Policie se chlubí obrovským zátahem na zločince, který je možná horší než masový vrah. A co vlastně že ten nebezpečný muž provedl? Lidé, je krajně nebezpečný, zamykejte se doma...

 

Strážníci zadrželi muže, který vytvořil hanlivý nápis v jízdním pruhu vozovky. Snaha zmizet mu nevyšla. Případem se zabývá policie.
 
BABIŠ JE SVINĚ
 
Když projížděla hlídka strážníků krátce po půlnoci okolo křižovatky ulic Zelený pruh x Na Zemance, všimla si muže, který v jednom jízdím pruhu pomocí válečku vytvářel nápis o rozměru přibližně 2m x 15m. Muž byl tak zaujatý svojí prací, že nejprve služební auto nevnímal. Všiml si ho až v momentě, kdy bylo malý kousek od něj. Pak se snažil rychle z místa odejít. Strážníci muže v teplácích s bílým pruhem, mikině a v čepici s bambulí dostihli o pár metrů dál pod stromem, kde se snažil schovat. V ruce stále držel kbelík s bílou barvou a váleček. Kbelík vzápětí ale odhodil přes plot do zahrady.
Pro podezření ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci byl 56letý muž omezen na osobní svobodě a předám k dalším úkonům státní policii.
 

Městská policie hl. m. Prahy

 

Urá, urá, urá, nepřipomíná to nápis, který bolševiky nadzvedával?
 

Servít je vůl

„Servít je vůl“ je nejznámější česká latrinálie, tj. anonymní nápis umísťovaný zejména na veřejné toalety. V 60. letech 20. století se tento nápis začal objevovat nejprve v rámci recesistické pomsty studentů, avšak později se rozšířil i mezi lidi, kteří původně označenou osobu neznali, a byl šířen do celého světa. Nyní je to o Babišovi...