Dostal Rychetský noty a peníze z USA? Volební scénář z USA do České republiky? Šílené!  Jak prověřují bezpečnostní složky konta ústavních činitelů?  Jaký je duševní stav přestárlého Rychetského, když zruší rozběhnuté volby? Mnoho otázek bez odpovědi!

 

Člověk, který byl bolševikem. Člověk, který stál u celého zrůdného právního systému Československa po roce 1989, kdy okradený je na tom hůř než zloděj a pracující hůř, než nepřizpůsobivý. V červnu 1990 se stal místopředsedou československé vlády. Ze své pozice předložil Federálnímu shromáždění i řadu ústavních zákonů.

 Je čas rozpustit neústavní Ústavní soud, který se chová jako banda nesvéprávných totalitních vůdců?

Toto se naposledy dělo v roce 1948, když bolševici převzali moc a soudy začaly soudit dle vlády jedné strany a jehož se pak stal součástí Rychetský (byl v letech 1966 až 1969 aktivním komunistou)

Totéž se děje v Barmě a podobných státech, kdy znelíbení čehokoliv převezme vojenská chunta!

Neuvěřitelné, kdy Rychetský půl roku před volbama a v době vyhlášení voleb, začínající už kampaně volební rozhodne RETROSPEKTIVNĚ, že systém neplatí a zruší ho, i když platí devatenáct let.

A bývalý komunista rozhodne v zájmu mladých komunistů, do kterých se dnes transformovali Piráti a všechny jejich kroky jdou dle směrnic z let 1948!

Vážně není šance postavit Ústavní soud mimo zákon, pokud si partička několika třeba korupcí a dolary ze západu ma Ústavním soudu rozhodne zlikvidovat Českou republiku a právní stát?

Půl roku v době volební kampaně před volbama je právní zločin, je to rozvrat demokratického státu a tajné služby by měly být v pohotovosti, komu ze zahraničí to má posloužit! (Jenomže komu dnes slouží české tajné služby?)

 

Aktivista místo ústavního soudce

 Po sněmovních volbách roku 2017 se kriticky vyslovil na adresu Tomia Okamury, lídra strany Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura, který se poté stal místopředsedou Poslanecké sněmovny, a jeho názory označil za rasistické a neonacistické. Také se negativně vyjádřil o sociálních sítích, na nichž se objevuje údajné podněcování k rasové nenávisti!

 

Otázkou je, zda by ti, co rozvrátili volební systém (několik lidí na Ústavním soudu) neměli být zatčeni a souzeni za skutečnou velezradu, protože nikdo neví, co tím Rychetský sleduje!

Ač nevolič Babiše, jednoznačně výklad premiéra Babiše podporujeme stejně jako dle vyjádření nyní už tisíců lidí v bleskovém průzkumu na sociálních sítích! A měli bychom vlomení do svobodných voleb několika lidí v čele s Rychetským zastavit razantním opatřením, aby ovlivnění voleb už nikdy, nikdy nemohl žádný ústavní soudce ovlivnit!

 

Ale lze se ironicky vyjádřit i k Babišovi: tak dlouho neslyšel hlasy lidu a paktoval se s politickými neziskovkami a platil je, stál za Jourovou, která útočí na občany, kteří se chovají jako Češi a nikoliv Europani a nyní sklízí, co zasel! Bohužel my to odneseme také!

 A že banda, vystupující a jásající z této zločinné ústavní změny? Stačí si projít poslední rok výstupů v médiích a Rychetského lze přirovnat k politickému aktivistovi Šináglovi. Navíc, čtyři Ústavní soudci neměli přístup vůbec k rozhodnutí rozkládající demokracii v České republice! A idioti, co vystupují v extremistické veřejnoprávní televize, že je dost času a že se mohou dohodnout, když každý má jiné zájmy a jiný úhel pohledu je ... Idiotské. Ať se na mě nikdo nezlobí, názor nezměním!