To je rodeo, to je čardáš. Zatímco my, normální kritizovali Babiše za jasné děsy (například dosazení extremistické Jourové do Bruselu, zbytečně obrovský dluh díky Maláčové a odborům), šílená opozice vřískala, že Babiš dělá "hnusně fčecko". A vyhrožovala, že až bude ve vládě, "fšecko" udělá lépe.

 

Že z pseudodemokratické opozice nevylezlo vůbec nic a tupí Piráti se kasají, jak to s naší zemí povedou, až Dreda vleze do Strakovky, bylo úžasné.

Mezitím Netolický z ČSSD začal vřískat, jaký je Babiš lempl a neschopný.

Pak díky poslancům se o kraje měly začít starat sami hejtmani.

A rodeo se dostalo do extáze.

Vítězslav Schrek  hejtman Kraje Vysočina šílí: my s tím nemáme zkušenosti a lidé nám budou nadávat. On má mozek kde? Kdo s tím má zkušenosti? Prohlášení stíhá prohlášení, hejtmani se vymlouvají, a že se jedná o životy lidí?

Mimochodem extremističtí lotři lžou: v této chvíle by dokonce bylo logičtější, pokud by se zavíraly a otevíraly jednotlivé kraje dle epidemie.

Podívejte se jak je vše rozdílné

 

 

Ale to by nadávali lidé jim a hlavně Piráti s Rakušanem a Netolickým z ČSSD šílí, dostali úplavici, běhavici a průjem, protože je ovládl děs a Babiš si je vychutnává.

A tentokrát Babiš správně: opozice v naší sněmovně, což je i záhadně ČSSD, je hnusně podvodnická, že by měla být vymetena do jednoho.

Čestně ale:  jediný Kuba z ODS je skutečný hejtman, neskučí, nesvádí na jiné a jedná. Neni to však málo?