Stačilo málo. Pan ministr Blatný si dovolil říct, že statistiky nesouhlasí, nebo jsou divné, když s covidem jsou hlášená všechna úmrtí. A že je třeba, aby, se to prověřilo. Bum. Katastrofa! A stal se také dozinformátorem a už skoro zločincem.

 

Okamžitě začali řvát různí pseudoexperti, že vědí víc, než samotný koronavirus a že tímto výrokem zpochybnil ministr Blatný celý svět, protože úmrtí s koronavirem je úmrtí s koronavirem a nikdo to prověřovat nebude.

 

A už extremistická vůdkyně středočeského kraje STAN - Piráti hejtmanka Pecková vyřve dezinformace a vytvoří paniku, byť je každému člověku s mozkem logické, že když nám firmy dodají méně vakcín, že se prostě nemůže tolik lidí naočkovat, ale inteligentní Pecková, protože je z party Piráti - STAN, to nepochopila.

 

A tak se hledají další a další útoky na ministra Blatného a každá kravina se nyní zneužije formou dezinformací a světe zboř se: ty dezinformace pouští do éteru zvrácená opozice, zneuznaní epidemiologové a hlavně mainstreamová média včetně veřejnoprávní televize české.

Ale generální ředitel Dvořák stále padáka nedostává!

 

Můžete někdo nám, nemainstreamovým vysvětlit, co je nepochopitelné na tom, že je třeba úmrtí s covidem prověřit?

Můžete někdo nám, nemainstreamovým vysvětlit, co je nepochopitelné na tom, že je třeba omezit očkování, když západní firmy jsou neschopné a ani pro lékaře a hodněleté nejsou schopni vakcíny vyrobit?

Vážně nechápe ten plebs, že je rozdíl mezi doporučením a nařízením?

Vážně za to může ministr Blatný? Nebo je to další kolo extremistické opozice v čele s Piráty a STAN, jak ministra Blatného sejmout?

 Jak může dělat Pecková STAN - Piráti hejtmanku, když lid to chápe a tato dáma ne?

 

 Vy šmejdi z extremistické opozice, to není zábava a politikum. Zde se jedná o zdraví lidí!