Údajně Cheb, Sokolov a Trutnov jsou na hraně s lékaři a zdravotními sestrami. Kvílí jak nemocnice, tak hejtman Karlovarského kraje. Kvůli rychlému šíření covidu-19 a zahlcení nemocnic se od půlnoci až na výjimky uzavře Trutnovsko v Královéhradeckém kraji a okresy Cheb a Sokolov v Karlovarském kraji. Rozhodla o tom včera vláda. A v téže chvíli:

 

Důkaz, že Němec je víc než Čech!

Institut Roberta Kocha má upravený seznam zveřejnit v pátek. V pátek také budou jednat zemské vlády Bavorska a Saska o možných výjimkách ze spolkového nařízení. Již nyní je jasné, že do Německa bez nezbytné karantény budou moci jen čeští pendleři, kteří jsou nezbytní pro chod země. To jsou především ČEŠTÍ zdravotníci, kteří budou zachraňovat NĚMECKÉ občany!

(A je to tady! Jako mezi léty 1938 - 1945!)

 

Vše souvisí se vším

Eurounijní odpad z řad Pirátů to českým občanům také řekl jasně:

Občané, polibte si šos. Na Češích nám také nezáleží.

My chceme potrestat Babiše a vy třeba zhebněte! Až z toho hrůzou vstávají vlasy:

 

21:40 - Pirát Jakub Michálek. „Tato země nouzový stav nepochybně potřebuje, potřebují ho zdravotníci, hejtmani, ale ne v rukou šílence. Pokud vláda nedostane lekci, zemře ještě více lidí, než pokud nouzový stav neprodloužíme,” prohlásil.

Ano, vláda v čele s Babišem musí dostat lekci, jasně řekl Michálek, i kdyby měli lidé zemřít. Takže vy nemocní, kopejte si hroby, Piráti vás berou jako rukojmí! V osobním boji s Babišem! Mnoho lidí s Babišem nesouhlasí, ale je skutečně šílenec?

 

A Kubek?

Nemocnice nyní samy přiznávají, že jsou tak na hraně svých možností, že třeba lékaři mají dávno přesčasy nad zákonnou míru. Je udržitelné, aby zdravotníci v tomto režimu jeli i nadále?
 Zdravotnictví mele z posledního. Místo toho, aby nám politici pomohli...
Jak hodnotíte rozhodnutí Poslanecké sněmovny nepodpořit prodloužení nouzového stavu? Ten tak skončí v neděli.
Vláda i opozice nám dnes společnými silami podrazili nohy. My budeme dál bojovat o životy našich pacientů. Je nám jasné, že jsme politikům úplně lhostejní, ostatně projevuje se to na tom, že už tři měsíce škemráme o nějaké finanční ocenění...

Jasně, o prachy jde až na prvním místě! Šmejdi se ukazují v plné nahotě! 100 - 150 000 Kč měsíčně je jim málo!

 

Náš exodus, váš exitus, řvou lékaři a sestry v čele Kubkem: chceme prachy a jinak jdeme léčit Němce!

Máte problémy? Pochcípejte, hlavně když čeští lékaři a sestry zachrání německé občany. Vy Češi jste jenom odpad. V čem se sakra liší Adolf Hitler, Michálek a německá vláda, když všichni tři řvou: na Češích nezáleží, hlavně europeiská říše a Německo...

 

Nyní by ale premiér Babiš měl dupnout a oznámit: na Češích záleží! Pokud jste vy, Němci, zavřeli hranice, tak ale pro všechny! Vychovejte si lékaře a sestry za své peníze. Nebo jste taková žebrota a na vzdělání německých dětí nemáte? Tak to přiznejte!

A ukázal by, že o nás mu, narozdíl od Pirátů, jde!

 

 Související

Šílené! Přeplněná nemocnice v Chebu? Ne, náckové tam obsadili nemocnice a Češi opouští Cheb!!