Policie infiltruje do skupin šmejdy provokatéry, co mají vyprovokovat k hrůznému činu a... Žijeme ještě v demokracii?

A když se vše provalí, policie oznámí, "sorry, za naše teroristy to zaplatíte vy, blbí občané"! Proč ne osobně ti, co toto vymysleli a provedli?

 Stát (my) už muži zatím přiznal 910 tisíc korun, Alexandra Ščambová získala od ministerstva spravedlnosti jako náhradu 140 tisíc korun. A toto není jediný případ, jak se zdá!

 

Neuvěřitelné!

Kdo stojí za iniciativou pseudopolicie, co chtěla vyprovokovat mladé k terorismu, aby získala odměny? Kdo to nařídil? Kdo za tím stojí? A ministr za ČSSD (tehdy Chovanec) nenese žádnou zodpovědnost stejně jako policejní prezident? To snad ne! A co státní zástupce, je beztrestný?

Státní zástupce pro Ignačáka požadoval 12 let vězení.

Nakonec se zjistilo, že ti, kteří vedli partu bláznů nebyli Anarchisté, ale fízlové, kteří se infiltotrovali mezi Anarchisty a občané se stali rukojmím provokatérů, kteří to mohli odnést!

Podle kriminalistů hodlali na soupravu v úseku mezi pražským Radotínem a Berounem házet zápalné lahve, které v dubnu 2015 zakopali u železničního mostu v Chuchli. Cílem útoku mělo být „ohrožení lidských životů“.

Státní zástupce pro Ignačáka požadoval 12 let vězení.  Obžalovaní dokázali, že případ byl policejní provokací. Do skupinky anarchistů se totiž infiltrovali dva agenti, kteří vyvíjeli tlak na to, aby se akce s vlakem uskutečnila!

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/martin-ignacak-terorismus-soud.A210318_105702_domaci_kzem#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

 

Pokud je to vše pravda jak zveřejnila redakce iDNES, za toto by přece měli jít sedět na 12 let dva fízové navíc s navýšením sazby, protože oni terorismus iniciovali  a blázny chtěli vyprovokovat jako veřejní činitelé!

A s nimi ti, co chtěli udělat další monstrproces! A kdo za tím politicky stojí?

 

Vymyšlený terorismus jako proces s Omladinou: byl to soudní proces a politická aféra, ke které došlo v Praze v letech 1893–1894. Udavač, ale spíše žvanil a lhář byl 23. prosince jako korunní svědek případu Rudolf Mrva mladými radikály zavražděn.

Alois Rašín - V procesu s omladinou odsouzen na 2 roky.

 

V čem se sakra liší zločiny C.K. mocnářství a dnešní doba covidová?

S procesem s omladináři souvisela řada dalších soudních procesů v době pražského stanného práva. Kromě několika rozsudků za tiskové delikty padl též rozsudek nad vrahy svědka Rudolfa Mrvy, ale též padl rozsudek nad dvěma šestnáctiletými mladíky z Prahy, kteří si říkali Pomsta Čech. Pořídili si dvě dýky a vydali se vlakem do Vídně vykonat atentát na členy rakouské vlády. Ve Vídni byli zatčeni hned na nádraží. Oba dostali po 12 letech vězení.

 

A přesně o totéž se snažili dva gauneři na něčí pokyn shora a také za to měl padnout trest 12 let vězení! Ta nápadná shoda je do očí bijící a stále sílí podezření, že monstrprocesy se připravují opět na žádosti zvenčí: ricin, novičok, terorismus a můžeme pokračovat! A snaha do toho zatáhnout SPD či nesouhlasící, kterým dali název "proruští dezinformátoři"!

Zde ta špína praskla a veřejnoprávní Česká televize urputně mlčí. Pamatujete, jak pronásledovala Baldu a jak urážela všechny, (hlavně SPD) kdo s  Českou televizí a Moravcem nesouhlasí?

 

A zde je hrobové ticho! Navíc, proč ty zločiny máme platit my a nikoliv osobně ti, kteří ty zločiny vymysleli?

 

Poděkování redakci iDNES za info zveřejnění

P.S. Většina policistů je slušná a poctivá. Pro ně musí být hrozné, jaká chátra se mezi ně dostala. My, občané, vás potřebujeme a musíme ty šmejdy odhalit.