V domově seniorů ve Vrchlabí došlo k „explozi“ úmrtí, a to podle seriózních médií, kterým můžeme, ba přímo musíme věřit každé slovo. Konkrétně, jak jinak v dnešní době strašení covidem, prý šlo o explozi úmrtí na covid.

Exploze viru: v domově důchodců ve Vrchlabí zabil polovinu seniorů

1. března 2021

Tragédie v domově seniorů varuje, jak rychle se šíří nákaza koronavirem a jak smrtelná může být. Celorepublikově pak nejvíce lidi umírá ve věkové skupině nad 65 let.

Do jejich očkování zbýval týden. Byla polovina ledna a v první z budov Domova pro seniory ve Vrchlabí na Trutnovsku se objevil koronavirus. Začalo peklo.

Zdroj: zde

Když zalistujeme archívy presstitutských médií, najdeme zajímavé informace (dokud tyto informace nejsou z archívů smazány, aby nekazily nerozbornou jednotu kovid-fašistického režimu, pracujícího zotročeného lidu a bohatých farmaceutických firem):

Vrchlabí má očkovací centrum v nemocnici. Vakcíny zamířily i do domovů seniorů

19.1.2021

Očkovací tým vrchlabské nemocnice se vydal s vakcínami také do domovů pro seniory ve Vrchlabí a Pilníkově a zdravotnického zařízení Alzheimer Home ve Svobodě nad Úpou, které pečuje o seniory a nemocné s Alzheimerovou chorobou a ostatními onemocněními způsobujícími demenci. “Za první týden se nám podařilo očkovat přes 500 lidí mimo nemocnici,” upřesnil Mrázek.

Zdroj: zde

A dále, o měsíc později (zde):

Velká covidová nákaza v domově seniorů ve Vrchlabí. Umírají i naočkovaní klienti

Téma: Koronavirus Marek Veselý 23. února 2021

V domově pro seniory ve Vrchlabí přišlo za poslední dobu o život 30 klientů. Ředitelka domova Soňa Mašková zdůrazňuje, že senioři podlehli následkům covidu, nikoliv vedlejším účinkům vakcíny. Mezi zemřelými však měli být i očkovaní. Ti za sebou ale měli jen jednu ze dvou dávek vakcíny.

Týden před prvním očkováním, které proběhlo 13. ledna, se v jedné z budov našeho zařízení začala šířit nákaza koronavirem. Během očkování zaměstnanců a klientů nenastaly žádné komplikace. Reakce na očkování byly přiměřené, v žádném případě nedošlo u nikoho k úmrtí z důvodů vakcinace,“ popřela spekulace části veřejnosti ředitelka domova Soňa Mašková.

Idnes.cz (link viz výše) dále uvádí:

Lidé rychle onemocněli a začali umírat. Z dvaašedesáti klientů zemřelo třicet. Každý druhý. Důchodci, kteří ještě nebyli očkováni, později i ti, kteří měli za sebou první dávku vakcíny, ale jejich organismus nestihl vytvořit protilátky.

Vrchlabský domov, kde se už tak dodržovala přísná opatření, se ještě více zabarikádoval. Platí tu striktní pravidla jako málokde. Na návštěvu za příbuzným vás pustí jedině s antigenním testem z téhož dne, přinést si musíte nepoužitý zabalený respirátor, rouška nestačí a za každým z klientů mohou maximálně dva lidé týdně. Děti do patnácti let do zařízení nemohou vůbec. Nepomohlo to – koronavirem se nakazil i téměř veškerý personál.

Koronavirus se začal šířit v budově, kde byli klienti, kteří ještě nebyli očkováni. Bez ohledu na očkování v krátkém čase onemocnělo mnoho dalších klientů a zaměstnanců. Je mi líto, že tři desítky klientů nezvládly boj s touto nemocí. Byli to lidé očkovaní i neočkovaní,“ popisuje ředitelka Soňa Mašková.

Třetího února začal domov seniory očkovat znovu. A u některých se objevily nežádoucí příznaky, ale nikdo bezprostředně po očkování nezemřel. Ředitelka je dnes přesvědčena, že už v lednu šlo o britskou mutaci viru, která v domově zabíjela. Ač tehdy se ještě rozbory vzorků s cílem odhalit tuto „verzi“ viru nedělaly, soudí tak podle rychlosti a agresivity nákazy.

Spolu s úmrtími přišla ještě jedna hrozba – strach lidí, zda smrt seniorů nesouvisí s vakcinací. To může být na Trutnovsku problém, protože lidé mohou očkování začít odmítat. „Naočkovala bych paní ředitelku dvojitou dávkou. Preventivně každého půl roku. Tohle je zločin a budete za něj i souzena. Poškozování a likvidace staroušků,“ napsala ředitelce na Facebooku Jitka M. Podobných komentářů je spousta.

Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) přitom vydal statistiku, že v souvislosti s očkováním proti koronaviru eviduje pouze pět podezřelých případů úmrtí a v 729 případech že mu lidé hlásili nežádoucí účinky jako horečka, zimnice nebo únava. Vyočkováno je v tuto chvíli zhruba půl milionu dávek. „Všechna hlášení jsou pouhými podezřeními, nikoliv prokázanými nežádoucími účinky. Mezi vakcínami a reakcemi může existovat jen časová souvislost bez jakékoliv příčinné souvislosti,“ napsal ústav.

 

Takže si to pojďme shrnout:

13. ledna proběhlo v domově seniorů ve Vrchlabí očkování proti covidu. První kolo.

23. února si ředitelka domova seniorů vzpomněla, že týden před 13.lednem, tedy 6.ledna, v domově seniorů vypukla v jedné budově domova seniorů epidemie covidu.

Nicméně i tak byli všichni naočkováni, jak uvádí článek z 19.ledna výše i článek z 23.února.

Ale vlastně ne úplně všichni, protože vlastně teprve na očkování čekali, jak uvádí pro změnu pozdější článek z 1.března.

Následně jich několik desítek zemřelo.

S vakcínou to nemá nic společného, vakcína je zcela bezpečná. Tím si je jistý jak presstitut Marek Veselý, tak ředitelka domova seniorů.

1.března se pak stal zázrak – senioři, kteří 13.ledna dostali očkování proti covidu vlastně 13.ledna teprve čekali na očkování. (Viz idnes.cz výše)

Také 1.března jsme ujištěni, že v době, kdy v domově seniorů ve Vrchlabí probíhala epidemie covidu a lidé umírali dennodenně, tak do těchto lidí nemocných covidem naprali ještě očkování „proti covidu“, patrně mRNA vakcínou.

 

Nu, pokud by byla pravda, že v domově seniorů ve Vrchlabí vypukla 6. ledna exploze onemocnění covidem a následně tam byli nemocní i zdraví naočkování experimentální vakcínou, pak je to ze strany zdravotníků a vedení domova seniorů na hraně trestného činu Usmrcení z nedbalosti:

§ 143 Usmrcení z nedbalosti

(1) Kdo jinému z nedbalosti způsobí smrt, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.

(2) Odnětím svobody na jeden rok až šest let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 proto, že porušil důležitou povinnost vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce nebo uloženou mu podle zákona.

(3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 proto, že hrubě porušil zákony o ochraně životního prostředí nebo zákony o bezpečnosti práce nebo dopravy anebo hygienické zákony.

(4) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 3 smrt nejméně dvou osob.

Anebo ti lidé v domově seniorů začali být nemocní a začali umírat až po očkování experimentální, patrně mRNA vakcínou.

Samozřejmě, žádná souvislost mezi očkováním a 30 (nebo více?) úmrtími očkovaných (i prý neočkovaných podle jiné verze zaručených, pravdivých zpráv MSM) v domově seniorů ve Vrchlabí by ani tak nebyla.

Vždyť Státní úřad pro kontrolou léčiv si do šanonu zapsal zatím jen 5 podezřelých úmrtí po očkování proti covidu.

A ani jedno z nich není ve Vrchlabí. 

Což je důkaz nad jiné, že ti senioři ve Vrchlabí nezemřeli po očkování. Úřad to nezapsal, tak to neexistuje.

 

Post Scriptum: Málem bych zapomněl – nezapomeňte se zapsat do pořadníku na očkování experimentální vakcínou proti covidu.

Doporučuje 11 z 10 pohřebních ústavů.