Ta veřejnoprávní komedie Česká televize je nepřekonatelná. Zatímco partička několika lidí kolem Moravce, Fridrichové, Wollnera a pár extremistických hostů nás masíruje covidem 24 hodin denně a zahání občany do sklepů, bývalý soudruh generální z veřejnoprávní televize jde příkladem: hup na fotbal a blbí občané, polibte si...

Co na tuto prasárnu udělá Rada České televize? Vážně tito šmejdi jdou příkladem?

 

 A zatímco věrný přítel Dvořáka Moravec v Otázkách masíruje občany se strašlivým covidem, Dvořák vesele jako veřejnoprávní vůdce šmejdí tam, co normální občan nesmí.

Kodex, morálka, veřejnoprávní hnůj, jak se to rýmuje a přiblblá Fridrichová ve své svaté válce byla i slepá. Schválně, kdo dostane padáka dřív? Fridrichová, nebo pokřivená páteř Dvořák? Každopádně se takto bavila Fridrichová, než zjistila, že tam je bývalý soudruh říďa Dvořák.(I když v poměrech naší politické scény asi opět nikdo, ta špína je veřejnoprávně bezbřehá)

(Dvořák v rozhovoru pro ČT krátce po svém zvolení na místo šéfa televize popřel, že by byl členem KSČ, což bylo v rozporu s dokumenty Lidových novin. Prý byl také neinformován, v tiskové zprávě uvedl, že se o svém někdejším přijetí do strany dozvěděl teprve z médií. A málem prý zapomněl, že byl dva roky kandidátem KSČ a musel se účastnit stranických schůzí. A že prý si zkřivil i tenkrát páteř, aby mohl odjet do Brazílie)

 

A i jemu slavná Nora odpískala konec!

 A takto se smála Prymulovi i tato dáma, aniž tušila, že její vůdce tam je také.

Možná tomu podvodníkovi daly nakonec redaktorky fatvu (dobrozdání) za informační embargo. Možná mu nic neprozradily a on neumí shánět informace. Neumí číst, psát a neví co se děje, Česká televize prý nemá tolik dat, aby věděla všechno.

Nebo si skutečně myslíte, že ten veřejnoprávní vůdce je tak "blbej"?

Ten šmejd s křivou páteří i z doby totality prý nechápe, že legální je to pak pro plný stadion diváků, kteří si udělají testy. Ale není a vůdce nejextremističtějšího média, kterému musíme povinně posílat výpalné a i on žije z tohoto výpalného prý není schopen dohledat správné informace, neb na ně dostává pouhých deset miliard ročně.

Každopádně toto svinstvo stejně jako poměry v tomto médiu se pozvolna odhalují i pro širokou veřejnost a nastal čas: táhněte do pryč! A mediální rada včetně poslanců by už konečně měla udělat něco pro lidi: vykopat ho!

 

 Související

Zasr.. šmejdi: Prymula, Dvořák z České televize a další nám ordinují lockdown a katakomby. A sami si užívají...