Roční chlapec měl zlomené téměř všechny kosti v těle! Děsivé! „Z předběžné zprávy od přibrané znalkyně z oboru zdravotnictví vyplynulo, že měl chlapec nejen čerstvé zlomeniny obou dolních končetin, ale i zlomeniny staršího data.

 

Bylo zjištěno, že dítě mělo za svůj krátký život téměř všechny kosti zlomené, uvedla mluvčí hradecké policie Iva Kormošová. „Zranění, která byla způsobena opakovaným tupým násilím různé intenzity, při kterých dítě zažívalo mučivé útrapy,“ dodala mluvčí.

Za normálních okolností by každý ministr spáchal politickou sebevraždu a na hodinu by odstoupil, stejně jako náměstkyně, za tento resort sociálních služeb zodpovídající. Ne tak Maláčová! Co dělali ti, na které stát platí obrovské peníze počínaje státními úředníky a konče sociálními neziskovkami, kterým posíláme desítky miliard z rozpočtu? Zločin šíleného monstra podobného ženě, u které samozřejmě nesmíme znát ani jméno, natož etnický původ narozdíl od pár slov na internetu napsaných.

Všimli jste si, že se Maláčová jako žena a ministryně ani slůvkem neomluvila za tento neohlídaný hrůzný zločin na ročním dítěti, natož aby podala demisi? To už je tak otrlá, že to s ní ani nehne, zatímco chrochtá a mlaská z platu a kyne a kyne?

 

Před ministerstvem zdravotnictví se zastřelil muž (†50). Oběť covidu, Maláčové, Schillerové a Hamáčka? Nebo Blatného za smrt někoho blízkého?

Opět nevíme. Otrlí politici nepředstoupí před národ s přiznáním, že tyto oběti díky jejich nelidské politice a šíleným nápadům přibývají. I když policie v ulicích mlátí lidi bez roušky hlava nehlava a máme největší stav policistů v naší historii (a to jsme za komunistů nazývali systém "profízlovaný stát") , tato banda pod Hamáčkem nedokázala občanům ani po pěti dnech národu sdělit, proč zoufalý muž přijel tramvají před ministerstvo zdravotnictví a tam se zastřelil.

Hamáček (opět z ČSSD jako Maláčová) kydá na občany České republiky hnůj, posíla na ně komanda ČESKÉ POLICIE, protože si dovolili nezakrýt ústa, ale hrůzná smrt zoufalého muže dohnaného k demonstrativní sebevraždě jím nehne. Prostě se picnul a policie asi dělá pět dní falza. Vážně nikdo nic nevěděl a muže neznal? A pět dní policie není schopna...

 

Tři dny bojoval o život

Muž se zapálil u Brna, zemřel v nemocnici! Kvůli dopadům covidu

Podle deníku Blesk se jednalo o Václava D., recepčního brněnského hostelu Franz Kafka Spital, který měl spory s ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou (ČSSD). Její resort podniku, jenž zaměstnává na 80 hendikepovaných, neodpustil účetní chybu. Kvůli tomu přišel o covidovou dotaci na mzdy. Ministerstvo podle zástupkyně ombudsmana pochybilo. Mladíkova sebevražda tak údajně souvisela s dopady současné krize.

Tohle je Vašek. Pracoval jako recepční u nás ve Špitálu. Dnes navždy odešel a nás to nesmírně bolí.
Vašku, zapálíme za tebe spousty svíček?? Budeš nám chybět.
Sociální služby? Maláčová opět mlčí...

Už není co dodat! Hamáček a Maláčová...

 Průměrně je  1 389 sebevražd ročně. Nyní se to znásobilo. Přesto opět ministestvo zdravotnictví, vnitra a sociálních věcí odmítá dát data na stůl, kolik lidí se hroutí a páchá sebevraždy včetně dětí. A co je hrůzné, nikoliv kvůli covidu samotnému, ale díky zrůdnému teroru na českém lidu a šíleným politickým rozhodnutím.

Proboha, i za strašné druhé světové války a vraždění nacistů, udávání gestapu se tancovalo, zpívalo a rodily se děti. Nyní je mír a tyto hrůzné politické zákroky se vrátily včetně udavačů jak na gestapo a odsouzení, ze které by se nestyděl nacistický vůdce: za jedno plácnutí sedmi vět slov dostal mladík šest let vězení. Grázl, co shodil pána pod metro a zabil ho, dostal tři roky. A podříznout a vykrvit prezidenta dovoleno.

Pod touto hrůzovládou a soudcokracií je lepší vraždit, mučit a zabíjet, než být slušný a poctivý občan České republiky. Vážně se nevrátil nacismus, gestapo, Adolf Hitler, Mengele a rok 1939? Kam až jsme zašli?