A hned v úvodu. Aby podvodníci a dezinformátoři moje rozhodnutí na ministertsvu zdravotnictví opět nezneužili, prohlašuji jednoznačně: je to moje rozhodnutí, můj názor, který píši veřejně a nikoho nepřemlouvám. A dokud totalita z Bruselu mě fyzicky a policejně nedonutí, takto jsem se svobodně rozhodl.

 

Pokud rozhodnutí politické party, kterou se ve skutečnosti dle mě stala schvalovací skupina léků EMA, bude trvat až do prosince, budu jako údajně ohrožená skupina čekat do prosince. Pokud vakcínu Sputnik V, nebo Sputnik-Light odmítne schválit, nepoužiji vakcínu žádnou. Informací, které jsou možné získat ve veřejném, odborném prostoru je tolik, kolik jich získat jde, mám jich už dost. A více vědět nepotřebuji. A důvody rozhodnutí uvádím zde.

  • Sputnik V je vytvořen na bázi oslabeného nepatogenního viru - typ vektorový využívající lidské adenoviry Ad26 a Ad5. Pro mnohé šokující nápad v druhé fázi očkovat jiným druhem edenoviru -  Ad26 a Ad5. Cílem je obejít tímto způsobem nevýhody vakcín s virovým vektorem, kdy po podání první dávky je druhá dávka již méně účinná díky tvorbě protilátek po podání první dávky. Levná, bezpečná a svět je šokován, excelentními výsledky. Co víc než bezpečnost je nejdůležitější?
  • AstraZeneca je podobná jako Sputnik V, i když z opičího adenoviru. (To, že je opičí, nevadí a mě neodrazuje) Problém u některých jedinců dle dostupných informací je v tom, že v prvním, i druhé očkování používá stejný adenovir a může vyvolat přehnané reakce jako srážení krve. A to nejdůležitější: vakcinologové, kteří si hrají na odborníky, odmítají dát občanům radu, co si vzít za lék, pokud se u jedince doma přehnaná reakce vyvine a co udělat, než přijede lékař. (Dle mě je to zločin, protože skuteční odborníci a skutečné kapacity postup popsaly - nejen české, ale zločinně to oficiálně blokují vůdci, kteří s námi hrají betla a dokonce prevenci postupu zakázali.) A pak jsou průběžné problémy, na důvěryhodnosti nepřidávající: právní vyvázání, pokud se někomu něco stane do čtyř let a naposledy - AstraZeneca čelí problémům v USA. Podle úřadu (NIAID) předložila zastaralá data o své účinnosti. A nyní se ukazuje, že v první fázi, kdy tělo začne srážet krev, mít Acylpyrin v pohotovosti a částečně do příjedu lékařů ho použít stačí.
  • Nedůvěřuji nevyzkoušené a nikdy nepoužité dříve vakcíně na bázi genetické - Pfizer - mRNA (VBNT162) či Moderna mRNA (mRNA-1273).Tyto genetické vakciny nevzbuzují dúvěru, byť mohou být dobré. A prosakují utajené informace, že Pfizer není tak úžasná, že studie je částečně upravená a problémy má jako AstraZeneca, dokonce horší se srážlivostí krve. A když oficiálně vystoupil uznávaný věděc a víceprezident Pfizeru s varováním, že sice genetická, modifikovaná mRNA covid zastaví, ale současně ji Yeadon označuje jako “nástroj pro sterilizaci žen”, protože po čase může vyvolat odezvy...
Yeadonovy teze prý vyvrátila Světová zdravotnická organizace (WHO), ale i výrobci vakcín a další členové akademické obce. „Jeho vyjádření jsou nepravdivá, nebezpečná a vysoce nezodpovědná,“ řekl na údajný konspirátorův účet mluvčí britského ministerstva zdravotnictví. Dezinformaci o neplodnosti a mnoho dalších falešných tvrzení vyvrací i české ministerstvo zdravotnictví na svém webu. A pak záhadně jako další údajný  dezinformátor zmizel, ač úspěšně a jako uznávaný tam pracoval 16 let. (Stejně chtěli sejmout i profesora Berana u nás)

 

Lžou, protože tato vakcína je také schválena podmínečně. Protože data prostě nejsou a nemohou být. Zatímco vektorové adenoviry se používají desetiletí (Salkova z roku 1954 a Sabinova z roku 1962), vakcíny mRNA se poprvé zkouší na člověku a co bude za deset let se neví.  Jako s počasím, kdy klimatolog neví, co bude za rok, ale máme platit obrovské peníze za fantasmagorickou předpověď, co bude za sto let.

To co by měli připravit vakcinologové, dělají sami Češi a úspěšně: K pravidelným dávkám vitamínů D, C, E, B a K2 jsem přidala zinek, selen, hořčík a probiotika. Přišla horečka, zimnice, bolesti svalů, kloubů i hlavy. Léčila jsem se isoprinosinem, bromhexinem, ibalginem a zvýšila dávky vitamínu D, C a zinku. Také jsem brala kvercetin a melatonin na podporu spánku, protože právě nespavost je v prvních dnech nemoci velmi nepříjemná a oslabující. Během čtyř dnů jsem se z toho nejhoršího vypotila a za deset dní jsem začala znovu dělat domácí práce a psát, řekla Lenka Procházková a totéž v různých modifikacích tvrdí další. Pouze EMA a SÚKL odmítají postup lidem dát. Proč? Mohou být finančně zaháčkovani "takéodborníci"  ve stamiliardovém dolarovém farmaceutickém vyznysu?

USA tlačily na Brazílii, aby se zřekla vakcíny Sputnik

Přiznání amerických úřadů, že země Latinské Ameriky tlačily k odmítnutí ruské vakcíny Sputnik V, vyvolalo kritiku ze strany Moskvy. Není to divné?

Na závěr: nejsem proti vakcinaci a kdo to opět prohlásí, je sprostý lhář a podvodník jako Vrábel, který vytvářel dezinformace na ministerstvu zdravotnictví. Ale pro ověřené a mající moji důvěru. Tento vir už s námi bude navěky a je na nás, zda se oslabíme tím, že se necháme zavřít do skepů a pak do nás budou rvát vakcíny a současně prášky proti šílenství, kam nás chtějí policejně dovést. Můžeme si myslet o socialistickém systému cokoliv, ale ne náhodou byly socialistické státy ve vymýcení chorob daleko úspěšnější než západní kapitalistické a ČSSR bylo dokonce nejlepší na světě, což se dnes díky "úžasné pomoci Bruselu a USA" už říci nedá.