu. Máme se zrušit a slovo Čech vymazat ze slovníku. To navrhují Piráti. A další. Jourová je nepřátelská a nenávidí nás.

Zvedněte vhozenou rukavici, když na obyčejné občany přes různé proklamace vláda kašle a dnešní pseudoopozice jako Piráti či ODS je odpad. Pracují až na jednotlivce pro Brusel proti českému národu.

Zvedněte vhozenou rukavici:  ostatní strany nechají české občany umírat v předklonu před svátostí Brusel a západními státy, zatímco Čecháček je pro ně odpad. A je třeba, aby zavládl v Parlamentu svěží vítr!

 

A aby bylo jasno

volný pohyb osob a možnost pracovat jinde nemá absolutně nic společného s vydíráním západu: na úkor důchodů, kdy každý důchodce by mohl mít dvojnásobné důchody (přesný výpočet nikdo nepředložil, takže by byl odhadem 2x vyšší důchod), vyplácíme peníze studentům místo důchodcům, kteří pak jdou pracovat ven, ale Německo a další státy za ně nezaplatí ani euro. Stojí to moc peněz a na vzdělání západní státy pro své děti nemají peníze? A my ten kolosální podvod zatajujeme? A cálujeme?

Jede v tom zločinu i Kubek a další?

 

Kubek vyřvával, že jako zkušení se vrátí. Tak kde jsou, Kubku, když je potřebujeme a západ se nám posmívá, že jim máme poslat další z našich daní zaplacené lékaře a sestry?

Je to normální?

 V souvislosti s kritickou situací na Chebsku, Karlovarsku, Pardubicku, Zlínsku a v dalších nemocnicích po celé České republice vyzval expertní AntiCovid tým složený ze zástupců koaličních stran ODS, KDU-ČSL a TOP 09 vládu, aby s dostatečným předstihem požádala o poskytnutí zahraniční zdravotní pomoci s umísťováním pacientů, kteří nutně potřebují intenzivní lékařskou pomoc.

To je vtip?

NEUVĚŘITELNÉ: tak oni nám ukradnou zdravotnický personál a my je ještě poníženě prosíme o pomoc a žmouláme čepice v ruce? Kdy skončí to zvěrstvo?

Je čas na referendum, abychom vystoupili z tohoto zločinného společenství "Evropská unie. A politické podvodníky vyražme. Piráty. ODS. ČSSD už dodělává. Komunisti skučí. A ANO s výrokem "bude líp", nebo už bylo líp?

Haló Trikolóro, Svobodní, SPD, ukažte, co umíte a předložte skutečné programy. Český národ (Češi, Moravani a Slezané) si to zaslouží. Nejsme občané druhé kategorie a otroci ve vlastní zemi. A vyžeňme ten pseudopolitický paskvil!