Černoch se snaží evidentně zabít bílého brankáře. Když se mu to nepodaří, začnou řvát o rasismu a jakési vendetě. A máme za trest pokleknout. Zoufalý muž se zastřelí přímo na schodech ministerstva zdravotnictví. A prý reklamu nechtěl!

 

I zde dělá policie co může, aby to ututlala. Prý to s covidem nesouvisí, a ten pán, co se přijel zastřelit přímo na schody ministerstva zdravotnictví, by si prý popularitu nepřál. Teda, údajně to tvrdí jeho rodina, že údajně ten zoufalý čin měl být utajen a jediné, co se objevilo, byla temná výhrůžka, že těžká dezinformace o důvodu se nebude tolerovat, protože on se nezastřelil kvůli manželce, protože manželku nemá.

Jenomže proč to takto demonstrativně udělal má policie hrůzu prozradit. A kecy, že jsou tak citliví k rodině pozůstalých, když veřejnoprávní šikana voličů např. SPD je 24 hodin denně a dokonce k ní vybízela BIS nepravdivými výroky o rasismu a dalších žvástech a redaktorky veřejnoprávní ČT byly ochotny každého, kdo nesouhlasí s EU či NATO pronásledovat snad až do postele, mohou vykládat dětičkám jako večerníček. Nám, co jsme žili v bolševismu (socialismu) skutečně ne!

Bolševici si dovolili dost, ale tato zvěrstva už jsou za hranou i bolševiků. A mnoho lidí si začíná myslet, že socialismus měl více kladů, než toto zvěrstvo k nám implantované ze západu.

Pravdou je, že když nám o tomto západním svinstvu soudruzi vykládali, mysleli jsme si, že je to součást jejich propagandy. Bohužel jsme dřív než v roce 1989 neměli šanci si ta zvěrstva osahat a mnozí z nás se dostali na západ až v roce 1990, kdy železná opona padla.

Jak je možné, že ministr zahraničí Petříček nezasílá protestní nótu do Skotska, jak to, že Pirát Bartoš a jeho soudruzi z EU nechrání bílého brankáře, co dělá Pekarová, Fiala, co dělá Rakušan, když celý zákrok a pokus o zabití je natočen a dokonce mlčí, když uráží celý náš národ do rasistů a vrahů?

Vlastně ne, řvou, že za to může Putin, Rusko, Čína a...

 

Jak je možné, že policie tají před občany to, co chtěl zoufalý muž svým zastřelením na schodech ministertva informací zdravotnictví sdělit veřejnosti, celému národu a celému světu? Nebyl k tomu nakonec dohnán policií, či některými výroky epidemiologů, že se musí mlčet?

Vážně se dá toto nazývat svobodou a demokracií a vážně je to lepší systém, než byl za socialismu?

My se tenkrát nebáli. Báli se zločinci a lumpové. Dnes se nám smějí a bojí se obyčejný lid. To jsme vážně v roce 1989 toužebně vyhlíželi?